Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Bravo Amare, da se ne vrati sada, svi bi sutjeli ko p... najvece oko sramotnog prenosa utakmica kao i infrastrukture na bh nogometnim stadionima.
Otvorio si pandorinu kutiju, sada treba napraviti pritisak.
Pisao sam prije 2 godine da je ogromna steta sto utakmicu Zeljo - Sloboda 4:2 na otvaranju istoka nije prenosila arena, da posalje sliku BH fudbala u regiju, da se privuku sponzori, ali jok, daj na mobitelu za 2 KM da te gleda 5% ljudi.
Otvorio si pandorinu kutiju, sada treba napraviti pritisak.
Pisao sam prije 2 godine da je ogromna steta sto utakmicu Zeljo - Sloboda 4:2 na otvaranju istoka nije prenosila arena, da posalje sliku BH fudbala u regiju, da se privuku sponzori, ali jok, daj na mobitelu za 2 KM da te gleda 5% ljudi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Zatrpat mailovima sve sportske redakcije da izvrse pritisak na savez u vezi tv prenosa i terena. Kad znamo hajke neke vrsiti na neke gluposti, evo prilike na nesto korisno uraditi. Mogu cak na jedno mjesto i mailove svih redakcija staviti i svi da saljemo.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Napisao sam ranije a i opet ću: Klubove nitko ništa ne pita!FrancescoTotti je napisao/la:Dobar tekst, hvala bogu pa su mediji poceli bar malo obracat paznju na ovu lakrdiju.
A i klubovi su sami krivi zbog ove situacije, ne postoji nikakvo jedinstvo ni kohezija a izgleda ni volja samih klubova da se pozabave i izbore za ovo. I ne samo ove prijenose vec i dosta drugih stvari koje uticu na sve klubove. S vrha glave evo pada mi na pamet odluka saveza da svaki premijerligas mora imat reflektore.. a tereni kao kod kantonalnih liga, i gori. Umjesto da se svake sezone bar jedan premijerligas subvencirao i napravio mu se teren oni zele reflektore...
Savez je korumpiran i boli ih qurac za domace prvenstvo. To smo davno shvatili al to sto klubovi sute je znak odobravanja i tako nikad nece biti napretka.
Vidjeli smo šta je bilo kad se Željo pobunio. Ništa!
Pa klubovi potpišu peticiju da se ne smanjuje broj stranaca sa 6 na 4, održe se sastanci i svi za da ostane na 6 ili eventualno 5, a Savez smanji na 4. Eto koliko se klubovi pitaju. Isto tako za TV.. Morate biti svjesni da "manjim" klubovima ovo odgovara, pokriju troškove a za prijenose ih ne briga.
It's better when it's live
- KongrateUK
- Kontakt:
BH Telecom odnosno Moju TV prosle godine u Zenici imalo je preko osam hiljada korisnika, i taj broj im raste, zato su Čelik i uveli u prenose utakmica uz Želju i Sarajevo na Mojoj TV, a Zenica ima oko 115.000 stanovnika, a nek svako domaćinstvo ima po tri člana, taj postotak je onda oko 58 posto, a nikako 20 posto, dakle vise od polovine Zenice ima Moju TVavenija je napisao/la:U Zenici manje od 20 % ljudi ima moju tv.
A i ovo sto na BHTV bude bolje da ne prenose, stid me gledati, kao da gledam Bugarsku ligu 70-tih godina.
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
8000 priključaka, puta tri člana ne može bit 58% od 115.000 da **** rak raka. Upravu je Avenija. Il nam otkrij neku čaroliju.KongrateUK je napisao/la:BH Telecom odnosno Moju TV prosle godine u Zenici imalo je preko osam hiljada korisnika, i taj broj im raste, zato su Čelik i uveli u prenose utakmica uz Želju i Sarajevo na Mojoj TV, a Zenica ima oko 115.000 stanovnika, a nek svako domaćinstvo ima po tri člana, taj postotak je onda oko 58 posto, a nikako 20 posto, dakle vise od polovine Zenice ima Moju TVavenija je napisao/la:U Zenici manje od 20 % ljudi ima moju tv.
A i ovo sto na BHTV bude bolje da ne prenose, stid me gledati, kao da gledam Bugarsku ligu 70-tih godina.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- firefirefirely
- Kontakt:
Kakva je to bolan matematika? 8000 x 3 = 58% od 115.000?????KongrateUK je napisao/la:BH Telecom odnosno Moju TV prosle godine u Zenici imalo je preko osam hiljada korisnika, i taj broj im raste, zato su Čelik i uveli u prenose utakmica uz Želju i Sarajevo na Mojoj TV, a Zenica ima oko 115.000 stanovnika, a nek svako domaćinstvo ima po tri člana, taj postotak je onda oko 58 posto, a nikako 20 posto, dakle vise od polovine Zenice ima Moju TVavenija je napisao/la:U Zenici manje od 20 % ljudi ima moju tv.
