Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Denchi
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Denchi » 06 mar 2019, 11:40

To su snovi tvoji bebo

Jeste najtrofejniji a ostalo je fantazija
Niste najveci
Najodaniji navijaci ne mogu vise od 1055 clanskih platit?
Bahahahahaha
Nemojte se prosipat sa infrastrukturom u sta ste dali 5 mil. Na istok? Placali navijaci,sponzori,firme,drugi klubovi, I mali dio klub
Teren-savez? Donde dineros amigo?
Rade I grade ljudi, I mi, I siroki smo izgradili po par terena,kamp, svi rade nesto samo vi izmisljate stvari...
Klub vam nije 1/1 vlasnik stadiona pitajte brku hahhaha
Imate op koji nije relevantan, navedi aktuelne sampione svakog uzrasta? Smijesno, I trenutno vam uzimamo djecu iz op, kako nam se ko svidi...u trenutnoj sezoni je preslo 5 momaka
Statut koji spominjes je nastao na osnovu naseg kad smo doveli Tana, vasa uprava trazila primjerak naseg na uvid...
Vidio sam "demokratiju" 23.prosinca, stari ne smiju doci, amar doveo svoje, izbacili novinare I navukli zavjese da se dogovore "idemo-krasti-ti-i-ja"
Pa dokad cete bit lobotomci
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 06 mar 2019, 11:43

Vanja8 je napisao/la:
KongrateUK je napisao/la:Kakvo naduravanje :rol:

Dovoljan jedan Željovac, sta kad bi tek svi navalili :lol:
E to si dobro napisao...
Haj' jedan pa i pokusavas ispraviti nebuloze,ali kad bi svi navalili...E to je nemoguca misija... :kafa:
Ja uvijek dobro pišem, ali uvijek, znam i zapišat da znaš :kafa:
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 06 mar 2019, 12:11

KongrateUK je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
KongrateUK je napisao/la:Kakvo naduravanje :rol:

Dovoljan jedan Željovac, sta kad bi tek svi navalili :lol:
E to si dobro napisao...
Haj' jedan pa i pokusavas ispraviti nebuloze,ali kad bi svi navalili...E to je nemoguca misija... :kafa:
Ja uvijek dobro pišem, ali uvijek, znam i zapišat da znaš :kafa:
Eto,sam potvrdis moje navode...Sta mislis kad bi svi Štrumfici zapisavali forume....
Dovoljno vam je klub zapisan ne sirite dalje... :kafa:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 06 mar 2019, 12:12

Dokoljenko je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:za dokoljenjka
jarane pa kome ti vise vjerujes pitaru na forumu il vasoj zvanicnoj? :roll: :lol:

hocemo hocemo biti cemo fini, recte amaru da popije sve lijekova sto ima na vrijeme, za secer, pritisak, za masnocu, leksarine, drugarski :thumbup:
Bod bi za nas bio veliki uspjeh. Realizacija nam je ocajna, u prosjeku na 22 udarca prema golu, jedan go. Sve sto trebate uraditi jeste drzati nas ispod prosjeka udaraca. Niste valjda toliki maleri da masina na vama proradi.
mi naprijed ne znamo, vas nece.
protiv uroka, zeljo je favorit :beba:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 06 mar 2019, 12:14

Pite i dalje o nama. Dovoljno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 06 mar 2019, 12:16

Denchi je napisao/la: ... ukradenog kluba pokraj miljacke koji misle da su neki faktor...
Posto je evidentno i golim okom vidljivo da si glup, prisiljen sam ti jos jednom ponoviti cinjenice. Na cinjenice ili fakte se ne odgovara smajlijima nego ih probas pobiti argumentima. Slobodan si u svakom trenutku probati a navodi su sljedeci;

-FK Zeljeznicar je najveci klub u BiH.

-FK Zeljeznicar je najtrofejniji klub u BiH.

-FK Zeljeznicar ukupno ima daleko najbolju posjetu u BiH.

-FK Zeljeznicar ima najbolje i najodanije navijace u BiH. U dvije akcije kluba navijaci su donirali preko milion km.

-FK Zeljeznicar je u infrastrukturu ulozio najvise od svih klubova u BiH. Preko pet miliona km u zadnje tri godine.

-FK Zeljeznicar je 1/1 vlasnik stadiona i popratne imovine u samom centru grada, cija se vrijednost procjenjuje na vise od 20.000.000 km.

-FK Zeljeznicar ima najbolju skolu fudbala u BiH. Cifre samo od fonda solidarnosti su nedostizan san za vecinu. Pored toga daleko najvise transfera je iz Zeljine skole fudbala.

