N1 i sport klub je ista kompanija.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Najbolje bi bilo ako nekako može Sport Klub da prenosi našu ligu, pa i Arena Sport.
Ako već oni ne mogu nek N1 napravi jedan zaseban kanal sa našom ligom ili neko drugi, ili npr. Al Jazeera Balkans - sportski kanal da naprave i taman.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Cime cete platit? Pa brato 30 milja ste skupljali 20 danaKongrateUK je napisao/la:Izvini ali nisam u toku, to vas je garant Bulic nesto slagao, da vas opet na ljeto ne slaže pazite se samo, cas brojite do sto, pa do pedeset, fali vama ipak iskustva u brojanju
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- KongrateUK
- Kontakt:
Evo Pilava na Hayatu pere savez i Begića, ekspresno postavljaju medijsku odbranu i pričaju svoju priču 
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
- Dokoljenko
- Kontakt:
Sta 50.000?drakensang je napisao/la:Pa ja s tobom mnozenje radim, a ti me ofiras ovdje. kako necu bit ljut. Crtam ti marku po marku obestecenja, naučim te brojat do 50.000, ti me opet obrukas...
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Savez je tu samo i iskljucivo radi sebe. Tko to dosad nije skonto il je naivan il je jednostavno glupFrancescoTotti je napisao/la:
majka mu stara pa jel savez tu za klubove ili obrnuto..
SAMO ŠIROKI!
- KongrateUK
- Kontakt:
eura, a po logici i funtiDokoljenko je napisao/la:Sta 50.000?drakensang je napisao/la:Pa ja s tobom mnozenje radim, a ti me ofiras ovdje. kako necu bit ljut. Crtam ti marku po marku obestecenja, naučim te brojat do 50.000, ti me opet obrukas...
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
- Dokoljenko
- Kontakt:
Jel' ovo on pise da smo im platili 50.000 za Mujezinovica?KongrateUK je napisao/la:eura, a po logici i funtiDokoljenko je napisao/la:Sta 50.000?drakensang je napisao/la:Pa ja s tobom mnozenje radim, a ti me ofiras ovdje. kako necu bit ljut. Crtam ti marku po marku obestecenja, naučim te brojat do 50.000, ti me opet obrukas...
Mi smo Željini, Željo je naš!
- KongrateUK
- Kontakt:
Da, samo se moraju dogovoriti izmedju sebe koliko ih je Bulic tacno slagao, cas je sto hiljada, cas pedeset, cak ni procenat nisu pogodili, svrgnut ce tuzlake sa trona debilnosti i iskompleksiranosti ubrzo ako ovako nastave
Fino skrećeš pažnju sa svojih gluposti.KongrateUK je napisao/la:Da, samo se moraju dogovoriti izmedju sebe koliko ih je Bulic tacno slagao, cas je sto hiljada, cas pedeset, cak ni procenat nisu pogodili, svrgnut ce tuzlake sa trona debilnosti i iskompleksiranosti ubrzo ako ovako nastave
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Jedini si ti ovdje iskompleksiran brato sa zeljom i nekim dokazivanjem. Prvo si pisao da ste ga uzeli dzabe pa kad je objavljeno da smo igraca iz druge lige prodali za 40 000 naknade za treniranje i 30 000 u kesu plus 30% od narednog transfera zavukao si se u misju rupu mjesec dana. Sada su nam svi igraci vezani min 3 godine profi ugovorom tako da o njima mozete sanjat. I nemoj se glupirat brato samo sramotis finu raju koja navija za Zelju i ne glumi bahatostKongrateUK je napisao/la:Da, samo se moraju dogovoriti izmedju sebe koliko ih je Bulic tacno slagao, cas je sto hiljada, cas pedeset, cak ni procenat nisu pogodili, svrgnut ce tuzlake sa trona debilnosti i iskompleksiranosti ubrzo ako ovako nastave
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Joj Pilava al se naprica na hayatu, a nista ne rece. 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- KongrateUK
- Kontakt:
Ali to nije tacno, to je bit i komedija svegaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jedini si ti ovdje iskompleksiran brato sa zeljom i nekim dokazivanjem. Prvo si pisao da ste ga uzeli dzabe pa kad je objavljeno da smo igraca iz druge lige prodali za 40 000 naknade za treniranje i 30 000 u kesu plus 30% od narednog transfera zavukao si se u misju rupu mjesec dana. Sada su nam svi igraci vezani min 3 godine profi ugovorom tako da o njima mozete sanjat. I nemoj se glupirat brato samo sramotis finu raju koja navija za Zelju i ne glumi bahatostKongrateUK je napisao/la:Da, samo se moraju dogovoriti izmedju sebe koliko ih je Bulic tacno slagao, cas je sto hiljada, cas pedeset, cak ni procenat nisu pogodili, svrgnut ce tuzlake sa trona debilnosti i iskompleksiranosti ubrzo ako ovako nastave
Bulić vam predsjedniku kluba doveo ustašu krimosa iz Splita da ga ušutka, predsjednik vam inace fin ali veoma plašljiv covjek, ovaj za dan promijenio mišljenje, Željo feninga nema a da placa pedeset hiljada za igrača iz druge lige, za mnogo vece igrace i zvijezde nismo toliko placali a ne za jednog Mujezinovića, to je poenta, dva čovjeka iz veleza vrte pricu koju vec vrte i to radi mira u kuci, pa ja bi najsretniji bio da je to tako kako ti kazes, jer bi to značilo da smo izasli iz krize i da imamo para za takve stvari, shvatas,?
Uostalom imali ste naseg covjeka iz kantonalnog saveza koji vam je objasnio kako stvari stoje, ko je iole upućen od nasih zna kako stvari stoje, ne možete lazima prikriti pušionu, to je bit i poenta koju ne shvatate, a na silu ko sivonje pokušavate plasirati nesto sto nije tacno, toliko o vama "broootoooma"
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Opisa frajer ko da je divlji zapad a Velez neki kantonalni klubic a ne klub za kojeg bi se sada za 10 minuta skupilo 500 ljudi da momentalno pogine. Brato postoje zakoni e sada sto ste 30 milja skupljali 20 dana i sto ste se 20 dana pokusavali cjenkat ostavit cu vama. U te price ti djeca u vrticu nebi povjerovala. Tek sada vidim s kojim se djetetom i kompleksasem raspravljam. Haj ti sine vidim ja lupas ko maksim po diviziji dok te se pravi manijaci stide. Cuj splitska mafija

