FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Neće biti lako u Širokom sigurno,al sam optimista jer prvi put ne osjećam taj neki naboj,opušteno skroz.Lijep teren,vrijeme,sve nam ide na ruku,bez pritiska, opušteno nešto sam siguran da dole uzimamo 3 boda.
Ma daj da ih jednom više dobijemo na toj Pecari, nije Allianz arena. Ne treba birati sredstva da se dođe do pobjede kao što ih ni oni nikad nisu birali. Hrabro i momački i da se konačno ta tradicija sruši. Jači smo nego ikad!
Vamos Sarajevo!
Vamos Sarajevo!
ISTINA ZA VEDRANA!
. Čime se ti jadovi služe, dabogda se ugasili.
Zadnja izmjena: Lecler, dana/u 21 apr 2019, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
ISTINA ZA VEDRANA!
Ma kolko god oni bili losi a mi dobri nekako se nikad ne nadam povoljnom rez.iz Listice. Ako bude x to bi bilo ekstra.SedrenikHz je napisao/la:Vjerujte da očekujem poraz dole i to hladno, valjda navikao šta li.
U slučaju pobjede, pravimo termin da nafatamo 10 ili 12 igrača za termina ja plačam čitav.
Znate u koliki sam se rizik stavio![]()
S MUDIMA OTIĆI PA ŠTA BOG DA
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Poraz dole , kao i poraz Zrinje u Kaknju , nista ne bi promijenilo , nas bi poraz trzno , a Zrinju dotukao ...
Zbog ubacivanja pirotehnike u teren na susretu Široki-Zrinjski, nadležni Savez za takmičenje koje vrijeđa inteligenciju nazivom "Premijer liga", suspendovao je tribinu na kojoj se nalazila manja grupica domaćih navijača, široj javnosti poznata po isticanju svastike, fašističkom orgijanju i klicanju ustaškim mesarima. Epilog: tzv. Škripari će utakmicu protiv Sarajeva gledati sa gostujuće tribine, dok će se navijačima Sarajeva, od strane Saveza u sadejstvu sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke, još jednom uskratiti elementarno ljudsko pravo i zabraniti dolazak na utakmicu. Gdje prestaje logika, tu počinje NFSBiH.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
Historicar
- Kontakt:
Nemoj ništa da te čudi od ovog i ovakvog saveza, njima ti je trenutno glavni prioritet osigurati cijelu zapadnu tribinu Grbavice za "prijatelje saveza" kada budemo igrali sa Armenijom 23. marta, odnosno za kriminalce, sarajevske sponzoruše, folk pjevaljke, ublehaške menadžere i vlasnike kafana i klubova gdje reprezentativci pijanče kada su na pripremama i nakon utakmica repke.Premijer liga i svi njeni problemi i propusti ih zanimaju ko lanjski snijegLecler je napisao/la:Zbog ubacivanja pirotehnike u teren na susretu Široki-Zrinjski, nadležni Savez za takmičenje koje vrijeđa inteligenciju nazivom "Premijer liga", suspendovao je tribinu na kojoj se nalazila manja grupica domaćih navijača, široj javnosti poznata po isticanju svastike, fašističkom orgijanju i klicanju ustaškim mesarima. Epilog: tzv. Škripari će utakmicu protiv Sarajeva gledati sa gostujuće tribine, dok će se navijačima Sarajeva, od strane Saveza u sadejstvu sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke, još jednom uskratiti elementarno ljudsko pravo i zabraniti dolazak na utakmicu. Gdje prestaje logika, tu počinje NFSBiH.
Dovoljno je uporediti kazne koje NSBiH izrice...
Pogledajte za kakav urnebes sa Zrinjskim i povlacenje igraca od strane sudije oni novcano kažnjavaju Listicu sa 3 500 KM...
Mislim da bi nas za ono kaznili sa 20 000...
BRUKA i SRAMOTA
Pogledajte za kakav urnebes sa Zrinjskim i povlacenje igraca od strane sudije oni novcano kažnjavaju Listicu sa 3 500 KM...
Mislim da bi nas za ono kaznili sa 20 000...
BRUKA i SRAMOTA
- SedrenikHz
- Kontakt:
Moze li se otici protiv olimpika danas gledat
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Hoće li Pidro biti u kombinacijama za subotu.
Ja mislim da obje naredne preskace, nisam siguran
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Bilo bi lijepo da bude prenos tekme iz kampa
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ja zaista ne znam, šta je našim toliki problem prenositi na yt kanalu? Treba Bgm dopise, mailove slati na tu tematiku, pa brate dragi prijateljska je igramo vjerocatbo sa 3. Sastavom a oni nisu sposobni to prenositi. Pa zasto? Vjerovatno ima neki razlog?BordoSarajevo je napisao/la:Bilo bi lijepo da bude prenos tekme iz kampa
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Početni sastav FK Sarajevo: Dizdarević, Šabanović, Bekić, Kurdić, Šofranac, Cruz, Mustafić, Šišić, Crnički, Kapić i Resić.
FK Sarajevo
Imal' kakav link, nesto?
Drago mi je da vidim da igraju obojica igraca koja mogu zamjeniti Pidru. Dakle postoji ogromna mogucnost za njegov povratak vec u nedjelju.
Ima li neki stream za nas koji ne idemo na utakmice?
Ima li neki stream za nas koji ne idemo na utakmice?
JURIŠ
Jbg. onda nam javljajte rezultat ovdje 
Cong Phuong Nguyen Hm hm
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, muhamedhulk, NazorUso i 18 gostiju.