-FK Zeljeznicar daje daleko najvise reprezentativaca od svih klubova u BiH.

-Zeljina skola fudbala ima daleko najbolje rezultate u omladinskim ligama.

-FK Zeljeznicar u svom statutu ima stavku sa odredbom 51/49% koja sprecava prodaju kluba.

-FK Zeljeznicar je klub sa demokratskim principima, po kojim skupstina bira i smjenjuje upravljacka tijela.

Mi smo sve o cemu vi sanjate. Izvoli cinjenice.
Dopuna navoda:

- Fk Željezničar jedini klub iz BiH koji je izbacen u II ligu Jugoslavije zbog namjestanja,ZVANICNO

-Fk Željezničar 2 u Evropi po nizu izgubljenih tekmi (6 komada)

...

...

:kafa:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 mar 2019, 12:23

Vanja8 je napisao/la: Dopuna navoda:

- Fk Željezničar jedini klub iz BiH koji je izbacen u II ligu Jugoslavije zbog namjestanja,ZVANICNO

...

...

Da jim nije bilo sudije, da nepravedno iskljuci Welbecka bio bi to 7 poraz u nizu, jer jih je Mladost razbucala prvih 20min :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 06 mar 2019, 12:31

ElCartel11 je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la: Dopuna navoda:

...

...

Da jim nije bilo sudije, da nepravedno iskljuci Welbecka bio bi to 7 poraz u nizu, jer jih je Mladost razbucala prvih 20min :D
Ma cirkus klub,doveli Selimovica,on uskratio lovu Sparsima da "Gospodaru porodice" isplati platu,a kosarkase izbacuju van iz stanova...
Bruka i sramota :puke:

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 06 mar 2019, 12:35

Sariel1987 je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:za dokoljenjka
jarane pa kome ti vise vjerujes pitaru na forumu il vasoj zvanicnoj? :roll: :lol:

hocemo hocemo biti cemo fini, recte amaru da popije sve lijekova sto ima na vrijeme, za secer, pritisak, za masnocu, leksarine, drugarski :thumbup:
Bod bi za nas bio veliki uspjeh. Realizacija nam je ocajna, u prosjeku na 22 udarca prema golu, jedan go. Sve sto trebate uraditi jeste drzati nas ispod prosjeka udaraca. Niste valjda toliki maleri da masina na vama proradi.
mi naprijed ne znamo, vas nece.
protiv uroka, zeljo je favorit :beba:
Niste vi naprijed bas tako naivni, moze se reci da i vas "nece". U prijateljskoj ste nas razbili sto pokazuje da mozete biti jako kvalitetni. Tome dodas teren i vi izraziti favoriti. :D
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 06 mar 2019, 12:41

Denchi je napisao/la: ... ukradenog kluba pokraj miljacke koji misle da su neki faktor...
Posto je evidentno i golim okom vidljivo da si glup, prisiljen sam ti jos jednom ponoviti cinjenice. Na cinjenice ili fakte se ne odgovara smajlijima nego ih probas pobiti argumentima. Slobodan si u svakom trenutku probati a navodi su sljedeci;

-FK Zeljeznicar ima najbolje i najodanije navijace u BiH. U dvije akcije kluba navijaci su donirali preko milion km.

-FK Zeljeznicar je u infrastrukturu ulozio najvise od svih klubova u BiH. Preko pet miliona km u zadnje tri godine.

-FK Zeljeznicar je 1/1 vlasnik stadiona i popratne imovine u samom centru grada, cija se vrijednost procjenjuje na vise od 20.000.000 km.

-FK Zeljeznicar ima najbolju skolu fudbala u BiH. Cifre samo od fonda solidarnosti su nedostizan san za vecinu. Pored toga daleko najvise transfera je iz Zeljine skole fudbala.

-FK Zeljeznicar u svom statutu ima stavku sa odredbom 51/49% koja sprecava prodaju kluba.

