O onda bi ti njihovi bolesni umovi to shvatili ko provokaciju..sto je najsmijesnije.broj6 je napisao/la:U lištici odat počast momku, ljudski sve ali sa parolom: lahka ti zemlja BOSANSKA
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Isto ko sto je red da se siroki oplodi na pecari..tako je red da ne daj bože i nas neko oplodi radi dobrog niza. Sad koja Ce tradicija da se srusi vidjet Cemo..mada meni mirise na X
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Covjek nije Bosanac , covjek je Hercegovac , ili ti ga Bosanac i Hercegovac za svijet a za lokalne potrebe Hercegovac ...Dadox je napisao/la:O onda bi ti njihovi bolesni umovi to shvatili ko provokaciju..sto je najsmijesnije.broj6 je napisao/la:U lištici odat počast momku, ljudski sve ali sa parolom: lahka ti zemlja BOSANSKA
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Velkoski fulao vec dva penala , protiv Zrinskog i protiv Tuzla city jos gdje ?
Kako to da je pauza sad vec poslije ovog kola ..ako repka igra 20 i nekog?
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Ima jos jedno koloDadox je napisao/la:Kako to da je pauza sad vec poslije ovog kola ..ako repka igra 20 i nekog?
Ovo je više Atromitos. Prvu utakmicu izgubili kući 2-1, ali se stekao dojam da se s njima može itekako igrati. I onda u revanšu ludnica. Šteta što nije bio tv prenos, već samo radijski. Vrijeme velike euforije i velikih očekivanja, te maštanje o grupnoj fazi i dominaciji nad ligom.skoroalen je napisao/la:Gledam noćas Real - Ajax i naumpade mi naša tekma protiv Levskog, koju ću opet sad nać na netu da gledam.
Ono kad ti sve ide od ruke, kad igraš kao drogiran, kad lomiš na papiru kvalitetnijeg protivnika...
Doduše, danas se ostvaruje ta dominacija. Ne baš onih zamišljenih 28 1 1
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ahbahu moj, ne pitaj ništa..Samozdravlje je napisao/la:APSOLUTNA ISTINA .SedrenikHz je napisao/la:Joj kad počnu naši, titula osvojena već, prvi bih yebavali sve da prokockamo.
JEDNU PO JEDNU I ZAJEDNO DO CILJA !
KAKO KLADARA JARANE![]()
Odigrao včrs Ajax 2, Tottenham 2 i još jedan par dodao 4,75 kvota, Engleska naka liga nesto Chestel... Bury odigram 1, ono završi 1:1, a 700 dobitak..
Selam prijatelju, sve najbolje
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Bio je prenos na nekoj njihovoj televizijiMokes je napisao/la:Ovo je više Atromitos. Prvu utakmicu izgubili kući 2-1, ali se stekao dojam da se s njima može itekako igrati. I onda u revanšu ludnica. Šteta što nije bio tv prenos, već samo radijski. Vrijeme velike euforije i velikih očekivanja, te maštanje o grupnoj fazi i dominaciji nad ligom.skoroalen je napisao/la:Gledam noćas Real - Ajax i naumpade mi naša tekma protiv Levskog, koju ću opet sad nać na netu da gledam.
Ono kad ti sve ide od ruke, kad igraš kao drogiran, kad lomiš na papiru kvalitetnijeg protivnika...
- SedrenikHz
- Kontakt:
Vjerujte da očekujem poraz dole i to hladno, valjda navikao šta li. 
U slučaju pobjede, pravimo termin da nafatamo 10 ili 12 igrača za termina ja plačam čitav.
Znate u koliki sam se rizik stavio
S MUDIMA OTIĆI PA ŠTA BOG DA
U slučaju pobjede, pravimo termin da nafatamo 10 ili 12 igrača za termina ja plačam čitav.
Znate u koliki sam se rizik stavio
S MUDIMA OTIĆI PA ŠTA BOG DA
železničar RS !!!
