Jer je Luka Modric veci i bolji igrac nego sto su ta dvojica ikad bila. Lako ga je sad ismijavat kad sa 33 godine igra svaku Boziju utakmicu jer je Solari idiot i to nakon sto mu je prethodna sezona trajala do polovine jula. Usao je u sezonu lose, niko ne porice ali se digao i opet igrao na brutalnom nivou do Girone jer ono igrac od 33 godine ne moze igrat ko da mu je 25. Jedan je od najvecih veznjaka ikad i uz Ramosa i Ronalda nositelj ekipe koja je u zadnje 3 godine napravila ono sto su napravili jos samo Kaiser Franzom Bayern, Cruyffov Ajax i Di Stefanov Real. Takvog igraca nazivat yebenim moze samo neko ko veze s mozgom nema.Bundesliga je napisao/la:Ali po kojim to parametrima je yebeni Modric osvojio zlatnu loptu naspram nekada Riberya i Sneijdera
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2018/2019
- Barbarossa
- Kontakt:

Gdje ste bili kada je Rejal zadnji put izbačen iz CL? Ja još nisam imao brkove i bio sam nevin
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
al fakatDonnie Darko je napisao/la:Kako bi moćno bilo da Ajax izvuče Barcelonu u četvrtini i razjebe ih kao Roma prošle sezone

taman majke mi o tome kontam

Kaze komentator na areni, ne sjeca se kad je neko zadnji puta u LP odigrao ovako dobro kao Tadic.
Mislim, svaka mu cast. Odlicna utakmica ali malo realnosti nije na odmet.
Mislim, svaka mu cast. Odlicna utakmica ali malo realnosti nije na odmet.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- anonymousHD
- Kontakt:
Stvarno ne shvatam zajebavanje 18-godišnjaka koji igra prvu sezonu u Europi na najvećem mogućem nivou. Stvarno trebaš bit udaren u glavu da takve stvari pišeš.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Majko mila kakav biasEpidaurus je napisao/la:Jer je Luka Modric veci i bolji igrac nego sto su ta dvojica ikad bila. Lako ga je sad ismijavat kad sa 33 godine igra svaku Boziju utakmicu jer je Solari idiot i to nakon sto mu je prethodna sezona trajala do polovine jula. Usao je u sezonu lose, niko ne porice ali se digao i opet igrao na brutalnom nivou do Girone jer ono igrac od 33 godine ne moze igrat ko da mu je 25. Jedan je od najvecih veznjaka ikad i uz Ramosa i Ronalda nositelj ekipe koja je u zadnje 3 godine napravila ono sto su napravili jos samo Kaiser Franzom Bayern, Cruyffov Ajax i Di Stefanov Real. Takvog igraca nazivat yebenim moze samo neko ko veze s mozgom nema.Bundesliga je napisao/la:Ali po kojim to parametrima je yebeni Modric osvojio zlatnu loptu naspram nekada Riberya i Sneijdera

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- kontrasviju
- Kontakt:
Trofeji osvojeni u vrijeme diktatora Franka i ove 3 LP u zadnje 4 godine zahvaljujući sudijama nikog ne zanimaju.anonymousHD je napisao/la:DamirT je napisao/la:Niko nije manji od Reala,koji tvrde da nisu ove zadnje 3 LP osvojili na prevaru (ofsajdi,sudije itd).Konacno pravi klubovi igraju zavrsnicu LP.Kad se sjetim kako se Real odnosio prema svojim legendama...Dabogda jos 100 godina nista ne osvojili![]()
I da ne osvajamo ništa 100 godina, opet ćemo imati više od svih kluba.![]()
Najveći klub se uvijek mrzi. Kompleksi su čudo. Kad ovako izdominiraš Europu, naravno da će svi slaviti ispadanje kluba više nego da njihov klub osvoji titulu.