-FK Zeljeznicar je klub sa demokratskim principima, po kojim skupstina bira i smjenjuje upravljacka tijela.

tako je
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 06 mar 2019, 12:42

Eno, Đuro Zec trenira sa Krupom,trebao bi "Gospodar porodice" da vrati odbjeglog u čopor,nesto mu bježe Zečevi... :urnebes: :urnebes:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 06 mar 2019, 12:43

Denchi je napisao/la:To su snovi tvoji bebo

Niste najveci
Bahahahahaha
Nemojte se prosipat sa infrastrukturom u sta ste dali 5 mil. Na istok? Placali navijaci,sponzori,firme,drugi klubovi, I mali dio klub
Rade I grade ljudi, I mi, I siroki smo izgradili po par terena,kamp, svi rade nesto samo vi izmisljate stvari...
Imate op koji nije relevantan, navedi aktuelne sampione svakog uzrasta? Smijesno, I trenutno vam uzimamo djecu iz op, kako nam se ko svidi...u trenutnoj sezoni je preslo 5 momaka
Statut koji spominjes je nastao na osnovu naseg kad smo doveli Tana, vasa uprava trazila primjerak naseg na uvid...
Vidio sam "demokratiju" 23.prosinca, stari ne smiju doci, amar doveo svoje, izbacili novinare I navukli zavjese da se dogovore "idemo-krasti-ti-i-ja"
Nasa skupstina je bila javna koliko ja znam
Vrtio se bajni Siljkov govor
Pa Amarov
Pa svasta jos nesto
Uglavnom komplet skupstina na portalima bila
I svi znaju za nase dugove
Svi znaju za nase inspekcije i kad su bile i koja je bila
Vas statut sa nasim nema veze
Sustinska razlika kod naseg je 51%

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 06 mar 2019, 12:45

svrakino1921 je napisao/la:
Denchi je napisao/la:To su snovi tvoji bebo

Niste najveci
Bahahahahaha
Nasa skupstina je bila javna koliko ja znam
Vrtio se bajni Siljkov govor
Pa Amarov
Pa svasta jos nesto
Uglavnom komplet skupstina na portalima bila
I svi znaju za nase dugove
Svi znaju za nase inspekcije i kad su bile i koja je bila
Vas statut sa nasim nema veze
Sustinska razlika kod naseg je 51%
:urnebes: :urnebes: :urnebes: De šuti ti Švrakindolac... :urnebes:
Poceo i ti ko fol da se razumijes u upravljacke strukture... :rol: :rol:

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 06 mar 2019, 12:45

Vanja8 je napisao/la:Eno, Đuro Zec trenira sa Krupom,trebao bi "Gospodar porodice" da vrati odbjeglog u čopor,nesto mu bježe Zečevi... :urnebes: :urnebes:
Tri Zeca u ekipi, koje bi to ludilo bilo :bow:

Rastrče se na gradskom olimpijskom stadionu, odu s hloptom ne možeš ih uhvatiti, prodju kapiju odu uz Trebević :rol:

Nego jel ovo mijenjaš mrvu kruha, nema ga ko k*** na TV 1000 :urnebes:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 06 mar 2019, 12:48

Vanja8 je napisao/la:Eno, Đuro Zec trenira sa Krupom,trebao bi "Gospodar porodice" da vrati odbjeglog u čopor,nesto mu bježe Zečevi... :urnebes: :urnebes:

Rastrče se na gradskom olimpijskom stadionu, odu s hloptom ne možeš ih uhvatiti, prodaju kapiju odu iz Trebević :rol:

Jok more...Ko njega može zamijeniti...?
Nego treba nafatati i ovog treceg Zeca da kompletirate copor... :mrgreen:

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 06 mar 2019, 12:50

Tako je.
Za to vrijeme u manjem Sarajevskom prvoligasu:
"Navijačima bih poručio da ostanu do kraja uz nas. Treba nam njihova podrška, pogotovo kada igramo kući. Volio bih recimo da naredni meč karta za utakmicu bude 1 KM. Interesuje me šta bi se onda dodgodilo", zaključio je Halilović.

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 06 mar 2019, 12:53

Vanja8 je napisao/la:

Rastrče se na gradskom olimpijskom stadionu, odu s hloptom ne možeš ih uhvatiti, prodaju kapiju odu iz Trebević :rol:

Jok more...Ko njega može zamijeniti...?
Nego treba nafatati i ovog treceg Zeca da kompletirate copor... :mrgreen:
Nije čopor nego leglo, ne barataš terminima :kafa:

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 06 mar 2019, 12:57

Čopor zečeva. Pitarski mozak.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 mar 2019, 13:00

Copor zeceva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kljucaj edukativni sistem
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 06 mar 2019, 13:00

Dokoljenko je napisao/la:Čopor zečeva. Pitarski mozak.
Prvo za Dokoljenka
Pasa moj ako ne znas termine guta zmija,jato magaraca i čopor zeceva ne pravi sam budalu od sebe...

Za sliku "Gospodara porodice"

Bolje "ČOPOR",nego "Leglo",jer za ovo drugo se obicno veže nesto sa kriminalom,pa sam htio malo postedjeti AMAWA,ali kad insistiras,onda može i ovako
Bježe Zečevi iz legla kriminala

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.