FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ma onaj morz opet ne bira sredstva. Mi ako pobijedimo slijedecu utakmicu u strasno dobroj smo poziciji i trebala bi nam podrska i zajednistvo. Jbt trece mjesto nam bjezi 3 boda al ne sumnjam da ce Petrovic opet suditi ili neko slican kao i danas kad im trebaju bodovi pa Welbek smijesan karton dobi, plus igranje rukom
jel ovo prvi put da krmak dolazi u Tuzlu kako nas je izbacio iz lige. "****" i utakmicu, i Senada i rezultat i tabelu i sve, treba vuc ljude za rukav da se ovaj debil dostojanstveno doceka. Koliko god se mi izmedju sebe ocima vise ne mozemo gledati vjerujem da ipak dolazi mozda i jedini zajednicki faktor koji nam je ostao
a danas da je bilo samo malo srece....
jel ovo prvi put da krmak dolazi u Tuzlu kako nas je izbacio iz lige. "****" i utakmicu, i Senada i rezultat i tabelu i sve, treba vuc ljude za rukav da se ovaj debil dostojanstveno doceka. Koliko god se mi izmedju sebe ocima vise ne mozemo gledati vjerujem da ipak dolazi mozda i jedini zajednicki faktor koji nam je ostao
a danas da je bilo samo malo srece....
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
treba se amawu oduzit za sve sto nam je uradio sjetit mu se matere asime i oca ivice
fukare
Gosk dosta lošiji nego prethodnih sezona, bili smo puno bolji od njih cijelu utakmicu , ali jednostavno nema ko dati gola. Morali smo uzeti tri boda, čeka nas težak meč protiv sudija i Želje.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Treba ga gađat srdelama majku mu brkatu ****.fukaroni je napisao/la:treba se amawu oduzit za sve sto nam je uradio sjetit mu se matere asime i oca ivice
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Isto i gore je tada mozda uradio velež, ali amaw pljusko je zaslužio zbog izjava i korner zastavica da ga dočekamo na odgovarajući način.fukaroni je napisao/la:treba se amawu oduzit za sve sto nam je uradio sjetit mu se matere asime i oca ivice
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Dobra idejaPenaltiky je napisao/la:Treba ga gađat srdelama majku mu brkatu ****.fukaroni je napisao/la:treba se amawu oduzit za sve sto nam je uradio sjetit mu se matere asime i oca ivice
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Brcanskamalta
- Kontakt:
U pravu je senco yebe nam Smaja matere kulturno svaku utakmicu 
Ma mi slavimo bod protiv glavnog kandidata za ispadanje i nemamo mi sta dalje raspravljat...
Yebem ti fudbal i sve. ..
Ma mi slavimo bod protiv glavnog kandidata za ispadanje i nemamo mi sta dalje raspravljat...
Yebem ti fudbal i sve. ..
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
iduće kolo igramo protiv sudačke organizacije,dolazi nam Grbić ili Petrović
DRŽAVA TUZLA!!
-
Sariel1987
- Kontakt:
Takoe drugovi moji, ajmo mi svoju nemoc neznanje i nesposobnost prebacit na drugog. Mislim ne volim ga ni ja al ovaj jbni luzerski mentalitet nas ukopa.
Jest najlaksi al je i najpickastiji pristup
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Hoćeš reci trebamo dočekati amawa sa crvenim tepihom i tako toSariel1987 je napisao/la:Takoe drugovi moji, ajmo mi svoju nemoc neznanje i nesposobnost prebacit na drugog. Mislim ne volim ga ni ja al ovaj jbni luzerski mentalitet nas ukopa.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Jel vi dolazite da ebete amara il da podrzavate svoj klub?ili mozda ebavanjem amara amnestirate sve one koji su nas doveli do cvajte???jbo amara .obicno skretanje paznje sa nasih stvarnih problema.
Svjetina je upaljena.dolaze bolji dani za nas klub.mos si mislit.samo naprijed
Svjetina je upaljena.dolaze bolji dani za nas klub.mos si mislit.samo naprijed
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ja licno dolazim da podrzavam klub kako i inace dolazim.
Ali ovaj put valja malo počastiti i amawa pljusku po zasluzi.
Ali ovaj put valja malo počastiti i amawa pljusku po zasluzi.
Vidovic nije dvije utakmice dotakao loptu. Ali sreca njegova igra sa Smajicem u ekipi pa ga niko ne spominje. Blago nama ako nam je on najveci problem. Mi moramo hitno nac upravu. Igraci i trener gotovo da su prepusteni sami sebi
Niko, niko, samo Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Bas tako. Da nije Nalica vec bi bili u cvajti. Nije mi jasno kako uopste funkcinise bilo sto. Nesto treba uraditi prije slijedece sezone jer nas nece biti ako ostane ovako. I treba se okaniti podobnih i dati na bubanj klub pa neka neko dodje ko ima i ko je sposoban.katarakta je napisao/la:Vidovic nije dvije utakmice dotakao loptu. Ali sreca njegova igra sa Smajicem u ekipi pa ga niko ne spominje. Blago nama ako nam je on najveci problem. Mi moramo hitno nac upravu. Igraci i trener gotovo da su prepusteni sami sebi
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Daj sl utakmicu Livancica u spic gore ne moze biti gori od Smajica i Vidovica.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- zlatnakoka
- Kontakt:
Bravo za Zvijezdu Gradačac. Primjer za nas.
Ne moraju ništa dobiti nek se zna šta se radi krenuvši od TK saveza pa dalje.
A mi ćemo plaćati Kostiću da trenira u selji.
Ne moraju ništa dobiti nek se zna šta se radi krenuvši od TK saveza pa dalje.
A mi ćemo plaćati Kostiću da trenira u selji.
Dolazi nam brko u subotu,**** mu one gubice
Šteta što nismo mlatnuli granični prelaz,ali kad se sve sabere dobar je i bod,šta je tu je.Red bi bio da malo Nalić pretumba ekipu,npr Smajić out,Vukliš out.Pršo ili Liva in,Azir na gol itd..Treba mlatnut zelju,i uplovit u mirne vode rahat.Pa šta bude na kraju.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Ma gurbete tretirati kako i zasluzju, kao zadnje smeće 
A subota kao stvorena da se Tušanj napuni, da se pokaže podrška momcima. Vjerujem u tim i Nalu
A subota kao stvorena da se Tušanj napuni, da se pokaže podrška momcima. Vjerujem u tim i Nalu
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji