Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Nedved11
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Nedved11 » 03 mar 2019, 22:44

Koji biseri :lol:
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 03 mar 2019, 22:45

:urnebes:

Pogba

Post Postao/la Pogba » 03 mar 2019, 22:48

Kaunas je napisao/la:
Pogba je napisao/la:Bez namjere i kratka distanca. Ali svirat ce.
Bruda dobar si forumas al daj malo objektivnosti. Nema sudije u Evropi koji ono ne bi svirao kao penal, sa i bez VARa. Jedini mozda ne bi Bjelica Zrinjskom u nasoj ligi, il onaj Mateo Musa.
Ne kontam sto sam neobjektivan, dapace, ako iole pratis sta pisem onda znas da sam izrazito kriticki nastrojen spram igre, trenera i mentaliteta Juventusa, nemam neki motiv ni da budem ekstremno subjektivan i slijep, svejedno skoro postalo. Ja ono ne bih svirao, a svakome njegovo, pogledaj jos koji put pa donesi sam odluku, niti je znao gdje je lopta, blizu, ovaj prakticki sutao. Nemoguće bilo sta uraditi. Nije svaka ruka penal.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 03 mar 2019, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 03 mar 2019, 22:49

Sve mogu prihvatiti i podnijeti, ali ne i kada nama Juventinima spocitavaju objektivnost. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 03 mar 2019, 22:49

Pantelija je napisao/la:Pa rukao je juve i barsu i reala pa? Ito ih bas tukao .....
Jeste, ali je više gubio, nego pobjeđivao. Ali nije to poenta, već ti ismijavaš konkurenciju u drugim ligama, a u Španiji imaš 3 tima koji su vjerovatno u TOP5 po snazi ;)
Ali dobro, od tebe ne očekujem da budeš objektivan, bilo da je vezano za Juve, bilo da je vezano za FKS.
Gefufna je napisao/la:Hajd Spanci **** ba, imate pun qrac tema za mjerenje centimetara. :arrow:
Kad ti budeš bio moderator, onda određuj ko će gdje pisati, a do tada :wave: :wave:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 03 mar 2019, 22:51

@IlCapitano, PUC! :mrgreen:

izvanjavam se Kataloncima, viva Barca

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 03 mar 2019, 22:54

Sa ovom defanzivom Juve bi se u Spaniji grcevito borio za top4.To je poenta.
Pogledao sam 10-ak utakmica ove sezone i u svakoj su izgledali kao tim koji ne zna sta igra.Imaju veliki kapacitet , jako losa implementacija.
Nije sve ni do trenera,siguran sam.
Recimo Bonucci i Chellini su igraci koji da brane autoput bi bili smijurija,zato i ne izlaze visoko ,vezni red radi njih trpi.Pjanic je jedan od 3 najjaca holdera a iskoristeno je nekih 50% njegovih kvaliteta.
O krilima i napadu suvisno je pricati.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 03 mar 2019, 22:55

Fata li se Lorenzo sad za da-mu...

:tralala:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 mar 2019, 22:56

rope11 je napisao/la:Rom ima odličnu inteligenciju i odlično se postavlja, zbog čega je superioran u skok duelima, ali i rijeđe uklizava (što objašnjava 100% uspješnost) jer obično na intelekt zaustavi igrača na drugi način prije uklizavanja. To mu je krajnja opcija.
Skriniar je po tom pitanju glupan, toliko puta sam ga vidio da se bespotrebno zatrčava u igrača kao sivonja i pravi faul.
Eto.Toliko o tome koliko su Milanisti sa foruma gledali Skriniara.Na svaku buducu raspravu na ovu temu samo ide ovaj citat i nista vise.

Guardiola se grohotom smije.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 03 mar 2019, 22:57

JoeBleck je napisao/la:Sa ovom defanzivom Juve bi se u Spaniji grcevito borio za top4.To je poenta.
E jbg. :facepalm:
Cestitam na poenti, zaustavimo se ovdje. :arrow:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 03 mar 2019, 22:59

Pogba je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:
Pogba je napisao/la:Bez namjere i kratka distanca. Ali svirat ce.
Bruda dobar si forumas al daj malo objektivnosti. Nema sudije u Evropi koji ono ne bi svirao kao penal, sa i bez VARa. Jedini mozda ne bi Bjelica Zrinjskom u nasoj ligi, il onaj Mateo Musa.
Ne kontam sto sam neobjektivan, dapace, ako iole pratis sta pisem onda znas da sam izrazito kriticki nastrojen spram igre, trenera i mentaliteta Juventusa, nemam neki motiv ni da budem ekstremno subjektivan i slijep, svejedno skoro postalo. Ja ono ne bih svirao, a svakome njegovo, pogledaj jos koji put pa donesi sam odluku, niti je znao gdje je lopta, blizu, ovaj prakticki sutao. Nemoguće bilo sta uraditi. Nije svaka ruka penal.
Nije svaka, al ova bar po meni jest, penal ko vrata. Nije uz tijelo vec skroz ispruzena i to jos onako blizu gola. Da je na sredini pa haj, al u ovoj situaciji mislim da nema sudije koji ono ne bi svirao. Vise simpatisem Juve nego Napoli, al opet kazem po meni cist penal.
Gefufna je napisao/la:Sve mogu prihvatiti i podnijeti, ali ne i kada nama Juventinima spocitavaju objektivnost. :mrgreen:
Vasa objektivnost se vidjela prosle godine protiv Reala u remaČu. :mrgreen:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 03 mar 2019, 23:01

