sta to znaci? iz sazaljenja nije trebao da svira penalsarajlija89 je napisao/la:ma bjezi jbt..imamo 9 igraca i jos nenamjerno igranje ruukom penal da svira...zabijte ga ako mozete i vozdra...i ovako je sjebana utakmicatm84 je napisao/la:cist penal ne svira
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- sarajlija89
- Kontakt:
Ne..to znaci da je utakmica sjebana maximalno sudijskim odlukama,ne treba jos i vise...nije namjerno igro rukom vidjelo se
al ako ne mozete dat gol realno niste ni zasluzili pobjedu...Jbt nezz kako gledam ovo drugo pol..pretesko mi je ovo gledat..al dobro se drzimo..zeljo los
BRAVO ALENE
al ako ne mozete dat gol realno niste ni zasluzili pobjedu...Jbt nezz kako gledam ovo drugo pol..pretesko mi je ovo gledat..al dobro se drzimo..zeljo los
BRAVO ALENE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Zelim vam da nam uzmete bod.Zasluzili ste.
- TitleMaster
- Kontakt:
Za sada se Sarajevo odlicno drzi s' obzirom da imamo igraca manje, zeljo nije los uopste, on je cak sta vise KATASTROFALAN!!!

- sarajlija89
- Kontakt:
Ogroman bod....sa 8 igraca u polju...al i zasluzili smo...borili su se momci i odbranili...kasnije detaljnija analiza,ne znam ni sam kako sam ovo odgledo
NAJGORI DERBY U POVIJESTI vjerovatno a tome je kumovao i sudija...jbg..odoh se smirit malo 
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- moustapha
- Kontakt:
- Larry David
- Kontakt:
Cestitke BORDO LAVOVIMA.
SRCEM BITI VEZAN U TOME LEZI SNAGA.
a sto se tice strumfova, pa oni su manji nego sto sam mislio, vjerujem da su veceras svi crveni u obrazima, kako zbog seljackog porijekla tako i zbog stida.
SRCEM BITI VEZAN U TOME LEZI SNAGA.
a sto se tice strumfova, pa oni su manji nego sto sam mislio, vjerujem da su veceras svi crveni u obrazima, kako zbog seljackog porijekla tako i zbog stida.
Jao Fuj Varesanovicu, kaze jedina utakmica koja vrijedi u BiH. Ako je ovo jedina utakmica koja nesto vrijedi netreba vise ni gledati ni igrati fudbal u ovoj zemlji. Uvrijedi cijelu ligu i ostale klubove...FUUUUUJ
jbg, moram vam cestitati na bodu... kad nasi igraci ne znaju dati golove iz onakvih situacija
kako god... bordo igraci su zasluzili ovaj bod!!!
kako god... bordo igraci su zasluzili ovaj bod!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
- Arsenalisation
- Kontakt:
[quote="moustapha"]Remi vrijedan kao pobjeda. Da su bili kompletni, vjerovatno bi ih zgazili.[/quote]
Nije ovo tema najsmesniji postovi...
Nije ovo tema najsmesniji postovi...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
sta reci drugo nego da je ovo ravno pobijedi, izdrzati sa 8 igraca sve govori, kao sto rece amar na kraju da su oni bili kompletni dobili bi nas sigurno....
sad na kosevo proslaviti ovoaj bod i rodjendan kluba...a na proljece abd-a sam i ja na derbiju...
sad na kosevo proslaviti ovoaj bod i rodjendan kluba...a na proljece abd-a sam i ja na derbiju...
Dino, Bane, Sedin, Hilmo, Lede, Pape, Hame, Piksi, Vucina, Dado, Alen, Adis, Ajdin, Sanel - momci HVALA VAM NA BORBENOSTI ZA SVETI DRES!!!
Jbt zivot, nisam zapalio od osmog razreda, a sad za ovo drugo poluvrijeme sam ispusio pola kutije

Jbt zivot, nisam zapalio od osmog razreda, a sad za ovo drugo poluvrijeme sam ispusio pola kutije
Posebno Vučina i Bane, svaka čast momci !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- kupus army
- Kontakt:
Svaka cast nasim momcima na ovakovoj borbi,zeljeli smo borbeno Sarajevo,to smo sad i dobili.Ovaj Arsenijevic zvijer prava
.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- Gistro_Bancho
- Kontakt:
Šta čovjek ovdje haman ne smije ništa reći, a onaj zalizani glupan može pred kamerama valjati onakve gluposti...
Čuj "ovo je jedino vrijedno u BH fudbalu"...
Moj Mirza idi ubij se

Čuj "ovo je jedino vrijedno u BH fudbalu"...
Moj Mirza idi ubij se
Nakon onoga juce sam mislio da necu u blizoj buducnosti videti gore tekme,kad ovo veceras jos gore.
Sudija je pokvario mec,Sarajevo le lepo branilo,lepo cuvalo vreme i 0 i zasluzeno nose bod na Kosevo.
Cestitke na pobedi,meni sada valja nositi 7 dana ovaj avatar.
Sudija je pokvario mec,Sarajevo le lepo branilo,lepo cuvalo vreme i 0 i zasluzeno nose bod na Kosevo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
jadan tiDevil je napisao/la:Nakon onoga juce sam mislio da necu u blizoj buducnosti videti gore tekme,kad ovo veceras jos gore.
Jao Devil jel to opkladaDevil je napisao/la:Nakon onoga juce sam mislio da necu u blizoj buducnosti videti gore tekme,kad ovo veceras jos gore.
Svaka Cast Momcima na BORBENOSTI!!!
hehehDevil je napisao/la:Nakon onoga juce sam mislio da necu u blizoj buducnosti videti gore tekme,kad ovo veceras jos gore.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.