Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Barbarossa
- Kontakt:
Re: Champions League 2018/2019
1.Iniesta
2.Modrić
3.Kroos
all time
ostali neka se redaju kako hoće
2.Modrić
3.Kroos
all time
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Covjek bi rekao Ajax prosao sa sedam penala i cetri gola iz offsidea. Ljudi su vas rastavili u obe tekme, a vi da ispadate narednih 50 godina sudijskim greskama pravda se nece zadovoljiti sta ste radili zadnje tri.ek0 je napisao/la:Ako uzmemo u obzir da ono prošle sezone i nije bilo najčistije ostvajanje, neka pravda bude zadovoljena ovogodišnjim ispadanjem.
Zadnja izmjena: Scof1eld, dana/u 05 mar 2019, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
ser del barça es el millor que hi ha !
Sto da ne?jasmin10 je napisao/la:Stvarno poredis Xavija i Iniestu sa Modricem ?Kajzer10 je napisao/la:Pa jest, realno.jasmin10 je napisao/la:Luka Modrić jedan od najboljih veznjaka ikada hahahahhahahahahahahahahahha
34 godine sad, logican pad. Ne znam da su Xavi i Iniesta u tim godinama igrali bolje. Samo se takvih treba na vrijeme rijesiti sto je Barca i uradila.
Luka Modrić je na njihovom nivou ?
Iniesta najbolji. Xavi mi je malo bolji od Modrica mada nijanse.
Bavarci se opet nameću kao moralni pobjednici, izgleda da su došli na svoje.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Dzoni je napisao/la:Dani zuluma su iza vas.
Radujte se.

I ja sam se odmah sjetio Munjare, kao Pique njegovih marokanskih korijenamessilla je napisao/la:

Ima nešto u tim Marokancima i promašajima za petardu Realu

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
I još nešto, Modrić je večeras bio daleko najbolji igrač Reala, to samo ljudi bez pola mozga nisu u stanju uočiti. Da je odigrao na nivou Kroosa, shvatio bih kritike i zajebanciju, ali ovako ljudi ispadaju glupi sa pokušajima ismijavanja na silu.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- tuzlak1987
- Kontakt:
ANTIFA ! je napisao/la:Kajzer10 je napisao/la:Ako Atletico ne uzme ove godine, neka ugase klub.
Vala sve mi i baca na to da ce osvojiti LP ove sezone.
Godinova zadnja sezona u klubu, nesretno izgubljena dva finala i ove godine finale se igra na Wandi.

- BosniaBoston
- Kontakt:
Iako se u potpunosti ne slazem da je modric legenda kakvom ga predstavljaju,nije uredu da sav teret pada na njegova leda a nikako na kroosova koji je po mom misljenju oduvijek bio nosen od strane modrica,te jedan od najprecijenjijih igraca ikada
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jel mi se cini ili ljudi ovdje porede Riberija i Modrica, ko da poredis Kahna i Ibrahimovica, na isto vam dodje.

bog

Jah eto nećeš ih ismijavati nakon ponajveće sramote u historiji kluba. Jer se ni prošle godine nije ismijavala Barcelona (zasluženo dakako) ili šta ti znam...
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Maloprije pročitah na Areni da se nisu uspjeli plasirati deveti put zaredom u četvrtinu finala Lige šampiona.van gall je napisao/la:Mancini je napisao/la:Kada je Real Madrid zadnji put ispao u osmini finala Lige šampiona prije ove večeri?
2010
Hvala na informaciji u svakom slučaju.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 05 mar 2019, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Modrić nije ni među top 10 veznjaka a ovi ga još porede sa Iniestom i Xaviem. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne valja, đe ti je Gago tu?Barbarossa je napisao/la:1.Iniesta
2.Modrić
3.Kroos
all time
Fakat nijanse izmedju Xavija i Modrica. I trofeji koje su osvajali su tu negdje .
Cuj Xavi malo bolji od Modrica.
Xavija i Iniestu trpaju u najbolje ekipe svih vremena. Ali eto, tu su negdje sa Modricem. 
Cuj Xavi malo bolji od Modrica.

Modric s 28 ljeta stigao u Real prethodno igravsi za Tottenham bez highlighta u karijeri. Za 5 godina igranja u Realu nije ni u teoriji blizu nekih najboljih veznjaka ikada.Barbarossa je napisao/la:1.Iniesta
2.Modrić
3.Kroos
all time
Btw, tvoja lista je smijesna u najmanju ruku pored Xavia, Zidanea, Pirla, Lamparda, Gerrarda, Scholsea i cijelog niza igraca si uspio Kroosa i Modrics uvuci. Jesu ako računamo zadnjih 5 sezona.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 05 mar 2019, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Bgm polako Atletico prelazi u glavnog favorita, finale se igra na Wandi, da nekako jos oni ispadnu, onda Barcelona ima otvoren put hehe.
De Jong je veceras vladao terenom kao nekad Hernandez Xavi.
De Jong je veceras vladao terenom kao nekad Hernandez Xavi.
27.10.2020
Epidaurus se bruka i na drugim temama, ne samo na NBA pdfu. I brat mu barbarosa ne kaska punoBundesliga je napisao/la:Pa vidis da ti nemas veze s mozgom Modric bolji igrac nego sto je Ribery ikad bio hahahahahahahahahaEpidaurus je napisao/la: Jer je Luka Modric veci i bolji igrac nego sto su ta dvojica ikad bila.![]()
![]()
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Normalno da nije i ko se razumije u fudbal ce to reci ali ima ZL i to je ocito mjerilo za ove neke cirkuzanteSaurman je napisao/la:Modrić nije ni među top 10 veznjaka a ovi ga još porede sa Iniestom i Xaviem.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Torture u jos od 2014. su finansijskom strucnjaku ostavile ozbiljne posljedice 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ostarilo se. Sjecam se vremena kada godinama nisu mogli proci osminu finala. Bili su ovako nekako slicni, bez obraza gubili.Mancini je napisao/la:Kada je Real Madrid zadnji put ispao u osmini finala Lige šampiona prije ove večeri?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.