Samo sto sam skino Metro FC izišoGracanicaAA je napisao/la:Kao i Far Cry New DawnPuma je napisao/la:Krekovani Metro Exodus i Dirt Rally 2.0
Nikad više dobrih naslova a manje vremena
Da o serijama ne pricam
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Samo sto sam skino Metro FC izišoGracanicaAA je napisao/la:Kao i Far Cry New DawnPuma je napisao/la:Krekovani Metro Exodus i Dirt Rally 2.0
Stisla guzaexampLe. je napisao/la:Apex ih dere pa moraju.MElloo je napisao/la:Sta ovo fort daje djaba battle pass
Blago rečeno, Triple threat online je sranje. Dobijem deset zaredom, dođem gore do 5 kugli a Diamond pack me potrefio samo dok sam imao dvije.miki_92 je napisao/la:trosi, sve trosi contracte hahahaaha
a dobijes samo ono na kraju tekme koliko zaradis, oko 1k
Zaradio sam jedno 500k na silverima dosad.miki_92 je napisao/la:kod mene je kuglica upala u Diamond i kako je brzo isla iskoci![]()
a uvijek je to tako, Diamond kad malo kuglica imas, ja nekad namjerno izgubim ne bi li dobio Diamond
pa normalno da te vrati, zavrsio si board![]()
probaj snajpat silvere, ja sam sve igrace pokupovao od toga

Imam ja. Ali mozes li mi objasniti kako funkcionise taj turnir ?Harika je napisao/la:Igral ko PUBG Mobile ali preko mobitela? Treba mi igrač za ovaj turnir. Trojica uhodana.
Imaš crew čelendž tajjasmin10 je napisao/la:Imam ja. Ali mozes li mi objasniti kako funkcionise taj turnir ?Harika je napisao/la:Igral ko PUBG Mobile ali preko mobitela? Treba mi igrač za ovaj turnir. Trojica uhodana.
Imam finu ekipu
Kad pocinje ? Kako funkcionise ?Harika je napisao/la:Imaš crew čelendž tajjasmin10 je napisao/la:Imam ja. Ali mozes li mi objasniti kako funkcionise taj turnir ?Harika je napisao/la:Igral ko PUBG Mobile ali preko mobitela? Treba mi igrač za ovaj turnir. Trojica uhodana.
Imam finu ekipu