NK Široki Brijeg
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Saučešće porodici Bandić,prijateljima i poznanicima te navijačima širokog ....neka počiva u miru Božijem
TUZLA
TUZLA
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
Iskreno saučešće porodici Bandić,NK ŠIROKI, te svim fudbalerima ,sportskim radnicama i navijačima Širokog.
Pocivaj u miru Bandicu.
Porodici saucesce.
Porodici saucesce.
- Evolve
- Kontakt:
Mislim da bi trebali tražiti da se utakmica sa Sarajevom odgodi, sigurno da nikome od igrača sada nije do nogometa
audere est facere!
- Evolve
- Kontakt:
Iz saveza su se već izjasnili da će biti minuta šutnje na svim utakmica, tako da odgode nema.spursman je napisao/la:Mislim da bi trebali tražiti da se utakmica sa Sarajevom odgodi, sigurno da nikome od igrača sada nije do nogometa
NK Široki Brijeg
Ako se u Italiji, ligi koju medijski prati cijeli svijet može odgoditi cijelo kolo zašto je problem ovdje odgoditi jednu utakmicu, mislim na slučaj kada je umro AstoriEvolve je napisao/la:Iz saveza su se već izjasnili da će biti minuta šutnje na svim utakmica, tako da odgode nema.spursman je napisao/la:Mislim da bi trebali tražiti da se utakmica sa Sarajevom odgodi, sigurno da nikome od igrača sada nije do nogometa
audere est facere!
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Saučešće porodici Bandić, rodbini, prijateljima i građanima ŠB.
Čudno je ovo proljeće, mnogo mladih ljudi je preminulo.
Čudno je ovo proljeće, mnogo mladih ljudi je preminulo.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Sprovod je sutra u 16 u groblju Masline, obitelj prima sućut sat vremena ranije u mrtvačnici na Bijelom BrijeguEvolve je napisao/la:Zna li se kad je sprovod, i gdje?
audere est facere!
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Kakva tragedija. Bog uzima najbolje!spursman je napisao/la:Sprovod je sutra u 16 u groblju Masline, obitelj prima sućut sat vremena ranije u mrtvačnici na Bijelom BrijeguEvolve je napisao/la:Zna li se kad je sprovod, i gdje?
Počivaj u miru Keta!
-
GradKamena2
- Kontakt:
Izgleda da se aktiviro taj neki nesretni tromb sve od ove ozljede ramena sto je bila. . .
- robertkosar
- Kontakt:
Pocivao u miru sportski prijatelju . Porodici iskreno saucesce kao i NK Sirokom Brijegu
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Nevjerujem, jesu svi potreseni ali utakmica je u Nedelju, zivot ide dalje, pokojni ce vec biti ispracen i pokopan (cetvrtak), to je 3 dana nakom sprovoda. Igraci Zrinjskog igraju u Subotu ( gostoju sto je i gore), a nekim je Keta bio jako dobar prijatelj, zadnji skim je bio je upravo igrac Zrinjskog Perisic. Ali opet kazem zivot ide dalje, nije se jos nigdje u svjetu desilo da se odgodila utakmica, a ko je neko od igraca ili njima blizak preminuo 5 dana ranije...spursman je napisao/la:Mislim da bi trebali tražiti da se utakmica sa Sarajevom odgodi, sigurno da nikome od igrača sada nije do nogometa
The Nobles ⚔
Težak dan danas,tuga. Pitanje kako će ekipa reagirati na ovo u nedjelju,dosta su uzdrmani, nadam se da će u nedjelju istrčati pozitivno s namjerom dobit za Ketu!
Samo jedno ime
-
GradKamena2
- Kontakt:
Tuga velika,iako je proslo sve mnogi jos ne vjeruju jednostavno da je to istina,velicanstven ispraćaj danas,velik i dobar covjek prije svega ,za kojeg nikad niko nista nije reko lose sa ljudske strane.
Bit ce tesko za oba kluba naredni period sa psihicke strane.
Bit ce tesko za oba kluba naredni period sa psihicke strane.
- Evolve
- Kontakt:
Da se malo dotaknem nedjelje i utakmice, iskreno, neznam sta ocekivat nakon ovih tragicnih dogadjaja. Mislim da ce biti borbe ako ista drugo, sad hoce li to prevagnuti na njihovu ili nasu stranu nemam pojma. Bez Bagarica smo, ima li jos kakvih povreda mozda?
I, moze li kakav mali update za Matica?
I, moze li kakav mali update za Matica?
NK Široki Brijeg

POČIVAJ U MIRU KETA!
Što se tiče nedjelje, jako teško će biti igrati našim momcima al nadam se da će doći pobjeda za pok Ketu!
Ne znam ni sam sta ocekivati u nedjelju nakon svega, a sto je najgore od svega, ova utakmica dosta toga moze odluciti...
A sto se tice zabrane, pozdravljam odluku policije jer bi bilo prerizicno da ih se pusti na stadion zbog blizine gostujuceg kaveza i juzne tribine
A sto se tice zabrane, pozdravljam odluku policije jer bi bilo prerizicno da ih se pusti na stadion zbog blizine gostujuceg kaveza i juzne tribine
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Paromlinac, ristagrad i 25 gostiju.