Pogba je napisao/la:Crveni karton, nepostojeci penal, 5/6 kartona, oprosten crveni Koulibalyu, neolose za Juve ruba.
#JuveOUT
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 03 mar 2019, 23:05

Gefufna je napisao/la:
JoeBleck je napisao/la:Sa ovom defanzivom Juve bi se u Spaniji grcevito borio za top4.To je poenta.
E jbg. :facepalm:
Cestitam na poenti, zaustavimo se ovdje. :arrow:
Pogresno tumacis,mozda sam trebao naglasiti.

Defanzivom , mislim na stil igre koji je prije svega fokusiran na cuvanje vlastite mreze.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 03 mar 2019, 23:06

Kaunas je napisao/la:
Gefufna je napisao/la:Sve mogu prihvatiti i podnijeti, ali ne i kada nama Juventinima spocitavaju objektivnost. :mrgreen:
slika

Bogami, i objektivnost i menadzment emocija. :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 mar 2019, 23:10

MysticAladin je napisao/la:Bar 4-5 golova smo mogli dat iz slobodnjaka da je Pjanić prvi pik za šut, a ne Ronaldo
SiamoNoi je napisao/la:Ne bi me iznenadilo da uzme i Dybalu kad ovaj vidi da mu nema kruha kraj C.Ronalda koji ce mu osim statusa u ekipi uzet i izvodjenje slobodnjaka i to kao tri puta gori izvodjac.Pjanic je takodjer na aparatima zbog iste stvari.
:hmmmm:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 03 mar 2019, 23:12

Gefufna je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:
slika

Bogami, i objektivnost i menadzment emocija. :mrgreen:
Jedan od rijetkih. :D :salut:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 mar 2019, 23:24

SiamoNoi je napisao/la:
rope11 je napisao/la:Rom ima odličnu inteligenciju i odlično se postavlja, zbog čega je superioran u skok duelima, ali i rijeđe uklizava (što objašnjava 100% uspješnost) jer obično na intelekt zaustavi igrača na drugi način prije uklizavanja. To mu je krajnja opcija.
Skriniar je po tom pitanju glupan, toliko puta sam ga vidio da se bespotrebno zatrčava u igrača kao sivonja i pravi faul.
Eto.Toliko o tome koliko su Milanisti sa foruma gledali Skriniara.Na svaku buducu raspravu na ovu temu samo ide ovaj citat i nista vise.

Guardiola se grohotom smije.
Hoćeš da kažeš da nije istina da se prečesto zalijeće kao sivonja i pravi bespotrebne faulove? Svaku utakmicu koju sam gledao, pravio je nekolicinu takvih faulova.
Suviše agresivan, Rom je elegantan kao Nesta. :kafa

A Gvardiola je mjerilo za ustvari, šta? :rol: Skoro svi defanzivci koje je doveo su kiksare.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 03 mar 2019, 23:39

Mokes je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Pa rukao je juve i barsu i reala pa? Ito ih bas tukao .....
Jeste, ali je više gubio, nego pobjeđivao. Ali nije to poenta, već ti ismijavaš konkurenciju u drugim ligama, a u Španiji imaš 3 tima koji su vjerovatno u TOP5 po snazi ;)
Ali dobro, od tebe ne očekujem da budeš objektivan, bilo da je vezano za Juve, bilo da je vezano za FKS.
Gefufna je napisao/la:Hajd Spanci **** ba, imate pun qrac tema za mjerenje centimetara. :arrow:
Kad ti budeš bio moderator, onda određuj ko će gdje pisati, a do tada :wave: :wave:
Juve vs:
Atlético Madrid 8 4 1 3 10:9 (zadnje 3 utakmice imamo 0-1-2 skor)
FC Barcelona 14 5 4 5 15:17(zadnje 3 utakmice 0-2-1, zadnjih 5... 1-2-2)
Real Madrid 22 9 2 11 26:29(zadnje 3 utakmice 1-0-2)

Pa i nisu nas bas toliko "razbijali"...ako pobjedimo Atletico, bicemo egal, sto se tice tih top 3..
Tu neku minimalnu primat sto imaju u odnosu na nas je zadnjih 10ak godina..ovo gore nabrojano u zagradama je od 2015 pa do sada..
Spanci su zadnjih 10ak godina u najboljem klubskom fudbalskom periodu, vjerovatno ikada..a mi se kako tako, mlatimo sa njima..imaju vise sredstava,vece stadione, bolje sponzore,itd..kad pogledamo cjelokupnu talijansku ligu, ovo je sasvim solidno..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 03 mar 2019, 23:40

slika

:bih:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 mar 2019, 23:45

Iskreno, je l' opet Juvkan herojski došao do pobjede uz očigledno sudijsko navlačenje mafijašima iz Napulja? :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Cassano2024 i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []