momcina iz Jajca, snima i producira sa ekipom iz Mostara, 1 kroz 1Sarmelino je napisao/la:Koe ovajharden je napisao/la:
u zadnje vrijeme nesto puno supportan ove mladje likove i potencijale pa tako i njega

momcina iz Jajca, snima i producira sa ekipom iz Mostara, 1 kroz 1Sarmelino je napisao/la:Koe ovajharden je napisao/la:
jos ako je bosnjakharden je napisao/la:momcina iz Jajca, snima i producira sa ekipom iz Mostara, 1 kroz 1Sarmelino je napisao/la:Koe ovajharden je napisao/la:
u zadnje vrijeme nesto puno supportan ove mladje likove i potencijale pa tako i njega
![]()
Stjepan, pravi bosnjakSarmelino je napisao/la: jos ako je bosnjak![]()
Nista onda, probošnjacit Klinca. Bukvalno 0 nasih na "mladoj" sceniharden je napisao/la:Stjepan, pravi bosnjakSarmelino je napisao/la: jos ako je bosnjak![]()
Sta ga imamo probosnjacit, iz BL lik. Nas 100 postoSarmelino je napisao/la: Nista onda, probošnjacit Klinca. Bukvalno 0 nasih na "mladoj" sceni
Nemre se zvat Đorđe, neg uzme nesto tipa Dervišharden je napisao/la:Sta ga imamo probosnjacit, iz BL lik. Nas 100 postoSarmelino je napisao/la: Nista onda, probošnjacit Klinca. Bukvalno 0 nasih na "mladoj" sceni
#dosaoizblatasadakidam
btwSarmelino je napisao/la: Nemre se zvat Đorđe, neg uzme nesto tipa Derviš
jesam, nisam znaoharden je napisao/la:btwSarmelino je napisao/la: Nemre se zvat Đorđe, neg uzme nesto tipa Derviš
ako si slusao novi album od klinca, pjesmu tisina je radio sa albinom
a sad albino i makk snimaju nesto sa cobijem
rece mi lik s faksa, valjda ih on zna sviju .. ako me slagao, lazem i ja tebeSarmelino je napisao/la: odakle ti **** za to
coby vise forsira indigo djecu, al eto vidjet cemoharden je napisao/la:rece mi lik s faksa, valjda ih on zna sviju .. ako me slagao, lazem i ja tebeSarmelino je napisao/la: odakle ti **** za to
da nece kakav collab biti?Puma je napisao/la: