ako bi volio mene za pomagaca ja cu poslati PP adminu...samo reci
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
ma sekretaru samo reci sta treba..tebi ce tvoja mashina sve uraditi..
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Tabele poslije 8.kola izgledaju ovako:

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Sredjene tabeli i liste strijelaca poslije 8.kola.
Hvala svima koji nude pomoc.Da se razjasnimo meni treba pomoc u Savezu.Da bi to neko mogao treba da ima iste ovlasti kao i ja ovdje.Dakle treba moderatorske ovlasti ovdje i na Ss.kup-u.E dabi to dobili ja im nemogu pomoci vec samo i iskljucivo admin.Dakle saljite adminu pp i trazite da vam da te ovlasti mislim da bi tri clana saveza bilo pun pogodak i koma i ako admin to odobri tako ce mi jedino pomoci.
Hvala svima koji nude pomoc.Da se razjasnimo meni treba pomoc u Savezu.Da bi to neko mogao treba da ima iste ovlasti kao i ja ovdje.Dakle treba moderatorske ovlasti ovdje i na Ss.kup-u.E dabi to dobili ja im nemogu pomoci vec samo i iskljucivo admin.Dakle saljite adminu pp i trazite da vam da te ovlasti mislim da bi tri clana saveza bilo pun pogodak i koma i ako admin to odobri tako ce mi jedino pomoci.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Evo nas (Jedinstvo) ko Hoffenheim. Direkt iz druge lige, na celo prve lige. Samo sto cemo mi izdrzat do kraja. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Evo nas (Jedinstvo) ko Hoffenheim. Direkt iz druge lige, na celo prve lige. Samo sto cemo mi izdrzat do kraja.
Pazite se Blue Traina.
...što je više lome to je volim jače...
- adnan_nanda
- Kontakt:
Cestitke za moju ekipu Crazy Legs, odlicni smo momci, popet cemo se mi jos na tabeli, trenutno smo cetvrti a u kupu deremo, tako da se cini da ce ovo biti odlicna sezona 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Koliko ste imali srece ovo kolo.Da je Virtu4l malo pazio kod tipovanja vi bi izgubili sa 3:0.Ali sreca prati hrabre.Ali ima jos do kraja dosta.Cerat cemo seCartman je napisao/la:Evo nas (Jedinstvo) ko Hoffenheim. Direkt iz druge lige, na celo prve lige. Samo sto cemo mi izdrzat do kraja.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Lejla je konacno usla u nekakvu formu.
Otkrila sam talenat za predviđanje Barcinih utakmica,, Uvijek pogodim rezultat ovog meni odvratnog kluba,,
Otkrila sam talenat za predviđanje Barcinih utakmica,, Uvijek pogodim rezultat ovog meni odvratnog kluba,,
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Tim Mislish UTD i Garaze su jedina dva kluba u ligi (skupa sve 3 lige) koja nemaju poraz ! Mislim, stvarno... 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Zagor je napisao/la:Tim Mislish UTD i Garaze su jedina dva kluba u ligi (skupa sve 3 lige) koja nemaju poraz ! Mislim, stvarno...
Mislim stvarno zaista ste zaista
Cestitam.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Hocemo li ostati neporazeni i nakon kraja prve polusezone?Zagor je napisao/la:Tim Mislish UTD i Garaze su jedina dva kluba u ligi (skupa sve 3 lige) koja nemaju poraz ! Mislim, stvarno...
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- __Liedson__
- Kontakt:
poslao sam sinoc PP Adminu,nisam jos nikakav odgovor dobio.123456 je napisao/la:Sredjene tabeli i liste strijelaca poslije 8.kola.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Za 3-4 kola s nama igrajte,tu ocekujte porazmak_033 je napisao/la:Hocemo li ostati neporazeni i nakon kraja prve polusezone?Zagor je napisao/la:Tim Mislish UTD i Garaze su jedina dva kluba u ligi (skupa sve 3 lige) koja nemaju poraz ! Mislim, stvarno...
Rođen s tobom da budem
- samir_tm87
- Kontakt:
koliko sam samo golova zabio u ovih par pocetnih tekmi
prekuco
sljedece sezone posto sam ovu kasno poceo idem na titulu najboljeg strijelca 
Uvjek sam ja govorio da taj ne zna ko mu glavu nosa. To je jos jednom dokazao. Hvala mu od srca.123456 je napisao/la:Koliko ste imali srece ovo kolo.Da je Virtu4l malo pazio kod tipovanja vi bi izgubili sa 3:0.Ali sreca prati hrabre.Ali ima jos do kraja dosta.Cerat cemo seCartman je napisao/la:Evo nas (Jedinstvo) ko Hoffenheim. Direkt iz druge lige, na celo prve lige. Samo sto cemo mi izdrzat do kraja.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Udjem na pdf ss.ba lige, i vidim da smo petacu primili od mislioca... Jedva sam smogo snage da otvorim tabele