1921
Vicevi su na pdf Diskusije.Epidaurus je napisao/la:
Jer je Luka Modric veci i bolji igrac nego sto su ta dvojica ikad bila. Lako ga je sad ismijavat kad sa 33 godine igra svaku Boziju utakmicu jer je Solari idiot i to nakon sto mu je prethodna sezona trajala do polovine jula. Usao je u sezonu lose, niko ne porice ali se digao i opet igrao na brutalnom nivou do Girone jer ono igrac od 33 godine ne moze igrat ko da mu je 25. Jedan je od najvecih veznjaka ikad i uz Ramosa i Ronalda nositelj ekipe koja je u zadnje 3 godine napravila ono sto su napravili jos samo Kaiser Franzom Bayern, Cruyffov Ajax i Di Stefanov Real. Takvog igraca nazivat yebenim moze samo neko ko veze s mozgom nema.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Večeras je jedini igrao, nije njegov problem što je Kroos hladio jaja.Epidaurus je napisao/la:Jer je Luka Modric veci i bolji igrac nego sto su ta dvojica ikad bila. Lako ga je sad ismijavat kad sa 33 godine igra svaku Boziju utakmicu jer je Solari idiot i to nakon sto mu je prethodna sezona trajala do polovine jula. Usao je u sezonu lose, niko ne porice ali se digao i opet igrao na brutalnom nivou do Girone jer ono igrac od 33 godine ne moze igrat ko da mu je 25. Jedan je od najvecih veznjaka ikad i uz Ramosa i Ronalda nositelj ekipe koja je u zadnje 3 godine napravila ono sto su napravili jos samo Kaiser Franzom Bayern, Cruyffov Ajax i Di Stefanov Real. Takvog igraca nazivat yebenim moze samo neko ko veze s mozgom nema.Bundesliga je napisao/la:Ali po kojim to parametrima je yebeni Modric osvojio zlatnu loptu naspram nekada Riberya i Sneijdera
Pa upravu je za Tadica, mogao je komotno imati 5 asistencija da su oni pogodili zicere.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"Ne moze vise Modric ima 33g"
i kao da je dobio ZL prije 5g a ne prije 5 mjeseci
i kao "ne moze vise"

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Kajzer10 je napisao/la:Ako Atletico ne uzme ove godine, neka ugase klub.
Kakva partija Tadica, sta je ono.
Vala sve mi i baca na to da ce osvojiti LP ove sezone.
Godinova zadnja sezona u klubu, nesretno izgubljena dva finala i ove godine finale se igra na Wandi.
Mislim da im se vraca kao i Chelsea-u 2012-te i da ce na kraju ove sezone napokon osvojiti LP.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Luka Modrić jedan od najboljih veznjaka ikada hahahahhahahahahahahahahahha
Tako ce i biti, ako ih izvuku. Ajax mnogo dobra ekipaDonnie Darko je napisao/la:Kako bi moćno bilo da Ajax izvuče Barcelonu u četvrtini i razjebe ih kao Roma prošle sezone

Al valja prvo proci Lyon

Sad se vise ne trudis,
zivis od stare slave;
i sve sto mi ponudis,
deo je prestave...
zivis od stare slave;
i sve sto mi ponudis,
deo je prestave...
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Čim je dobio nagradu ne može više umoran je.Policeman je napisao/la:"Ne moze vise Modric ima 33g"i kao da je dobio ZL prije 5g a ne prije 5 mjeseci
i kao "ne moze vise"

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne falii Rona Realu naa aa.. Rona sve osvojio zahvaljujuci saigracima... Steta jbg nema sudija da guraju vise. 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Luka modric je jedan od najboljih veznjaka ikad,covjek pertle sveze za 3 sekunde
#Punoljetstvo
To mi je najjace od svega. Bas me zanima sta su ovi sto to pisu radili sa 18.anonymousHD je napisao/la:Stvarno ne shvatam zajebavanje 18-godišnjaka koji igra prvu sezonu u Europi na najvećem mogućem nivou. Stvarno trebaš bit udaren u glavu da takve stvari pišeš.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ma ja Luka Modric je kur.cina mrtva, bolji Ljevakovic od njega

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 07 mar 2019, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.