Pa to i ja kontam..a ovdje svi pjevaju o pauzi nekojHeraklitMracni je napisao/la:Ima jos jedno koloDadox je napisao/la:Kako to da je pauza sad vec poslije ovog kola ..ako repka igra 20 i nekog?
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Repka igra 23eg, subota, kvalifikacije počinju 21og. Pauza je.Dadox je napisao/la:Pa to i ja kontam..a ovdje svi pjevaju o pauzi nekojHeraklitMracni je napisao/la:Ima jos jedno koloDadox je napisao/la:Kako to da je pauza sad vec poslije ovog kola ..ako repka igra 20 i nekog?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- HzHercegovac
- Kontakt:
Porodici preminulog Bandića saučešće, a što se tiče očekivanja od utakmice, ako trkački budemo na nivou, kvalitet imamo moje očekivanje je sigurna POBJEDA.

♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
Ako je pocetak treće faze planiran za sljedeci vikend, igrat cemo utakmicu jos protiv Krupe pa onda pauza.
U svim evropskim ligama se normalno igra redovno kolo 16.og i 17.og. E tek onda ide pauza.
U svim evropskim ligama se normalno igra redovno kolo 16.og i 17.og. E tek onda ide pauza.
JURIŠ
Mislim da ce dugo, dugo, vremena proći, da pored ove takozvane velike četvorke,neki drugi klub uleti u borbu za Evropu.Samozdravlje je napisao/la:Sta mislite da predstavnici BiH u Evropi budu : FKS , Lazni,Mladost i Sloboda ?ili
FK Sarajevo , Lazni, Sloboda(Mladost) i Borac .![]()
Jednostavno ja ne vidim drugi klub, možda u skorijoj budućnosti Velež ili Čelik,Borac.
Ostalo igra ligu,samo reda radi.
Ja svakako ne znam zašto se pravi sad ova pauza kad onaj muflon nikog nije iz lige pozvao osim Kjosevskog??
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zato što ima U21 reprezentativaca, počevši od 4 naša.mma_hz je napisao/la:Ja svakako ne znam zašto se pravi sad ova pauza kad onaj muflon nikog nije iz lige pozvao osim Kjosevskog??
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Zato sam i postavio pitanje,ne pratim repku nesto pa i ne znam.Hvala ti.SarajevoJeBordo je napisao/la:Zato što ima U21 reprezentativaca, počevši od 4 naša.mma_hz je napisao/la:Ja svakako ne znam zašto se pravi sad ova pauza kad onaj muflon nikog nije iz lige pozvao osim Kjosevskog??
FK SARAJEVO.
Ja bi iskreno sa remijem bio zadovoljan. Pobjeda je premija, al remi je nekako realniji. Samo odigrati mudro i hrabro. Ne vjerujem da ce oni poslije smrti ovog momka igrati sa 100%. Btw. saucesce porodici. Ipak je momak mlad i sporstista bio.
-
Historicar
- Kontakt:
Možda bi i izborili tada grupnu fazu Evropske lige, da nismo dobili najtežeg mogučeg protivnika - Borussia Monchengladbach.Kakvi smo tad pehovi bili da dobijemo klub iz zemlje svjetskih prvaka, koji je čak u finalu Svjetskog prvenstva u Brazilu, mjesec i po ranije, imao svog igrača, Christopha KrameraMokes je napisao/la:Ovo je više Atromitos. Prvu utakmicu izgubili kući 2-1, ali se stekao dojam da se s njima može itekako igrati. I onda u revanšu ludnica. Šteta što nije bio tv prenos, već samo radijski. Vrijeme velike euforije i velikih očekivanja, te maštanje o grupnoj fazi i dominaciji nad ligom.skoroalen je napisao/la:Gledam noćas Real - Ajax i naumpade mi naša tekma protiv Levskog, koju ću opet sad nać na netu da gledam.
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, mnon46, Vanja8 i 14 gostiju.