Postoe izgledne sanse da dobijem pomocnika/e uskoro.Nista jos nije zvanicno ali moglo bi biti nesto od ovoga.Ako se to desi uh bit ce puno lakse.O imenima pomocnika jos necu dok nebude zvanicno.

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- samir_tm87
- Kontakt:
uzeo sam mjesecnu nagradu na realmadrid balkan forumu , aj da i ovdje osvojimo prvo mejsto i da udjemo u prvuu
ajmo momcii , jos samo malo , kake garaze kaki bakraci
ajmo momcii , jos samo malo , kake garaze kaki bakraci
Ma ambicije idu gore strpi se i Ronaldo je morao čekat jdenu sezonu u Realu da dođe prava ekipa i trener.Ugledaj se na Cesca nikad ništa ne osvoje,ali ono ostao tuCollegeGunner je napisao/la:Ja nas svako kolo spasavam.LBJ MVP je napisao/la:Uh 2:0 mašala čestitke kolegi collegegunner na odličnoj partiji![]()
Idemo u cvajtuTesko da ce te me zadrzati ukoliko ne upadnemo. Zelim preci u klub sa vecim ambicijama a moze i da mi dosta povecate platu. Sta cu, ucim od Rooneya.
Evo jedan napisa da mu je Sellmir javio da nece vise igrati. Sad ne znam jel istina.
I još jedna stvar svakako da idemo u cvajtu evo kasnimo samo 4 boda za 3. to za 2 kola stignemo
Sellmir se javio i rekao da će igrati vidjećemo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Da napomenem sve igrace timova sto su izborili 1/8 finala KUP-a da ce utakmice biti postavljene u toku sutrasnjega dana (Srijeda 27.10.2010).Tipovat ce se na utakmice LP od Utorka i Srijede.Utakmice ce se zakljucati u Utorak u 12:00h.Takodje vazno je znati da se igra samo jedna utakmica bez revansa takozvani nokaut sistem.Isti su parovi za obadva tima stim sto imamo uz 7 parova i dodatna 4 koja sluza za produzetke ako u regularnom toku (prvi 7 parova) rezultat bude nerjesen.Takodje se svi ti parovi 7+4 postavljaju za penale a tipuje se sa 1,x,2 a uzimaju se u obzir samo ako nakon regurnoga dijela (prvi 7 parova) bude nerjeseno pa onda i poslije produzetaka (4 dodatna para) ostane nerjeseno.
A evo i parova 1/8 finala:
Crazy Legs-Backspace United
FK Kljusinari-BH Fanaticos
Red Bavarian-Mislish United
Jedinstvo Manchester-NK Vukovi Zla
FK Garaze-Pivopije
FK Formula-FK Heroji
Delfin-Joint_fc
Gongashi-FK Gusteri
Nadam se dobrome odzivu igraca i da nece biti sluzbeni rezultata zbog neodigravanja nekoga tima.
A evo i parova 1/8 finala:
Crazy Legs-Backspace United
FK Kljusinari-BH Fanaticos
Red Bavarian-Mislish United
Jedinstvo Manchester-NK Vukovi Zla
FK Garaze-Pivopije
FK Formula-FK Heroji
Delfin-Joint_fc
Gongashi-FK Gusteri
Nadam se dobrome odzivu igraca i da nece biti sluzbeni rezultata zbog neodigravanja nekoga tima.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.