Brcanskamalta je napisao/la:Yebem te Zeljo

Sad ce te vi turu slavina marke unitas dobiti

Brcanskamalta je napisao/la:Yebem te Zeljo
De nemojte slavinama...KongrateUK je napisao/la:Brcanskamalta je napisao/la:Yebem te Zeljo![]()
Sad ce te vi turu slavina marke unitas dobiti
Da nam yebe sve, moze hin se, njiova drzava. Kao i svi koji su na budjetu, trose pare poreskih obveznika ko i svi u ovoj napacenoj avliji. To ti dodje nesto ko vas zgradonacelnik, nadje osudjene kriminalce investitore i da im Celik a oni da bi ostali u ligi plate nekom Dzaji iz BL da tuzi Borac i vi uz pomoc saveza ostanete u ovom jadu od lige i opet ste donji.....samoposteno je napisao/la:Zasta vam sluzi Smajic u ekipi sta vam ono rece precedniksviunapad1010 je napisao/la:Ćelikspor ce ove sezone igrati grupnu fazu EL![]()
![]()
Brcanskamalta je napisao/la:De nemojte slavinama...KongrateUK je napisao/la:Brcanskamalta je napisao/la:Yebem te Zeljo![]()
Sad ce te vi turu slavina marke unitas dobiti![]()
Sudzuka,suho meso ,domaca sljiva,poloka,i tako to uvjek fali na zapadu...tim nas gadjajte
Mi ako izborimo europu igrat cemo nasvom stadionu a ne kao neki zato suti i haj u grm zvekanesviunapad1010 je napisao/la:Ćelikspor ce ove sezone igrati grupnu fazu EL![]()
![]()
U pravu si, ima gradBrcanskamalta je napisao/la:Jok predsjednik samo drzi Smajica u prvih 11 kako sam rece"da nam ima ko matere yebavat"..
Ja sam protiv unistavanja imovine,Allaha mi...
Ima brate suma livada 50 na 50 sakama pa kako kome...To ja postujem ovo danas...slabo.
šuma, livada tu si domaći što jes jesBrcanskamalta je napisao/la:Jok predsjednik samo drzi Smajica u prvih 11 kako sam rece"da nam ima ko matere yebavat"..
Ima brate suma livada 50 na 50 sakama pa kako kome...To ja postujem ovo danas...slabo.
100 puta ponovljena laž postaje istina. Taj dan fukare su bioe na drugom kraju grada. Što niste došli. Zato što ste pičići koji bacaju kašikare na dječja igrališta.KongrateUK je napisao/la:U pravu si, ima gradBrcanskamalta je napisao/la:Jok predsjednik samo drzi Smajica u prvih 11 kako sam rece"da nam ima ko matere yebavat"..
Ima brate suma livada 50 na 50 sakama pa kako kome...To ja postujem ovo danas...slabo.![]()
Izvini, ja zaboravio da ste taj dan bili u drugom gradu, kantonu, entitetu, državi i kontinentu ...Penaltiky je napisao/la:100 puta ponovljena laž postaje istina. Taj dan fukare su bioe na drugom kraju grada. Što niste došli. Zato što ste pičići koji bacaju kašikare na dječja igrališta.KongrateUK je napisao/la:U pravu si, ima gradBrcanskamalta je napisao/la:Jok predsjednik samo drzi Smajica u prvih 11 kako sam rece"da nam ima ko matere yebavat"..
Ima brate suma livada 50 na 50 sakama pa kako kome...To ja postujem ovo danas...slabo.![]()
Na livadi kraj sume sam te napravio,emotivno sam vezan, razumi me.Penaltiky je napisao/la:šuma, livada tu si domaći što jes jesBrcanskamalta je napisao/la:Jok predsjednik samo drzi Smajica u prvih 11 kako sam rece"da nam ima ko matere yebavat"..
O sinovi Bosne cemu takva nepotrebna rasprava.Brcanskamalta je napisao/la:Na livadi kraj sume sam te napravio,emotivno sam vezan, razumi me.Penaltiky je napisao/la:šuma, livada tu si domaći što jes jesBrcanskamalta je napisao/la:Jok predsjednik samo drzi Smajica u prvih 11 kako sam rece"da nam ima ko matere yebavat"..
Gurbeti imaju dva Zeca a evo cujem dolazi im napadac Jovo Lisica . morat ce dva kaveza nabavit da ih razdvoje. Ako ih zajedno drze odose zecovi za rucakDenchi je napisao/la:jooooj kaće sljedeće kolo
gurbeti puste zecove na njih, a tuzlaci izvade so, ražanj i pilsner![]()
![]()
Mrš nazad u školu nepismeni kretenudvokorak je napisao/la:Ćelik i „savez“ <3
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, AvantiBL, Balorda, brotherze, Evander, Faraon iz Visokog, galia95, gegenpress, Hrammm1921, Kaunas, leo1946, Mocvara1991, MostarReds22, NebeskaSila96, Proximic, Rodman, ronaldo99, Sheyi, VolimBiH96 i 194 gosta.