Atletika
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- branimir85
- Kontakt:
Re: Atletika
Evo i dobro poznati ljubitelj kapljice Ukhov pao na dopingu i vjerovatno ostaje bez zlata u skoku u vis iz Londona 2012,nista ostaje mu votkica da uziva 
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
pa svi rusi su dopingovani, to znamo 
- ASD
- Kontakt:
Pogresan sport, trebao je voziti bike za Sky.branimir85 je napisao/la:Evo i dobro poznati ljubitelj kapljice Ukhov pao na dopingu i vjerovatno ostaje bez zlata u skoku u vis iz Londona 2012,nista ostaje mu votkica da uziva
- branimir85
- Kontakt:
Tefera srusio 22 god. star WR na 1500m u dvorani koji je drzao veliki Hicham El Guerrouj,samo 19 god.
Barega&Tefera ima da vladaju srednjim prugama godinama.
Barega&Tefera ima da vladaju srednjim prugama godinama.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- branimir85
- Kontakt:
3.31,04 za milimetar bolji od starogfilip13 je napisao/la:koji rezultat?
bravo strahinja! 8. atleticar/ka od raspada YU koji osvaja medalju na najvecim takmicenjima (EP, SP, OI)!
- branimir85
- Kontakt:
nebi ja ovo nazvao veliko takmicenje ipak je dvoransko prvenstvo,ovo ti je kao plivanje u 25m bazenimalucky13 je napisao/la:bravo strahinja! 8. atleticar/ka od raspada YU koji osvaja medalju na najvecim takmicenjima (EP, SP, OI)!
ajd eto nije.... sretan?
- branimir85
- Kontakt:
sta ti to znaci sretan
meni je drago da je osvojio medalju ,samo sam rekao da dvoranko europsko natjecanje nije veliko takmicenje ,opcenito dvoranska atletika je manje bitna iako je ja pratm .
naravno da postoji manje i vise bitno, ali reci da EP, pa makar i dvoransko, nije veliko takmicenje je glupost i to zesca! kao kada bi se reklo da je masters u tenisu potpuno nebitan turnir jer su slemovi i WTF veci (cijela hr teniska istorija bi se svela na 2 + 1 bitna turnira). evo kolika halabuka oko fedjinog 100og turnira iako je iz takozvane MM serije (500). mislim da nema ozbiljnije drzave u evropi da ne prenosi takmicenje.
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 03 mar 2019, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
- branimir85
- Kontakt:
ti si dvoransko EP usporedio s OI i SP-a sto je nebuloza,cak i EP na otvorenom je manje bitno natjecanje. 
branimir85 je napisao/la:ti si dvoransko EP usporedio s OI i SP-a sto je nebuloza,cak i EP na otvorenom je manje bitno natjecanje.
manje bitno od OI i SP da, ali nebitno ne! uostalom... eto tebi je nebitno... meni i vecini nije i ajde. nekima je atletika opcenito nebitna pogotovo zenska. ima svacega. i kosarkasko EP je manje bitno od SPa i OI pa nije nebitno takmicenje. ili?
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 03 mar 2019, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
apsolutno sporedno takmičenje, tu nema dileme, ali medalja je medalja, to je uvijek super.
da je bogdo nama kakva
da je bogdo nama kakva
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 03 mar 2019, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
kiseli grozdovi... 
ma kod nas je sve veliko, osvojimo dječje prvenstvo u košarci pa pola grada izađe na vječnu vatru .... gladni smo mi svi sportskih uspjeha, posebno mi koji ih skoro pa nemamo.
kod nas se i neki eyof slavi ko da je bog zna šta, ali uvijek je bilo tako... kad se samo sjetim mediteranskih igara u splitu ..
ali kad vrijeme prođe onda to sve dođe tamo gdje pripada. meni je tek sad jasno šta je prava vrijednost bosnine titule iz grenobla, a o olimpijadi da ne pričamo. tada smo bili ponosni ali tek sad znamo koja je to gromada bila!
kod nas se i neki eyof slavi ko da je bog zna šta, ali uvijek je bilo tako... kad se samo sjetim mediteranskih igara u splitu ..
ali kad vrijeme prođe onda to sve dođe tamo gdje pripada. meni je tek sad jasno šta je prava vrijednost bosnine titule iz grenobla, a o olimpijadi da ne pričamo. tada smo bili ponosni ali tek sad znamo koja je to gromada bila!
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 03 mar 2019, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.
jestamaji je napisao/la:apsolutno sporedno takmičenje, tu nema dileme, ali medalja je medalja, to je uvijek super.
da je bogdo nama kakva
da
ali bitno da je EP u atletici nebitnojestamaji je napisao/la:ma kod nas je sve veliko, osvojimo dječje prvenstvo u košarci pa pola grada izađe na vječnu vatru .... gladni smo mi svi sportskih uspjeha, posebno mi koji ih skoro pa nemamo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.