Jel ti to brOOOto treba pojačanje i odskočna daska da me dohvatiš ?drakensang je napisao/la:stani, sad ce provjerit u biltenu kongrateuk jel to to, naucio je citat nedavnoDenchi je napisao/la:Pozdravljam povratak Husarića u želju, toliko o priči kako je Amaw nekom postavio tarabu![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- KongrateUK
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
- TamniVilajet
- Kontakt:
Jest bosnje tesko zavesti. Nasao se morz da prica o tv kucama i ugovorima. Sto se nije javio kad mu je babo licno potpisao prvi ugovor sa istom ovom kucom? Sad kad je drugi lopov omastio brkove i uradio isto sto i on, sad odjednom se oni sjetili da to nije bas dobar potez. Postenjacine nase fine 
- Dokoljenko
- Kontakt:
Zato je redovna plata navijacima koji odrzavaju mir na sjeveru da ne bi prozivali Sabrinu i upravu. Jos se ugradjuju u transfere i sponzorske ugovore.Denchi je napisao/la:kae bit će ba željo ko Spars![]()
i vaistinu:Kakvo je stanje u klubu? Takvo da igrači tri mjeseca nisu dobili platu
Trener Sparsa![]()
![]()
![]()
![]()
Fitilj sporogoreci ali kad tad ce puknut.
Kakav je fazon sa tim smajlijima, jesi mongoloid, sta ti je?
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Dokoljenko je napisao/la:
Zato je redovna plata navijacima koji odrzavaju mir na sjeveru da ne bi prozivali Sabrinu i upravu. Jos se ugradjuju u transfere i sponzorske ugovore.
Fitilj sporogoreci ali kad tad ce puknut.
prvi na tabeli, dupla kruna na nišanu
jbm li ti Sabro šta nam radiš
uprava napolje, kako mi ne zaostajemo 18 poena
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- TamniVilajet
- Kontakt:
Plata redovna ali ne uplacuje nam penziono. Sabro odlazi!!!Denchi je napisao/la:Dokoljenko je napisao/la:
Zato je redovna plata navijacima koji odrzavaju mir na sjeveru da ne bi prozivali Sabrinu i upravu. Jos se ugradjuju u transfere i sponzorske ugovore.
Fitilj sporogoreci ali kad tad ce puknut.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
prvi na tabeli, dupla kruna na nišanu![]()
![]()
![]()
jbm li ti Sabro šta nam radiš![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uprava napolje, kako mi ne zaostajemo 18 poena![]()
![]()
![]()
Prošle godine u ova doba niste tako mislili moj Denchi, malo ste bojkotovali, malo tjerali upravu i Husrefa, godinu dana poslije sve med i mlijekoDenchi je napisao/la:Dokoljenko je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mijenjate se kako vjetar puše
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Dokoljenko
- Kontakt:
Kakav je fazon sa smajlijima? Jesi zaostao, ne kontam nikako?Denchi je napisao/la:Dokoljenko je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro, vi prvi, imate prednost, i? To je jedna sezona, nije kraj igre. Jos uvijek smo za vas dimenzija vise.
- TamniVilajet
- Kontakt:
Prosle godine u ovo doba:Raonffa je napisao/la:
Prošle godine u ova doba niste tako mislili moj Denchi, malo ste bojkotovali, malo tjerali upravu i Husrefa, godinu dana poslije sve med i mlijeko
Sada:Misimovicu ostani dozivotno![]()
Misimovicu sjeme ti se zatrlo
ja a vi bi skinuli Misketa da ste bili prviRaonffa je napisao/la:
Prošle godine u ova doba niste tako mislili moj Denchi, malo ste bojkotovali, malo tjerali upravu i Husrefa, godinu dana poslije sve med i mlijeko
i Husref se promjenio, ima juniore u prvih 11, sredilo se dosta stvari, od Akademije, produžavanja ugovora, transfera, fanshopa...
otjerali smo koga smo htjeli iz uprave i oko kluba, tribina....čist račun duga ljubav, a i rezultat je tu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ismijavanje i ruganje im je svrhaDokoljenko je napisao/la:
Kakav je fazon sa smajlijima? Jesi zaostao, ne kontam nikako?
Dobro, vi prvi, imate prednost, i? To je jedna sezona, nije kraj igre. Jos uvijek smo za vas dimenzija vise.
vi kao i ostatak lige kasnite više od 5 godina, zbog akademije,kampa,organizacije,transfera,dugovanja....
