Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- KongrateUK
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jači klubovi iz vecih sredina terene poput Bilinog i Grbavice, AFH, Bijeli Brijeg, Pecara i Tušanj, ostali kvalitetnu plastiku i to je to, druge nema, nece imati nikakvih troškova osim jednom godišnje sa onom masinom da predju, Hrvatska je primjer koji trebamo slijediti samo sa manjim izmjenama zbog vremenskih uslova kod nas, aka ko skandinavci
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Ugljevik jucer a bilo je i gorih dijelova kod jednog gola. Ovo je sredina terenasince1948 je napisao/la:
It's better when it's live
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nisu budale da se međusobno zamjeraju pa da ih ahbabi iz RS-a ne podrže u odboru kad njima šta treba.ElCartel11 je napisao/la:Zato se nikad i nece ujediniti drugi rang, znaju oni to sami nisu budale. Mada bi mogao savez to sa UEFOM rijesiti, ali nas savezRaonffa je napisao/la: Je l' se šta spominjalo o ligi 10 u zadnje vrijeme? To je jedino rješenje, sistem kopirati od Hrvata i to je sva pamet.
Mada moguće je da ovi iz RS-a možda prave problem jer su svjesni da je kvalitet fudbala tamo očajan i praktično je nemoguće da bi imali više od dva kluba u ovoj ligi. Iako jbg, oni bar svake sezone mogu računati na minimalno jednog sigurnog predstavnika u PL. A ako bi se ujedinila prva liga FBIH i prva liga RS u jednu zajedničku drugu ligu, yebite me ako bi kroz par godina RS imao ijednog predstavnika u PL.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Pa yebala ih politika vise,mozel ista u ovoj drzavi napredovat a da ga politika ne koci. Kolko bi se kvaliteta nogometa popravila opcenito kad bi ujedinili druge lige. Liga 12 u drugoj ligi,liga 10 prva liga. Sredit terene i imo bi instant bolje rezultateRaonffa je napisao/la:Je l' se šta spominjalo o ligi 10 u zadnje vrijeme? To je jedino rješenje, sistem kopirati od Hrvata i to je sva pamet.FORZZA je napisao/la:Ovakva liga bi se i mogla gledati...LoveSB96 je napisao/la:Liga 10, Široki, Zrinjski, Željo, Sarajevo, Velež, Sloboda, Čelik, Mladost, Borac, Radnik i ćao.
Mada moguće je da ovi iz RS-a možda prave problem jer su svjesni da je kvalitet fudbala tamo očajan i praktično je nemoguće da bi imali više od dva kluba u ovoj ligi. Iako jbg, oni bar svake sezone mogu računati na minimalno jednog sigurnog predstavnika u PL. A ako bi se ujedinila prva liga FBIH i prva liga RS u jednu zajedničku drugu ligu, yebite me ako bi kroz par godina RS imao ijednog predstavnika u PL.
SAMO ŠIROKI!
Ma radio prenos,rahat.Malo muzike,malo zujanje i sustanje pri javljanju uz raznorazne komentatore
I cekaj da kaze promjena rezultata na Piroti.
Do kraja sezone BHT ce vise gledanosti imati na odjavnom programu i sarenim linijama vec na ovom spektaklu koji nude.
Do kraja sezone BHT ce vise gledanosti imati na odjavnom programu i sarenim linijama vec na ovom spektaklu koji nude.
!
Potvrduje status najjadnije lige u Evropi 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma ja i ja sam to predlagao. Vec imamo lopte kao oni tako da yebes gaKongrateUK je napisao/la:Jači klubovi iz vecih sredina terene poput Bilinog i Grbavice, AFH, Bijeli Brijeg, Pecara i Tušanj, ostali kvalitetnu plastiku i to je to, druge nema, nece imati nikakvih troškova osim jednom godišnje sa onom masinom da predju, Hrvatska je primjer koji trebamo slijediti samo sa manjim izmjenama zbog vremenskih uslova kod nas, aka ko skandinavci
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- ElCartel11
- Kontakt:
To ti je kao neka španska sapunica sve ispetljano nesto izmedju sebe, ali svi se stite medjusobno, jer na taj nacin zadrzavaju fotelje.SarajevoJeBordo je napisao/la: Nisu budale da se međusobno zamjeraju pa da ih ahbabi iz RS-a ne podrže u odboru kad njima šta treba.
Sa nekim osnovnim stvarima i idejama mogu podici kvalitet lige na puno veci nivo, ali tako je kad su uhljebi unutra.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Može i 16 klubova u drugoj ligi ali da je jedinstvena kao prva.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- svrakino1921
- Kontakt:
Kad ce se vise obic teren na reprezentativnom stadionu Grbavica da vidimo u kakvom je stanju pred utakmicu sa Mladosti
JEL ZUT IL JE ZELEN
A MOZDA JE I SVIJETLO ZELEN
JEL ZUT IL JE ZELEN
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Prebacio sam s bht-a. Nmg ja ovo. Previse cringea za jednu fudbalsku utakmicu...
- ElCartel11
- Kontakt:
Batko nije valjda da si gledao tekmu?FrancescoTotti je napisao/la:Prebacio sam s bht-a. Nmg ja ovo. Previse cringea za jednu fudbalsku utakmicu...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Gledaj terena, gledaj uslova, gledaj slike na BHT-u...

- prisonbreak
- Kontakt:
A tek SlobodeNYKnicks Fan je napisao/la:Gledaj terena, gledaj uslova, gledaj slike na BHT-u...![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Informacije kažu da su uslovi savršeni za večerašnji derbi sredine tabele.svrakino1921 je napisao/la:Kad ce se vise obic teren na reprezentativnom stadionu Grbavica da vidimo u kakvom je stanju pred utakmicu sa Mladosti
JEL ZUT IL JE ZELEN
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Kao da gledam africku ligu uz vuvuzele.NYKnicks Fan je napisao/la:Gledaj terena, gledaj uslova, gledaj slike na BHT-u...![]()
!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pokusao sam al ne ide..ElCartel11 je napisao/la:Batko nije valjda da si gledao tekmu?FrancescoTotti je napisao/la:Prebacio sam s bht-a. Nmg ja ovo. Previse cringea za jednu fudbalsku utakmicu...
osim terena koji kao da je iz 2 lige Angole gora je ova kamera koja je ukradena od sovjeta 1980.
Sve su ovo klubovi krivi, svi sute.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Zabit cemo mi na guzove jedan i dostaprisonbreak je napisao/la:A tek SlobodeNYKnicks Fan je napisao/la:Gledaj terena, gledaj uslova, gledaj slike na BHT-u...![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
E hvalaSarajevoJeBordo je napisao/la:Informacije kažu da su uslovi savršeni za večerašnji derbi sredine tabele.svrakino1921 je napisao/la:Kad ce se vise obic teren na reprezentativnom stadionu Grbavica da vidimo u kakvom je stanju pred utakmicu sa Mladosti
JEL ZUT IL JE ZELEN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.