Edin Višća
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Višća
Kašike kažu da je najbliži BL. Vidjećemo...
Ma negdje sam pročitao da su opcije Schalke i Wolfsburg, nešto preko Zubanovića, on mu je valjda menadžer šta li.JohnCleese je napisao/la:A kud ce?
Nigdje mu nece biti bolje nego sto je sada, niti ce on biti bolji nego sto je sad.
Neka ga
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- JavierBosnia
- Kontakt:
Standardna nasa prica, cim neko proigra malo ajmo ga u Bundesligu u neki osrednji klub to prolazi dobro
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Nije bas Visca "proigrao malo", frajer je vec 2-3 godine medju najboljim igracima lige.
Prosle sezone 14 gola, 17 asistencija. Ove sezone 10 gola, 12 asistencija. 'Proigrao malo'JavierBosnia je napisao/la:Standardna nasa prica, cim neko proigra malo ajmo ga u Bundesligu u neki osrednji klub to prolazi dobro

-
- Kontakt:
opet dao gol, 9ti ove sezone ,svaka čast, trenutno naš najbolji igrač , top forma
- ElCartel11
- Kontakt:
Sta se sa njim desava kad dodje igrati za repku pa izgleda tad kao amater, samo Bog dragi zna.samozeljo1987 je napisao/la:opet dao gol, 9ti ove sezone ,svaka čast, trenutno naš najbolji igrač , top forma
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno po formi najbolji bh. igrac 

-
- Kontakt:
i ja sam se x puta zapitao, ubačajii katastrofa, al u turskoj rastura...ElCartel11 je napisao/la:Sta se sa njim desava kad dodje igrati za repku pa izgleda tad kao amater, samo Bog dragi zna.samozeljo1987 je napisao/la:opet dao gol, 9ti ove sezone ,svaka čast, trenutno naš najbolji igrač , top forma
Da je ovakva prilika za gol bila u reprezentaciji,poteturo bi... Nikad mi nece biti jasan da za klub pogađa ko iz pračke a u repki ko da je drugi Višća...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Evo ga još jedan hahah
- Goalgetter
- Kontakt:
Ponisten mu je drugi gol
10 golova
12 asistencija
I ove sezone double-double ucinak.
12 asistencija
I ove sezone double-double ucinak.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ocekujem puno od njega u kvalifikacijama. Valjda bude cesce briljirao, a ne svake 10te utakmice.
Kakav babo, daje golove k'o bug na FIFI. Bravo Edine!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Današnji remi Galatasaraya im je dao mogućnost da u preostalih 10 kola mogu napraviti čak 3 kiksa i opet biti prvaci, ne znam kako to mogu usrati...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- Goalgetter
- Kontakt:
Moraju u goste Besiktasu i Galatasrayu, ali cisto sumnjam da ce ovo prokockati.HankMoody je napisao/la:Današnji remi Galatasaraya im je dao mogućnost da u preostalih 10 kola mogu napraviti čak 3 kiksa i opet biti prvaci, ne znam kako to mogu usrati...
Oba zuta prestroga, pogotovo onaj prvi kada je jedva faul i napravio. Kod ovog igranja rukom i moze zuti, mada se vidi da je isao koljenom na loptu.
Steta.
Steta.
ko..visca ili pjanichurem je napisao/la:Oba zuta prestroga, pogotovo onaj prvi kada je jedva faul i napravio. Kod ovog igranja rukom i moze zuti, mada se vidi da je isao koljenom na loptu.
Steta.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.