FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sesar u Tuzla City...šteta nmg da vjerujem da ga nismo ni pokušali dovesti jer nam bas tu škripi najviše i jedan iskusan veznjak čuda bi nam činio
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Maloprije citam na sportskim. Sinoc bas komentarisem kako je bezveze dobio karton, totalno bespotrebno, i evo sada citam da je 3.Topnikus je napisao/la:Gdje pise da je treci? Nije imao 2.kerimatomic1921 je napisao/la:Vala je glupo i nepotrebno Ramovic zaradio sinoc treci zuti. Ccc
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ja koliko vidim na transfermarktu ima 2 žuta, tj. onaj od sinoć i jedan protiv Zvijezde.kerimatomic1921 je napisao/la:Maloprije citam na sportskim. Sinoc bas komentarisem kako je bezveze dobio karton, totalno bespotrebno, i evo sada citam da je 3.Topnikus je napisao/la:Gdje pise da je treci? Nije imao 2.kerimatomic1921 je napisao/la:Vala je glupo i nepotrebno Ramovic zaradio sinoc treci zuti. Ccc
- KongrateUK
- Kontakt:
Merhaba je napisao/la:Sesar u Tuzla City...šteta nmg da vjerujem da ga nismo ni pokušali dovesti jer nam bas tu škripi najviše i jedan iskusan veznjak čuda bi nam činio

Kme kme kme za bukvalno svakog igrača koji negdje ode i potpiše, a niti ga je klub kontaktirao niti je bio u pregovorima i planovima da se dovede, istrošen igrac bez kontinuiteta i u padu forme vec par godina, bio bi nepotreban na platnom spisku, da je neki mlad i perspektivan igrac pa hajde
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Jel fakat misliš da nam ne bih pomogao ? Daj ne seri imas li oci ? Vezni red nam čine djeca naša djeca al opet tanko dzaba...KongrateUK je napisao/la:Merhaba je napisao/la:Sesar u Tuzla City...šteta nmg da vjerujem da ga nismo ni pokušali dovesti jer nam bas tu škripi najviše i jedan iskusan veznjak čuda bi nam činio![]()
Kme kme kme za bukvalno svakog igrača koji negdje ode i potpiše, a niti ga je klub kontaktirao niti je bio u pregovorima i planovima da se dovede, istrošen igrac bez kontinuiteta i u padu forme vec par godina, bio bi nepotreban na platnom spisku, da je neki mlad i perspektivan igrac pa hajde
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Vise bih ja pomogo od Sesara, draze mi je gledati nasu omladinu pa kakvi god bili
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Evo mastavila i nova uprava sa transparentnoscu hahahah. Je li moguce da je prihod samo 20.000km a 4100 peodanih karata?
Kada je stadion pun to je cca 100.000km. Ne znam, suhveli ste mi. Uprava napolje buahahaha
Kada je stadion pun to je cca 100.000km. Ne znam, suhveli ste mi. Uprava napolje buahahaha
- KongrateUK
- Kontakt:
Lutaš beboMerhaba je napisao/la:Jel fakat misliš da nam ne bih pomogao ? Daj ne seri imas li oci ? Vezni red nam čine djeca naša djeca al opet tanko dzaba...KongrateUK je napisao/la:Merhaba je napisao/la:Sesar u Tuzla City...šteta nmg da vjerujem da ga nismo ni pokušali dovesti jer nam bas tu škripi najviše i jedan iskusan veznjak čuda bi nam činio![]()

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sinoc bas komentarisem kako je bezveze dobio karton, totalno bespotrebno, i evo sada citam da je 3.[/quote]
Ja koliko vidim na transfermarktu ima 2 žuta, tj. onaj od sinoć i jedan protiv Zvijezde.[/quote]
Izgleda da si upravu, sada sportsport objavio igrace koji zbog kartona propustaju sljedece kolo, a rama nije na spisku.
Ja koliko vidim na transfermarktu ima 2 žuta, tj. onaj od sinoć i jedan protiv Zvijezde.[/quote]
Izgleda da si upravu, sada sportsport objavio igrace koji zbog kartona propustaju sljedece kolo, a rama nije na spisku.

- Dokoljenko
- Kontakt:
Ima li vidljive razlike u odnosu na jesen? Sta kazu ankete i "vecina" navijaca.irfo je napisao/la:...