Al' Miske je otišao na kraju, vi vaše niste otjerali a htjeli ste, kontaš. To isto sad da je Miske ostao i iduće godine uzeo titulu i sad svi vole Misketa, smiješnoDenchi je napisao/la:ja a vi bi skinuli Misketa da ste bili prviRaonffa je napisao/la:
Mijenjate se kako vjetar puše![]()
i Husref se promjenio, ima juniore u prvih 11, sredilo se dosta stvari, od Akademije, produžavanja ugovora, transfera, fanshopa...
otjerali smo koga smo htjeli iz uprave i oko kluba, tribina....čist račun duga ljubav, a i rezultat je tu...![]()
I Sabrinu ste otjerali vidim, a pravo ste je "gotivili" prošle sezone
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Dokoljenko
- Kontakt:
FK Zeljeznicar je najveci i najtrofejniji klub u BiH. Imamo najbolje navijace. Imamo stadion 1/1 nase vlasnistvo, plus ostatak imovine u centru grada. Daleko najbolju posjetu u zadnjih deset godina. Daleko najvise ulazemo u infrastrukturu. Imamo najbolji Op koji je dao vise reprezentativaca nego ostatak lige. Nasa djeca igraju u najvecim evropskim klubovima.Denchi je napisao/la:ismijavanje i ruganje im je svrhaDokoljenko je napisao/la:
Kakav je fazon sa smajlijima? Jesi zaostao, ne kontam nikako?
Dobro, vi prvi, imate prednost, i? To je jedna sezona, nije kraj igre. Jos uvijek smo za vas dimenzija vise.![]()
![]()
vi kao i ostatak lige kasnite više od 5 godina, zbog akademije,kampa,organizacije,transfera,dugovanja....
![]()
Vi ste se prodali. I ti se nama rugas?
- Evolve
- Kontakt:
dan prije skupštine niste htjeli tjerat Misketa a kamoli očekivali da odeRaonffa je napisao/la:
Al' Miske je otišao na kraju, vi vaše niste otjerali a htjeli ste, kontaš. To isto sad da je Miske ostao i iduće godine uzeo titulu i sad svi vole Misketa, smiješno
I Sabrinu ste otjerali vidim, a pravo ste je "gotivili" prošle sezone
finansijski mi problema nemamo duže već, znamo da nemaju tu mogućnost da se uvaljuju i klepaju, rezultat je smetao, nekorištenje Akademaca je smetalo...kadar u akademiji je trebalo srediti, menadžeri oko kluba i akademije, odlasci igrača bez naknade, pojačanja,selektiranje ekipe, sve se to promjenilo na bolje...a mi smo i sa Čalom imali dobar pokušaj rezultata(na 2 fronta do zadnja 2 kola) sa puno lošijim kadrom i organizacijom...
vama je ovaj mjesec kao što znaš prilično bitan sa svakog aspekta
op vam je u rasulu, nekada je bio dobarDokoljenko je napisao/la: FK Zeljeznicar je najveci i najtrofejniji klub u BiH. Imamo najbolje navijace. Imamo stadion 1/1 nase vlasnistvo, plus ostatak imovine u centru grada. Daleko najbolju posjetu u zadnjih deset godina. Daleko najvise ulazemo u infrastrukturu. Imamo najbolji Op koji je dao vise reprezentativaca nego ostatak lige. Nasa djeca igraju u najvecim evropskim klubovima.
vaš klub je uložio manje od mene za infrastrukturu(navijači,drugi klubovi,sponzori,savez, da)
mi se prodali a vi se podali gratis
Ne možeš porediti našu i vašu situaciju, vi ste paša moj bojkotovali tekme i tražili smjene u klubu, mi nikada nismo išli do tog levela, ostalo je na pisanju po forumu te skandiranju navijača na tekmama.Denchi je napisao/la:dan prije skupštine niste htjeli tjerat Misketa a kamoli očekivali da odeRaonffa je napisao/la:
Al' Miske je otišao na kraju, vi vaše niste otjerali a htjeli ste, kontaš. To isto sad da je Miske ostao i iduće godine uzeo titulu i sad svi vole Misketa, smiješno
I Sabrinu ste otjerali vidim, a pravo ste je "gotivili" prošle sezonena ljeto će otić priča bila...
finansijski mi problema nemamo duže već, znamo da nemaju tu mogućnost da se uvaljuju i klepaju, rezultat je smetao, nekorištenje Akademaca je smetalo...kadar u akademiji je trebalo srediti, menadžeri oko kluba i akademije, odlasci igrača bez naknade, pojačanja,selektiranje ekipe, sve se to promjenilo na bolje...a mi smo i sa Čalom imali dobar pokušaj rezultata(na 2 fronta do zadnja 2 kola) sa puno lošijim kadrom i organizacijom...
vama je ovaj mjesec kao što znaš prilično bitan sa svakog aspektafinansijskog,pravnog,rezultatskog...i opet nema se šta porediti...juniori vam prelaze u akademiju iako ste bolje plasirani
budućnost vam je upitnik veliki....
Za Misketa se znalo da odlazi nakon završetka jesenjeg dijela, vrati postove na temi i vidjet ćeš.
