Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ni ja nisam vidio kontakt, volio bih jos jednom vidjeti ovaj zadnji ugao
Il Club più titolato al mondo!
NijeDamirT je napisao/la:Jel gledao VAR?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- MysticAladin
- Kontakt:
Bar 4-5 golova smo mogli dat iz slobodnjaka da je Pjanić prvi pik za šut, a ne Ronaldo
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Normalno da nece gledat kad je juventus u pitanju.Da je neko drugi gledao bi...Kaunas je napisao/la:NijeDamirT je napisao/la:Jel gledao VAR?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Fantasista
- Kontakt:
I po drugi put se pisam i na VAR i na sudijeFantasista je napisao/la:Pisam se na VAR
- IlCapitano
- Kontakt:
Pazi znalaca
Čist faul po pravilima, pregledan i dojavljeno iz VAR sobe. Nema veze što ga nije dirao, đon iznad koljena je faul u svakoj situaciji.
Čist faul po pravilima, pregledan i dojavljeno iz VAR sobe. Nema veze što ga nije dirao, đon iznad koljena je faul u svakoj situaciji.
Pjanić je prvi pik ima preko tri mjeseca iz ovih i sličnih pozicija.MysticAladin je napisao/la:Bar 4-5 golova smo mogli dat iz slobodnjaka da je Pjanić prvi pik za šut, a ne Ronaldo
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Visoko podignuti džon i opasan start, čist prekršaj, nema veze što nije bilo nekog kontakta (mada mislim da ga je malo zakačio).
Ustvari kad pregledam snimak, vidi se jasno da ga je udario koljenom po cjevanici.
Samo je malo bezveze što golmani dobijaju direktne crvene za najmanje prekršaje izvan šesnaeterca, ali takvo je pravilo.
Ustvari kad pregledam snimak, vidi se jasno da ga je udario koljenom po cjevanici.
Samo je malo bezveze što golmani dobijaju direktne crvene za najmanje prekršaje izvan šesnaeterca, ali takvo je pravilo.
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 03 mar 2019, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- anonymousHD
- Kontakt:
Zadnji igračrope11 je napisao/la:Samo je malo bezveze što golmani dobijaju direktne crvene za najmanje prekršaje izvan šesnaeterca, ali takvo je pravilo.
Pa gol bi bio cist kao suza, glupost odbrane Napolija. A sta ce gledati VAR ako su i oni odlucili da je faul, u takvim situacijama se ne gleda nista.
Pa jučer je Sasulov golman dobio crveni zbog prekršaja nad Piontekom, a nije bio zadnji igračanonymousHD je napisao/la:Zadnji igračrope11 je napisao/la:Samo je malo bezveze što golmani dobijaju direktne crvene za najmanje prekršaje izvan šesnaeterca, ali takvo je pravilo.
edit:
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 03 mar 2019, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- anonymousHD
- Kontakt:
Zar je bio neko iza njega, ja nisam vidio!?rope11 je napisao/la:Pa jučer je Sasulov golman dobio crveni zbog prekršaja nad Piontekom, a nije bio zadnji igrač
Pepe vs Alvesmuxa je napisao/la:Ne možes nekom dat crveni zbog visoko podignute noge
Samo sto mi to otvoreno kazemo, za razliku od drugihrope11 je napisao/la:Pa jučer je Sasulov golman dobio crveni zbog prekršaja nad Piontekom, a nije bio zadnji igračanonymousHD je napisao/la:Zadnji igračrope11 je napisao/la:Samo je malo bezveze što golmani dobijaju direktne crvene za najmanje prekršaje izvan šesnaeterca, ali takvo je pravilo.
edit:
Il Club più titolato al mondo!
Ma dobra su oni ekipa, jednostavno takav dan da te nista ne ide
15.10.2013.
I sta kazu, nije faul i crveni.....e svasta na ovom dunjaluku.
Da je bio u 16, bio bi penal i zuti, postojr vani, crveni je
Da je bio u 16, bio bi penal i zuti, postojr vani, crveni je
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma to pravilo treba revidirati definitivno, u stavci da golman u 16 m ne dobiva crveni karton jer ipak penal je velika sansa, a da ako napravi faul van 16 dobiva, jer slobodan udarac ipak i nije takva prilika a sprecava cist gol.
ps ne mogu da vjerujem da ima takvih umova koji tvrde da ovo nad Ronaldom nije bio prekrsaj
ps ne mogu da vjerujem da ima takvih umova koji tvrde da ovo nad Ronaldom nije bio prekrsaj
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Koja je tacno uloga Mandzukica na terenu ? Je li moguće da Dybala sjedi na klupi a ovaj igra ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.