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
samo nazadujemo u svim segmentimaDokoljenko je napisao/la:Ima li vidljive razlike u odnosu na jesen? Sta kazu ankete i "vecina" navijaca.irfo je napisao/la:...

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Dokoljenko
- Kontakt:
Amar mora da shvati, da ovo nije fudbal kao prije par godina.irfo je napisao/la:samo nazadujemo u svim segmentimaDokoljenko je napisao/la:Ima li vidljive razlike u odnosu na jesen? Sta kazu ankete i "vecina" navijaca.irfo je napisao/la:...

Veoma važna pobjeda, vraća se samopouzdanje, navijači su sinoć rekli svoje, isto kao i Amarova pojačanja. Sve u svemu, idemo izboriti Evropu, a onda napraviti šampionski tim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma nije vadiona, ali stvarno nismo imali ni srece ove sezone. Pa evo samo u ove dvije utkamice koliko smo sansi promasili, a kakav smo go primili.
Koliko smo golova primili u samom finisu, pa ono jel protiv Tuzle dva puta se vracas i izgubits itd itd....
Ja sam zadovoljan igrom i napredkom. Iduce sezone titula je imperativ.
Koliko smo golova primili u samom finisu, pa ono jel protiv Tuzle dva puta se vracas i izgubits itd itd....
Ja sam zadovoljan igrom i napredkom. Iduce sezone titula je imperativ.
=\_1921_/=
- Dokoljenko
- Kontakt:
Radnik 14 suteva, 6 u okvir.braco je napisao/la: ...Željo je u prvoj polovini sezone 2018/2019 imao prosječno tek 6.52 udarca prema golu protivnika (ne u okvir gola, već prema golu) po utakmici...
Mladost 29 suteva, 9 u okvir.
Popravljamo se. Footboll, football

Edit. Njihova prva sansa kada je sam na Vecu izasao. Ofsajd. Mali ali ofsajd.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Hvala za izvjestaj. Nadam se i nekom videu koji ce najaviti iducu domacu utakmicu. Bilo bi lijepo. Hvala!
Molim te ovakve provale ne pisi vise.Svaki igrac,imao on 16 ili 46 godina mora proci pripreme da bi bio konkurentan,i da i u tim godinama se itekako jos podize fizicka sprema,cak ti je potrebnija nego ikad prije jer imas ''izranjavano'' tijelo povredama a sve sto si stariji tijelo se teze oporavlja od povrede,sve sto si nespremniji tijelo se sporije oporavlja od povrede i takodje sve sto si nespremniji sve si skloniji povredama.Bezideja je napisao/la:Ne kontam da mozete napisati da neko s 30 godina karijere mora popraviti fizicku spremu. On sto je popravljo, popravljo. Ako ti fudbal igras citav zivot i da nakon pauze od 6 mjeseci ne moze potrcati, ti si svoje otpjevao. Neka ulazi s klupe da zavrsimo sezonu i onda sve nabiti nogom.
Pa bar dovesti sedam Mujeznovici koji mogu trcati bice bolje. Od Zeca nema nista.
Znaci po tvom ronaldo bezze sad radi na svom tijelu u 34.toj godini?
Baš htjedoh napisatiDokoljenko je napisao/la:Radnik 14 suteva, 6 u okvir.braco je napisao/la: ...Željo je u prvoj polovini sezone 2018/2019 imao prosječno tek 6.52 udarca prema golu protivnika (ne u okvir gola, već prema golu) po utakmici...
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Napredak je očigledan, stvarno se bore i vidi se ogromna želja kod igrača da poprave jako los utisak , igraju koliko znaju, ali nadoći ćemo u vožnji sto kaže brko. Jako važna pobjeda , idemo sada po bodove u Tuzlu, i nekako vjerujem da će iz kola u kolo biti sve bolje i boljeDokoljenko je napisao/la:Radnik 14 suteva, 6 u okvir.braco je napisao/la: ...Željo je u prvoj polovini sezone 2018/2019 imao prosječno tek 6.52 udarca prema golu protivnika (ne u okvir gola, već prema golu) po utakmici...
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Neko kaze vidi napredak, neko ne. Najbolje bi bilo da moderacija napravi anketu, da znamo kako "vecina" misli pa da i mi tako mislimo.
Pitanje.
Vidite li napredak?
Pitanje.
Vidite li napredak?