La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: La Liga
Ne znas kojima je gore da dodju u LP. Ulozili bi kurcinu i vjerovatno se borili za opstanak u ligi.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Pa ono najbolje bi bilo da sevilja udje.Ovi bi failali ligu iduce godine.Al eto mozda bi fino zaradili novca
Atletico izgleda usao u opasnu formu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Neka Seville u njihovom takmičenju, daj Alavesa ili Getafe u CL, čisto radi toga što bi to mnogo značilo tim timovima. Neka debitanata, uvijek je lijepo vidjeti nova lica u CL. Vjerujem da bi i ovi malo uložili, ipak ne igra se CL svaki dan.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Real će stvarno uvezat sezone van top2 u ligi

Uh braco
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Biće zanimljiv Clasico na Campu sljedeće sezone.Neymar: "Svaki igrač bi volio nositi dres Real Madrida, ali fokusiran sam na PSG."
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Jose Mourinho i Neymar,stari dobri el clasici prepuni ciganluka bi se vratili na velika vrata,big lajk 
- anonymousHD
- Kontakt:
Jel moguce da vi Mourinha prizivate?
Pa covjeka je vrijeme pregazilo, ako Chelsea i United nisu pokazatelj toga, onda ja ne znam. Ono sto je imao prije, tj dobra odbrana, sistemska, vise ne prolazi. Ili prolazi ali pola sezone i dovidjenja. Osim ako nisi monstrum kao Atletico.
Kakav bi to potez bio za Barcelonu da dodje specijalni, a bgm i za Ligu
Pa covjeka je vrijeme pregazilo, ako Chelsea i United nisu pokazatelj toga, onda ja ne znam. Ono sto je imao prije, tj dobra odbrana, sistemska, vise ne prolazi. Ili prolazi ali pola sezone i dovidjenja. Osim ako nisi monstrum kao Atletico.
Kakav bi to potez bio za Barcelonu da dodje specijalni, a bgm i za Ligu
27.10.2020
Najveca ironija svega da je Mourinhov Real bio i najatraktivnij Real u zadnjih 15 godina,a lik vazda vazio za defanzivnog trenera.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Auuu kako bi opet Clasico gorio da se vrati Mou
Kad se samo sjetim onih epskih okršaja za vrijeme njegovog boravka u Madridu...
Ali opet smiješno mi je zamisliti Mourinha na klupi Reala u 2019. Njegov domet trenutno je Serie A.
Ali opet smiješno mi je zamisliti Mourinha na klupi Reala u 2019. Njegov domet trenutno je Serie A.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa istina, 2012 je najbolji Rejal koji sam gledao, pogotovo u Ligi, borili su se sa Guardiolinom ekipom ybg. Ali isto tako, tada je imao igraca, i imao je Ronalda od 26 godina.L-Train je napisao/la:Najveca ironija svega da je Mourinhov Real bio i najatraktivnij Real u zadnjih 15 godina,a lik vazda vazio za defanzivnog trenera.
Ozil, Di Maria, Alonso, Benzema isto bio dosta bolji, Higuain, strasna ekipa. Mislim da on sad ne bi nikad pristao doci, ukoliko se ne desi totalni remont tima.
Nije Mourinho lud, vidi sto je Zidane otisao, sto je jedan trener dobio otkaz, a ubrzo ce i drugi. Pad traje vec vise od 2 godine i to je jasno.
Ako ce se promijeniti samo jedan-dva igraca, nema svrhe da dolazi, pa opet ce dobit otkaz za godinu dana, a to sam siguran ne zeli ni on.
27.10.2020
Daj nam Mourinha da se upotpuni cirkus, kakav god da je klosar makar ce imat mu.da jeb.at manekenima od do 
Mou ili Poke.Trece opcije nema
imaMElloo je napisao/la:Mou ili Poke.Trece opcije nema
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nije Poke jbem ga.MElloo je napisao/la:Mou ili Poke.Trece opcije nema
Znači Mourinho
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- invincible1921
- Kontakt:
Mozda je off topic, al vidjeh negdje na netu da otkad je messi u Barci, omejr pobjeda je BARCA 30 : 7 REAL
Jel moguce da je sve ove godine sa ronaldom i ostalim Real samo 7 puta uspio da dobije Barcelonu

Jel moguce da je sve ove godine sa ronaldom i ostalim Real samo 7 puta uspio da dobije Barcelonu
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Shategabri i 1 gost.