Otprilike 20% je odgovor, i to je najmanje zbog MojeTV i sporta, svi koje sport iole zanima imaju Telemach, gdje imas Arene i SK.
odakle podatak da u zenici ima 8000 moja tv priključaka? pročitao sam da Moja Tv ima ukupno cca 200 000 priključaka, a da tuzla, zenica i sarajevo imaju više od pola ukupnih priključaka . Prema tome Zenica ima garant minimalno 30-40 hiljada priključaka puta 3 člana, onda ispada da je postotak gledanosti Čelika na Moja TV više nego dobar i isplativ. Mislim da BHRT radi prenose tako da nije očekaviti neki kvalitet prenosa, uz terene kakvi su, položaj kamera, loš fudbal, Može to još puno bolje da izgleda..Penaltiky je napisao/la:8000 priključaka, puta tri člana ne može bit 58% od 115.000 da **** rak raka. Upravu je Avenija. Il nam otkrij neku čaroliju.KongrateUK je napisao/la:BH Telecom odnosno Moju TV prosle godine u Zenici imalo je preko osam hiljada korisnika, i taj broj im raste, zato su Čelik i uveli u prenose utakmica uz Želju i Sarajevo na Mojoj TV, a Zenica ima oko 115.000 stanovnika, a nek svako domaćinstvo ima po tri člana, taj postotak je onda oko 58 posto, a nikako 20 posto, dakle vise od polovine Zenice ima Moju TVavenija je napisao/la:U Zenici manje od 20 % ljudi ima moju tv.
- firefirefirely
- Kontakt:
Ma kakvih 30.000, pa jbt ja ne znam nikog da ima MojuTV... To je vecinom po selima
-
drakensang
- Kontakt:
Neka, ima KongrateUK veze u Zenici sad ce on zaduzit nekog da prebroji prikljucke. Nedavno je naucio brojati do 50.000 kad je brojao marku po marku obestecenja za Mujezinovica. Jos cemo s njim malo poradit na mnozenju posto 8.000 puta 3 sigurno nije 58% od 115.000. Izvinite, mali je dobar, mali uci ali nije bas najinteligentniji 
Imaju Telekom Centri Tuzla, Sarajevo i Zenica, teško da i od 100.000 Zenica sad ima 30-ak K to bi bilo možda 65-18-17 Sarajevo, Tuzla, Zenica.
Joj o cemu vi raspravljate 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vrhunska matematika nema šta
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- KongrateUK
- Kontakt:
Grad Zenica ima više od osamnaest hiljada korisnika, a ne osam, moja greška, ispred sebe imam mjesecni bilten telekoma iz oktobra prošle godine, znam da se oko osmice vrti brojka, telekom je izvodio radove u naseljima Blatuša i Crkvice, i u maniru telekom širi mrežu za bolju uslugu za nove i vise od osamnaest hiljada sadašnjih korisnika
Grad Zenica ima 115.000 stanovnika, podijeljeno sa oko tri lica po domacinstvu, to je vise od 38.000 domacinstava, podijeljeno sa brojem to je polovina korisnika Zenice ima Moju TV, a od tada taj broj korisnika do danas sigurno je viši, uz to nemoguće je da svako domaćinstvo ima uslugu i priključak, po tome telekom itekako drzi vise od polovine korisnika u Zenici, toliko
Grad Zenica ima 115.000 stanovnika, podijeljeno sa oko tri lica po domacinstvu, to je vise od 38.000 domacinstava, podijeljeno sa brojem to je polovina korisnika Zenice ima Moju TV, a od tada taj broj korisnika do danas sigurno je viši, uz to nemoguće je da svako domaćinstvo ima uslugu i priključak, po tome telekom itekako drzi vise od polovine korisnika u Zenici, toliko
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Konobarska.MortemHz je napisao/la:Vrhunska matematika nema šta
-
drakensang
- Kontakt:
Neka ima mali bilten ispred sebe o boze me sakloni i sacuvaj
- KongrateUK
- Kontakt:
Sto si mi ljut name brOOOto ?drakensang je napisao/la:Neka ima mali bilten ispred sebe o boze me sakloni i sacuvaj
-
drakensang
- Kontakt:
Pa ja s tobom mnozenje radim, a ti me ofiras ovdje. kako necu bit ljut. Crtam ti marku po marku obestecenja, naučim te brojat do 50.000, ti me opet obrukas...
- KongrateUK
- Kontakt:
Izvini ali nisam u toku, to vas je garant Bulic nesto slagao, da vas opet na ljeto ne slaže pazite se samo, cas brojite do sto, pa do pedeset, fali vama ipak iskustva u brojanju 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
pa zar se ne moze ucinit nista vise? da klubovi odu preko saveza i posalju zajednicko pismo uefi kako savez radi protiv njih i njihovih interesa?hlive je napisao/la:
Napisao sam ranije a i opet ću: Klubove nitko ništa ne pita!
Vidjeli smo šta je bilo kad se Željo pobunio. Ništa!
Pa klubovi potpišu peticiju da se ne smanjuje broj stranaca sa 6 na 4, održe se sastanci i svi za da ostane na 6 ili eventualno 5, a Savez smanji na 4. Eto koliko se klubovi pitaju. Isto tako za TV.. Morate biti svjesni da "manjim" klubovima ovo odgovara, pokriju troškove a za prijenose ih ne briga.
majka mu stara pa jel savez tu za klubove ili obrnuto..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Najbolje bi bilo ako nekako može Sport Klub da prenosi našu ligu, pa i Arena Sport.
Ako već oni ne mogu nek N1 napravi jedan zaseban kanal sa našom ligom ili neko drugi, ili npr. Al Jazeera Balkans - sportski kanal da naprave i taman.
Ako već oni ne mogu nek N1 napravi jedan zaseban kanal sa našom ligom ili neko drugi, ili npr. Al Jazeera Balkans - sportski kanal da naprave i taman.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.