Brate moj Željo preživio režime i ratove da neće ovaj mjesec, budi normalan
Btw normalno da ste se finansijski riješili kada ste se prodali jednom licu, a što je zanimljivo nas ste fol nešto za Misimovića prozivali kako vlada klubom i ne može mu niko ništa. Mi se Misimovića riješismo i riješit ćemo se svakoga ko nam ne bude odgovarao u datom momentu, al' vi Tana bez njegove volje nećete nikada.
- Zenicanin988
- Kontakt:
Druze ti non stop istices u svojom postovima nesto kao vi najveci klub u drzavo ovo ono, ja kao zenican ti mogu reci da je Sarajevo trenutno za vas svemirski brod. I naporan si ba s stim da ste vi kao nesto. CUJ DIMENZIJA VISEDokoljenko je napisao/la:Kakav je fazon sa smajlijima? Jesi zaostao, ne kontam nikako?Denchi je napisao/la:Dokoljenko je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
- TamniVilajet
- Kontakt:
Ti si pametan momak. Ne brukaj se ovakoRaonffa je napisao/la:Ne možeš porediti našu i vašu situaciju, vi ste paša moj bojkotovali tekme i tražili smjene u klubu, mi nikada nismo išli do tog levela, ostalo je na pisanju po forumu te skandiranju navijača na tekmama.Denchi je napisao/la:dan prije skupštine niste htjeli tjerat Misketa a kamoli očekivali da odeRaonffa je napisao/la:
I Sabrinu ste otjerali vidim, a pravo ste je "gotivili" prošle sezonena ljeto će otić priča bila...
vama je ovaj mjesec kao što znaš prilično bitan sa svakog aspektafinansijskog,pravnog,rezultatskog...i opet nema se šta porediti...juniori vam prelaze u akademiju iako ste bolje plasirani
budućnost vam je upitnik veliki....
Za Misketa se znalo da odlazi nakon završetka jesenjeg dijela, vrati postove na temi i vidjet ćeš.
Brate moj Željo preživio režime i ratove da neće ovaj mjesec, budi normalanUostalom, nemamo se šta porediti, pet godina ne možete skupiti više od 3 milje navijača na domaćim tekmama izuzev 2-3 tekme godišnje, a ložite se da ste neki qurac
Btw normalno da ste se finansijski riješili kada ste se prodali jednom licu, a što je zanimljivo nas ste fol nešto za Misimovića prozivali kako vlada klubom i ne može mu niko ništa. Mi se Misimovića riješismo i riješit ćemo se svakoga ko nam ne bude odgovarao u datom momentu, al' vi Tana bez njegove volje nećete nikada.
- Dokoljenko
- Kontakt:
FK Zeljeznicar ima najvise transfera u zadnjih deset godina. Najvise transfera iz svog Op. Najvise reprezentativaca je iz omladinskog pogona FK Zeljeznicar. Do ljeta ce min deset mladih djecaka, najboljih iz cijele BiH doci u Zelju da trenira. Imamo najbolje rezultate u Op zadnjih deset godina.Denchi je napisao/la:op vam je u rasulu, nekada je bio dobarDokoljenko je napisao/la: FK Zeljeznicar je najveci i najtrofejniji klub u BiH. Imamo najbolje navijace. Imamo stadion 1/1 nase vlasnistvo, plus ostatak imovine u centru grada. Daleko najbolju posjetu u zadnjih deset godina. Daleko najvise ulazemo u infrastrukturu. Imamo najbolji Op koji je dao vise reprezentativaca nego ostatak lige. Nasa djeca igraju u najvecim evropskim klubovima.
vaš klub je uložio manje od mene za infrastrukturu(navijači,drugi klubovi,sponzori,savez, da)![]()
mi se prodali a vi se podali gratis![]()
Ti onu menagersku akademiju poredis sa Zeljinom skolom fudbala?
naravno da ne možeš,Raonffa je napisao/la:
Ne možeš porediti našu i vašu situaciju, vi ste paša moj bojkotovali tekme i tražili smjene u klubu, mi nikada nismo išli do tog levela, ostalo je na pisanju po forumu te skandiranju navijača na tekmama.
Brate moj Željo preživio režime i ratove da neće ovaj mjesec, budi normalanUostalom, nemamo se šta porediti, pet godina ne možete skupiti više od 3 milje navijača na domaćim tekmama izuzev 2-3 tekme godišnje, a ložite se da ste neki qurac
mi se prodali ali mi svoje završili i nama sve štima, vi kao niste ali ste zamjenili kim jong una za kim jong due
tekme se bojkotovale zbog problema na tribini i rješio se problem i svi se vratili...ne znam dal smo neki **** al ako nismo šta li su ovi 18 poena niže
Osim ti je otjero Misketa faraone, voliš želju ludo, al nemoj provala živ bio, frajer vam je kredite ko generalnog prodav'o
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 05 mar 2019, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.