Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- KongrateUK
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Viču Gabeljani "Saraj'vo, Saraj'vo" valjda da prepadnu Tuzlake

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
U paralelnom svemiru, liga 10, druga liga 16 klubova ujedinjena, prosjek gledatelja 3-4 tisuće po utakmici, noćne utakmice redovne, tereni dobri, a prijenos na Areni 
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Jad i cemer iskreno ko nema teren solidan registrovat odma za gosta 0-3 i vozdra ovo je smijesno,znaci makar teren gdje se lopta mose norlmano kotrljat a ne da skrene od raznih travilja il busenja
Eh kad se sjetim kad ovaj GOŠK išćera ćelika iz lige, lijepa vremena, tad su igrali najljepši nogomet u ligi
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Zenicanin988
- Kontakt:
Ja razlike gledat zaprescic hajduk, i gosk sloboda. Trebaju i navijaci, bar transparentima prozivati savez za ove terene
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Slobodu i GOSK veze iskustvo u Prvoj Ligi Federacije.wobly92 je napisao/la:Eh kad se sjetim kad ovaj GOŠK išćera ćelika iz lige, lijepa vremena, tad su igrali najljepši nogomet u ligi
!
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Kakvo ba tjeranje o cemu ti? To je samo bio mali updatewobly92 je napisao/la:Eh kad se sjetim kad ovaj GOŠK išćera ćelika iz lige, lijepa vremena, tad su igrali najljepši nogomet u ligi
Slazem se uveli pravilo o 4 stranca jer njima odgovara,a to sto se lopta ne moze kotrljat normalno nema veze,na ovim terenima ti ni Mesi nece pomoc jer ne mozes trcat normalno,ne mozes normalan pas dati tako da sve u vodu pada. Savez svake godine moze sufinansirat barem neku minimalni rekonstrukciju teren po teren al jok trpaj i puni dzepove to je glavno,i zgrada ogromna u koju moze stati 100 puta vise ljudi nego sto ima go vana u savezuZenicanin988 je napisao/la:Ja razlike gledat zaprescic hajduk, i gosk sloboda. Trebaju i navijaci, bar transparentima prozivati savez za ove terene
Ko ce dignuti glas, kad su tereni kod svih ovako ili slicno losi...redbull93 je napisao/la:Sve su ovo klubovi krivi, svi sute.
Savez je kriv za sve!!
Savez treba svake godine da pomogne finansijski uz pomoc kluba kojeg odaberu da se teren barem osvjezi,npr Sarajevo je pravilo akademiju sa 3,4 terena marke nisu dali nit aplicirali u UEFU,koja ppdrzava te projekte jer nisu imali interes,takodje svaki normalan savez bi barem malo pomogao takav projekat,makar da su npr oni tu nesto donirali al jok
- prisonbreak
- Kontakt:
Ogroman bod Slobode, mirno idu ka tituli.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Uspješno su odradili ova dva gostovanja. Sad još bod protiv zahuktalog Želje i Sarajevo neće smjeti da se opusti. Nala nastavlja sa preporodom.prisonbreak je napisao/la:Ogroman bod Slobode, mirno idu ka tituli.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- prisonbreak
- Kontakt:
C3kam cijelo vrijeme Nalinu izjavu,i frajeru opet teren ne valja. Dal' je human?
Ne valja mu predobri uslovi, ne valjaju ornaice,sta zelis momak?
Ne valja mu predobri uslovi, ne valjaju ornaice,sta zelis momak?
Zrinjski hvala ti 
Bod nama, bod GOŠK-u, samo gurati ćelik što bliže opasnoj zoni i neminovnom sunovratu u nepovrat bh. nogometa. Htjeli smo im pustiti ali ima lufta.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
"Teren nije dozvoljavao pas igru i uvijek nam je falio taj zadnji pas."
Kakav pokemon.

Kakav pokemon.
41.21.1.
Nema vise Bilbije da jednim potezom rijesi utakmicu, a i nema druga da penal sredi...
- prisonbreak
- Kontakt:
Ja ne vjerujemS-Y-L-A-R je napisao/la:"Teren nije dozvoljavao pas igru i uvijek nam je falio taj zadnji pas."
Kakav pokemon.![]()
![]()
Imao je na Bilinom, pa mu nije odgovara dobar teren
Kaže trener ćelika ima 28000 eura platu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.