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sta je pricao, o cemu je uopste bilo rijec?redbull93 je napisao/la:Joj Pilava al se naprica na hayatu, a nista ne rece.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Peru se od ovog sto zadnjih par dana pisu mediji. Pricao o sistemu takmicnja, broju stranaca, reflektorima, terenima i tv prenosima. U biti nista on nije rekao, samo bezveze pricao i govorio moze to bolje. Jest samo za terene rekao da lokalna zajednica to mora pokrenuti. Supljarenje cisto.FrancescoTotti je napisao/la:Sta je pricao, o cemu je uopste bilo rijec?redbull93 je napisao/la:Joj Pilava al se naprica na hayatu, a nista ne rece.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- KongrateUK
- Kontakt:
Pa jeste li se zalili i kukali na Bulica ili niste, zna to dobro jedan vas forumaš koji nas je danima smarao na pp., sto je najgore i tih trideset milja bilo bi problem, zato je Badžak platio pripreme u Turskoj klubu, i citaj sta pišem, rekoh krimos iz Splita a ne mafija, a vala mogli bi ste "izginuti" da se vratite pod Bijeli Brijeg, lakše vam se izgleda naguzivati zapadnim komšijama
Pravite se da sve znate a ustvari mahalsko seljački djelujete i podvaljujete šuplje, kao upućeni ste u sve, a pri tome niste ni svjesni ko je sve na forumu, javi vam se covjek iz kantonalnog saveza i objasni vam, ali vi opet kontra, i da završim pricu sa ovim raspitaju se kakvu ulogu je imao brat naseg clana uprave, Konjićanina Badžaka
Haj sad dosta za danas
Pravite se da sve znate a ustvari mahalsko seljački djelujete i podvaljujete šuplje, kao upućeni ste u sve, a pri tome niste ni svjesni ko je sve na forumu, javi vam se covjek iz kantonalnog saveza i objasni vam, ali vi opet kontra, i da završim pricu sa ovim raspitaju se kakvu ulogu je imao brat naseg clana uprave, Konjićanina Badžaka
Haj sad dosta za danas
Pozdravljam povratak Husarića u želju, toliko o priči kako je Amaw nekom postavio tarabu

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
drakensang
- Kontakt:
stani, sad ce provjerit u biltenu kongrateuk jel to to, naucio je citat nedavnoDenchi je napisao/la:Pozdravljam povratak Husarića u želju, toliko o priči kako je Amaw nekom postavio tarabu![]()
![]()
![]()
kae bit će ba željo ko Spars
i vaistinu:

i vaistinu:
Kakvo je stanje u klubu? Takvo da igrači tri mjeseca nisu dobili platu
Trener Sparsa
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- prisonbreak
- Kontakt:
Tako je uvijek u Sparsima, ja sam pisao kada je izabran Selimovic ds je to normalno.Denchi je napisao/la:kae bit će ba željo ko Spars![]()
i vaistinu:Kakvo je stanje u klubu? Takvo da igrači tri mjeseca nisu dobili platu
Trener Sparsa![]()
![]()
![]()
![]()
Onda im nakon par mjeseci sve isplati, pa opet nema i tako u krug.
I da se razumijemo u Sparsima imaju velika primanja.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.