A dvoturak im pastir, dodje nekad oko 12 kad ih sve podmiri.BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Nista ovdje fajront Dzasmin im uveo policijski sat, internet im iskljuci u 19:00 sati i svi u stalu na spavanje sutra rano opet na ispasu
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Otkud mu internet? Garant trosi sencinu donaciju na ultra dopunuprisonbreak je napisao/la:A dvoturak im pastir, dodje nekad oko 12 kad ih sve podmiri.BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Nista ovdje fajront Dzasmin im uveo policijski sat, internet im iskljuci u 19:00 sati i svi u stalu na spavanje sutra rano opet na ispasu
-
Sariel1987
- Kontakt:
Godinama se ovde niste culi i sad nesto serendate.
Pricate o parama a da vas covjek istrese iz gaca ne bi ni stojanku izvuko.
Pricate o gostovanjima a kmecite u vrijeme utakmice vaseg tima i na koljenima molite za link supljatori jedni tantavicarski
Da nije zalosno bilo bi smijesno.
Ajde sad nastavite meketat
Pricate o gostovanjima a kmecite u vrijeme utakmice vaseg tima i na koljenima molite za link supljatori jedni tantavicarski
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Link brigada Cernobil najglasnija. 
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Znas da je sve u kurcu kad zenicani nekog prozivaju..napravili 2 kruzna ,a propali ko ljudiSariel1987 je napisao/la:Godinama se ovde niste culi i sad nesto serendate.
Pricate o gostovanjima a kmecite u vrijeme utakmice vaseg tima i na koljenima molite za link supljatori jedni tantavicarski![]()
mosa zlatu mosa bodaslo
- samoposteno
- Kontakt:
Sto su se beztrofejasi uspalili valjda se raduju dolazi im Amaw u goste
Ne znam ko ono trazio link iz gabele 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- TamniVilajet
- Kontakt:
Nisu otisli u jer teren u gabeli nema trave za ispasu
- samoposteno
- Kontakt:
TamniVilajet je napisao/la:Nisu otisli u jer teren u gabeli nema trave za ispasu
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Vec tri noci ne mogu spavatisamoposteno je napisao/la:Sto su se beztrofejasi uspalili valjda se raduju dolazi im Amaw u goste
- samoposteno
- Kontakt:
Jos kad ih Amaw popisa po sred Tusnja bice veseloBRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Vec tri noci ne mogu spavatisamoposteno je napisao/la:Sto su se beztrofejasi uspalili valjda se raduju dolazi im Amaw u goste
Kazu svi na sjever, zeljo mora pastiBRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Vec tri noci ne mogu spavatisamoposteno je napisao/la:Sto su se beztrofejasi uspalili valjda se raduju dolazi im Amaw u goste
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Kakve ti godine spominjes pa tek ste sirotinjo 3 sezone na ovome forumu inace ste godinama sprat nize cccSariel1987 je napisao/la:Godinama se ovde niste culi i sad nesto serendate.
Pricate o gostovanjima a kmecite u vrijeme utakmice vaseg tima i na koljenima molite za link supljatori jedni tantavicarski![]()
- prisonbreak
- Kontakt:
Rob9va bilo fino na gostovanju, a vas?hahahahahHBRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Kakve ti godine spominjes pa tek ste sirotinjo 3 sezone na ovome forumu inace ste godinama sprat nize cccSariel1987 je napisao/la:Godinama se ovde niste culi i sad nesto serendate.
Koji si ti lik
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Ja cu samo reci da klub koji slavi 100 godina, prezivjeo 2 rata i nije makar na nekakvu foru uspjeo nekakav ratni trofej osvojiti mislim ja bi na kraju ukrao neciji trofej u ratu i stavio u vitrinu da ne stoji makar prazna 
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Cuj sirotinjoBRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Kakve ti godine spominjes pa tek ste sirotinjo 3 sezone na ovome forumu inace ste godinama sprat nize cccSariel1987 je napisao/la:Godinama se ovde niste culi i sad nesto serendate.
Sirotinjo skupite pare za web stranicu. Kako takav velikan kao ćelikspor nema web stranicu?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- samoposteno
- Kontakt:
Nemaju oni ni vitrinuBRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Ja cu samo reci da klub koji slavi 100 godina, prezivjeo 2 rata i nije makar na nekakvu foru uspjeo nekakav ratni trofej osvojiti mislim ja bi na kraju ukrao neciji trofej u ratu i stavio u vitrinu da ne stoji makar prazna
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Do juce si pisao sa pastrmkom i navijacima zvijezde G.a sad imas hrabrosti se ovdje javiti i nesto pisati uvuci se u rupu misu mekinjasusviunapad1010 je napisao/la:Cuj sirotinjoBRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Kakve ti godine spominjes pa tek ste sirotinjo 3 sezone na ovome forumu inace ste godinama sprat nize cccSariel1987 je napisao/la:Godinama se ovde niste culi i sad nesto serendate.
Ajde sad nastavite meketat![]()
Sirotinjo skupite pare za web stranicu. Kako takav velikan kao ćelikspor nema web stranicu?
- samoposteno
- Kontakt:
Navijaci kojima precednik kluba j.ebe mater javno a vi sutite kao pickice sta dalje pisatsviunapad1010 je napisao/la:Cuj sirotinjoBRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Kakve ti godine spominjes pa tek ste sirotinjo 3 sezone na ovome forumu inace ste godinama sprat nize cccSariel1987 je napisao/la:Godinama se ovde niste culi i sad nesto serendate.
Ajde sad nastavite meketat![]()
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Ja njih ne mrzim, razumijem njihovo 100 godisnje nezadovoljstvo zato se javljam dobrovoljno da im malu vitrinu i nekakav bokal kupim da imaju im se pojacanja makar pored necega uslikati a ne da ih pored pekare sponzora slikajusamoposteno je napisao/la:Nemaju oni ni vitrinuBRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Ja cu samo reci da klub koji slavi 100 godina, prezivjeo 2 rata i nije makar na nekakvu foru uspjeo nekakav ratni trofej osvojiti mislim ja bi na kraju ukrao neciji trofej u ratu i stavio u vitrinu da ne stoji makar prazna![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.