FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ostaje žal što nismo izvukli Real da ih odučimo od fudbala.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa Ajax je i nas ubio u Minhenu. Ajax ne hebe zivu silu, igraju sta mogu i znaju i zbog toga respekt.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Imaju kriticno odbranu i ako nalete na malo cvrscu ekipu tipa Atletiko, tu im je pedala ali inace sve pohvale za ovo sto igraju.sljivo je napisao/la:Pa Ajax je i nas ubio u Minhenu. Ajax ne hebe zivu silu, igraju sta mogu i znaju i zbog toga respekt.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Probat dovest ovog Zyecha da zamjeni robbena kakav Odoi
-
- Kontakt:
Ovo sta radi Ajax je perverzija, kamo srece da je i Bayern ovakav
- Omerbavarac
- Kontakt:
Lewa pred produzetkom ugovora. Bild!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ovaj Ajax je bio drugi u nasoj grupi! A sad natamburao halase 
Otpisani su out, sto zbog opadanja kvalitete u igri, kad su u repki, sto zbog dolaska nekih novih klinaca. Podrzavam! Daj da jos vrati Kimmicha na beka i udri.

Otpisani su out, sto zbog opadanja kvalitete u igri, kad su u repki, sto zbog dolaska nekih novih klinaca. Podrzavam! Daj da jos vrati Kimmicha na beka i udri.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Što bi trpali 4-1 kad možemo uništit Liverpool sa 1-0. Slađe je na kraju iako ti uzme 10 godina životafcbmunchen2018 je napisao/la:Ovo sta radi Ajax je perverzija, kamo srece da je i Bayern ovakav

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja sam i zaboravio da je ovaj Ten Hag vodio drugu ekipu od 2013-2015.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma mogao bi i on i Grizli i Odoi i Pulisic i Brandt i Bailey, na kraju jedno veliko nista. Od ove uprave je najbolje nista ne ocekivat pa mozda nekad i iznenade.
Vec cetvrtu sezonu dolazizlatandr je napisao/la:Šta ovo pisu za Dyabalu iz Juvea da mi mogao u Bajern?

**** vas argentinac, nikad nijedan nije dobro igrao u njemackoj
Dybala bi bio potpuni promasaj
- muhamedhulk
- Kontakt:
Izdali saopcenje gdje kazu kako je glup termin otkaza trojcu, (slazem se) jer nam slijede utakmice gdje se lomi sezona (liga, LP) i moglo se i prije to odluciti (tri i po mjeseca od zadnje utakmice Elfa). uglavnom, brane igrace..sto mi se svidja. Valjda nece sad psihicki pasti (vec su ponisko..pogotov Jerome). Na hajr!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Osim sto bi bio promasaj, jasno je da ne postoji nikakva sansa da dođe u Minhen.Scholl je napisao/la:**** vas argentinac, nikad nijedan nije dobro igrao u njemackoj
Ne vjeruješ znači Ronaldu i kompaniji da mogu napraviti čudo protiv Atletica?harden je napisao/la:Osim sto bi bio promasaj, jasno je da ne postoji nikakva sansa da dođe u Minhen.Scholl je napisao/la:**** vas argentinac, nikad nijedan nije dobro igrao u njemackoj

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
U to ni Juventini ne vjerujuS-Y-L-A-R je napisao/la:Ne vjeruješ znači Ronaldu i kompaniji da mogu napraviti čudo protiv Atletica?harden je napisao/la:Osim sto bi bio promasaj, jasno je da ne postoji nikakva sansa da dođe u Minhen.Scholl je napisao/la:**** vas argentinac, nikad nijedan nije dobro igrao u njemackoj

Zar baš nikad nisu iznenadili?NadalRafa je napisao/la:Ma mogao bi i on i Grizli i Odoi i Pulisic i Brandt i Bailey, na kraju jedno veliko nista. Od ove uprave je najbolje nista ne ocekivat pa mozda nekad i iznenade.

A imaju ta 3-4 igrača koja su vrlo realna, što se odlaska tiče i koji su prije par dana konkretno spomenuti u relevantnim izvorima. Sve ostalo su samo neka nagađanja, špekulacija i šuplja. A iznenađenja uvijek može biti, samo to ćemo tek znati dok se ljeto zahukta i dok vidimo ishod ove sezone...A mogla bi biti luda sezona....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ma Juve prolazi.....harden je napisao/la: U to ni Juventini ne vjeruju

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Jedino ako Ronaldo zabije hattrick pa riješi sam dvomeč...effe_sa je napisao/la:Ma Juve prolazi.....harden je napisao/la: U to ni Juventini ne vjeruju

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.