FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 05 mar 2019, 20:54

skoroalen je napisao/la:Počivao u miru!
Ovaj momak nema veze sa Škriparima i njihovim seljaklukom, tek ove sezone je došao u klub iz Zrinjskog. Naravno da ne smijemo ni pomislit da budemo kao oni. Ono za Vedrana je sramota stanovnika Lištice, mi smo navijači kluba iz metropole i tako treba i da se ponašamo.
:!:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2019, 20:55

Denchi je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Počivao u miru!
Ovaj momak nema veze sa Škriparima i njihovim seljaklukom, tek ove sezone je došao u klub iz Zrinjskog. Naravno da ne smijemo ni pomislit da budemo kao oni. Ono za Vedrana je sramota stanovnika Lištice, mi smo navijači kluba iz metropole i tako treba i da se ponašamo.
:!:
Naravno, počivaj u miru Krešimire!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 05 mar 2019, 20:55

FrancescoTotti je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Pa ne znam jel pametno da se odgodi, ali vjerovatno hoce, jer ako budemo igrali sad u nedjelju oni ce se nasadit na glavu da nas dobiju za njega...

Da li sada biti covjek ili necovjek kao oni.

Vedrana i ono "javi se" nikad vam necu zaboraviti ubive iz Lištice!
Mi nimo i ne treba da budemo zivotinje bez truna morala i casti kao oni.

Slazem se. Ali zaboraviti im nikad ne smijemo i trebamo to uvijek potencirati!

Ja sam za, da se odgodi
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2019, 20:57

Nema na osnovu čega biti odgoda ja mislim, minuta šutnje.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 05 mar 2019, 20:58

MortemHz je napisao/la:Nema na osnovu čega biti odgoda ja mislim, minuta šutnje.
Ma sta znam, jedino ono ekipa potresena i to. Ovako ce se nasaditi na glavu da nas dobiju.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 mar 2019, 21:01

Nasadili bi se svakako. Nisu nas štedjeli ni u svojim najboljim a našim najgorim trenucima. Sumnjam da će biti odgode. Ispoštovat minutu šutnje, možda tim postupkom i njihovim navijačima damo primjer ljudskosti i time makar prekinemo ona odvratna skandiranja.n
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 mar 2019, 21:01

ledesma je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Nema na osnovu čega biti odgoda ja mislim, minuta šutnje.
Ma sta znam, jedino ono ekipa potresena i to. Ovako ce se nasaditi na glavu da nas dobiju.
Brate mi ako smo bolji (a jesmo) mogu se oni nasadit na onu stvar :D
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2019, 21:02

Ma savez uvijek izlazi u susret manje-više svima, tehnički je moguće u tom kontekstu da se odgodi ali ono.. nikad ne znaš sa njima, inače se uvijek igra

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 05 mar 2019, 21:04

FrancescoTotti je napisao/la:
ledesma je napisao/la:
Brate mi ako smo bolji (a jesmo) mogu se oni nasadit na onu stvar :D
Hahahaha, na onu stvar :urnebes: Pa znas da dole igramo protiv Real Madrida, i bod je dosta realno

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 mar 2019, 21:05

Pa jest al imam suhvu nekakvi da im ovog puta nema druge nego fasovat :D
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 mar 2019, 21:10

skoroalen je napisao/la:Nasadili bi se svakako. Nisu nas štedjeli ni u svojim najboljim a našim najgorim trenucima. Sumnjam da će biti odgode. Ispoštovat minutu šutnje, možda tim postupkom i njihovim navijačima damo primjer ljudskosti i time makar prekinemo ona odvratna skandiranja.n
Nece nasih ni biti dole,vjerovatno ce nam biti taraba sada iz sigurnosnih razloga jel su im zatvorili jednu tribinu .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 mar 2019, 21:11

FrancescoTotti je napisao/la:Pa jest al imam suhvu nekakvi da im ovog puta nema druge nego fasovat :D
Pa red bi bio konacno da okoncamo losu tradiciju rezultata u Listici...
Najbolji smo,najjači,najkvalitetniji,sta vise treba,a ta tri boda bi itekako otvorila vrata ka tituli... :kafa:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 mar 2019, 21:14

Ma nema nikakve realne osnove da se utakmica pomjera, pokop ce se obaviti maksimalno do cetvrtka/petka i zivot ide dalje. Njegovim suigracima ce sigurno biti tesko do kraja sezone najmanje ako cemo gledati tu emotivnu stranu, ali zivot ide dalje.
Zao mi je momka fkt, ali nazalost sve vise ovakvih slucajeva ima.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 05 mar 2019, 21:14

Treba uvijek ispasti čovjek.
Ja prvi jesam patriota, nekad i pretjerujem, ali smrt je nešto najgore što se može desiti i bez obzira na očajne odnose sa njima treba opet ispasti čovjek i u duhu našeg naroda iskazati sućut.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 mar 2019, 21:29

ledesma je napisao/la:
Hahahaha, na onu stvar :urnebes: Pa znas da dole igramo protiv Real Madrida, i bod je dosta realno
Ako se po jutru dan poznaje, dzaba im i da se u Real Madrid pretvore. :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 mar 2019, 21:43

emir79 je napisao/la:
ledesma je napisao/la:
Ako se po jutru dan poznaje, dzaba im i da se u Real Madrid pretvore. :mrgreen:
Upravo to sam htio reći, nek odigramo protiv večerašnjeg Reala i et. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 mar 2019, 21:44

Vanja8 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Pa jest al imam suhvu nekakvi da im ovog puta nema druge nego fasovat :D
Najbolji smo,najjači,najkvalitetniji,sta vise treba,a ta tri boda bi itekako otvorila vrata ka tituli... :kafa:
Ne znam zašto bi nam ta pobjeda otvorila vrata ka tituli? U igri je još 36 ili 33 boda nakon 22 kola. Utakmica vrijedi 3 boda kao i protiv svake druge ekipe u ligi. A negdje moramo kiksati i mi, i prije bih izmješao sastav protiv njih (obzirom na kup) nego protiv Krupe.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 mar 2019, 21:48

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
Ne znam zašto bi nam ta pobjeda otvorila vrata ka tituli? U igri je još 36 ili 33 boda nakon 22 kola. Utakmica vrijedi 3 boda kao i protiv svake druge ekipe u ligi. A negdje moramo kiksati i mi, i prije bih izmješao sastav protiv njih (obzirom na kup) nego protiv Krupe.
Pljuvač!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 mar 2019, 21:49

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
Vrijedila bi psiholoski ta tri boda...Kada odneses pobjedu sa takvog terena gdje ti je pa skoro uvijek negativa,onda potvrdjujus i svoju snagu,a i esencijalno si bliži tituli...
Svi nesto pricamo ima jos 36 bodova,ima tacno,ali svako kolo lagano eliminises pobjedom,imamo 9 bodova prednosti i treba da igramo svoju igru,ali mnogo znaci odozdo donijeti 3 boda

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 mar 2019, 21:54

Vala je više i vrijeme da se dole ode s mudima do poda i dignutim qurcem i uzmu ta tri boda. Shvatam ja da nije jednostavno igrati u grotlu pacijenata, umobolnika i ubica zadojenih nacionalizmom, noge se oduzmu i tako te stvari, ali kao da je lištica Barca pa se zadovoljavamo bodom, a nismo ni otputovali. Sad ako ih ne dobijemo, nećemo nikad.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []