Toni Sunjic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Toni Sunjic

Post Postao/la dubrovnik » 24 dec 2018, 13:46

Zemlja BiH je jedan od naljepsih Evropskih bisera. Balkanska Svicarska. Drzava BiH je stvarno jedna od najvecih kaljuza Evrope. Ipak nogometni reprezantivci BiH bi se morali uzdrzati od davanja ovih atributa ali treba priznati da to nije nimalo lako.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 24 dec 2018, 14:21

kobe24 je napisao/la:Uzalud se trudis da njemu objasnis bilo sta sto ima veze s tim stvarima. On i Vranjesa jos uvijek brani svim silama.
taj govori da je SDA vise ljudi pobio i rastjerao nego VRS :lol: , vjerovatno neki ubaceni element ili komunjar

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 24 dec 2018, 14:30

Vucevich je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:Uzalud se trudis da njemu objasnis bilo sta sto ima veze s tim stvarima. On i Vranjesa jos uvijek brani svim silama.
taj govori da je SDA vise ljudi pobio i rastjerao nego VRS :lol: , vjerovatno neki ubaceni element ili komunjar
Pobio?
Ubij se.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 24 dec 2018, 14:32

Maestro je napisao/la:Drzava nije sugava. Ali jesu likovi poput bakira, milorada, ognjena, tonija itd. I naravno svi vi koji opravdate njihovo ponasanje.

To je taj sugavi dio u BiH. Za mene su sugave drzave hrvatska i srbija koje su vrsile agresiju na RBiH.
Samo da te pitam u kojoj drzavi zivis?

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 24 dec 2018, 15:09

ASD je napisao/la:
Maestro je napisao/la:Drzava nije sugava. Ali jesu likovi poput bakira, milorada, ognjena, tonija itd. I naravno svi vi koji opravdate njihovo ponasanje.

To je taj sugavi dio u BiH. Za mene su sugave drzave hrvatska i srbija koje su vrsile agresiju na RBiH.
RBiH. Zasto?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 24 dec 2018, 15:16

kobe24 je napisao/la:
OT: Nema ovdje elemenata da se Sunjic po bilo kojoj osnovi izjednacuje s Vranjesom, ali naravno ne mislim ni ja da on svim srcem voli i postuje ovu zemlju. To vrijedi za 95% nebosnjackog stanovnista i tu cinjenicu konacno treba prihvatiti.
Brate jasno je meni to sve. Zato uvjek govorim da Zeljo i FKS moraju poceti stvarati igrace kako za sebe tako i za reprezentaciju. Jer jedino tako mozemo biti neovisni o sranjesima, sunjicima itd.
Jer ja sam prvi koji je sretan kad nema ti igraca u repki. Jer znam sta misle o drzavi. I da imaju prilike odma bi igrali za agresorske drzave.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 24 dec 2018, 15:24

Ljudima treba dati priliku za popravni, pogotovo mladim ljudima.
Toni je to lupio prije nekoliko godina i, cini se, izvukao pouku.
Vranjes je dobio priliku za popravni i uprskao za sva vremena.
Situacija je takva kakva je, ne osjecaju svi koji u njoj zive, isto prema Bosni.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 24 dec 2018, 16:11

Maestro je napisao/la:
ASD je napisao/la:

RBiH. Zasto?
Onako, djelujes mi po komentarima kao neko ko se u putu ne susrece s problemima koje mi ovdje imamo.

I odmah da ti kazem, nisu Bakir, Milorad ili Dragan krivi sto je narod los.
Da je narod kako treba, nebi niko znao za njih.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 24 dec 2018, 16:40

E čuj Hrvat a ne osjeća BiH kao svojom domovinom, svašta u Božjoj bašti
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 24 dec 2018, 16:56

Maestro je napisao/la:
ASD je napisao/la:

RBiH. Zasto?
Republika Bosna i Hercegovina više ne postoji, pravno gledano. Ti izgleda živiš u 1996.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 24 dec 2018, 17:11

Glupo je covjeku zamjerati jer je bilo davno. Niti je bio reprezentativac niti sta. Nema covjek simpatije prema drzavi ali nema veze. Dok se ponasa kao profesionalac u dresu, nema mu ko sta prigovoriti. Tu je razlika izmedju njega i retarda Vranjesa.

Da danas napise isto, kao reprezentativac, bila bi druga prica. Savrseno je jasno zasto se koristi rijec "sugava" i ko je koristi. U tom slucaju bi bilo sasvim imbecilno opravdavati ali vidimo da i takvih ima.

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 24 dec 2018, 17:47

Kod vas sve crno/bijelo.

Nema ništa između, ono malo sivo i tako to. Nema teoretske da neko malo sazrije u glavi, da ga vrijeme i život promijeni malo.

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 24 dec 2018, 20:31

Maestro je napisao/la:
ASD je napisao/la:
Maestro je napisao/la:
RBiH. Zasto?
Onako, djelujes mi po komentarima kao neko ko se u putu ne susrece s problemima koje mi ovdje imamo.

I odmah da ti kazem, nisu Bakir, Milorad ili Dragan krivi sto je narod los.
Da je narod kako treba, nebi niko znao za njih.
ma laze covjek, koje tako zatucan u mozak sigurno je negdje vani :mrgreen:

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 24 dec 2018, 22:06

dubrovnik je napisao/la:Zemlja BiH je jedan od naljepsih Evropskih bisera. Balkanska Svicarska. Drzava BiH je stvarno jedna od najvecih kaljuza Evrope. Ipak nogometni reprezantivci BiH bi se morali uzdrzati od davanja ovih atributa ali treba priznati da to nije nimalo lako.
I ti ga sad razvodni, druze ragusa ... drzava BiH je zasigurno no. 1 kajluza Evrope ... :bih:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 24 dec 2018, 22:25

Jel vakat da ova tema počne nositi naziv "Igrač br. 15"?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 05 mar 2019, 13:17

slika
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 05 mar 2019, 13:21

Joooj, zamisli da je Dzeko dobio zahvalnicu sa kakvog crkvenog turnira! :crazy:
Pa patriJote bi ga sahranile.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 06 mar 2019, 18:50

DrFilgud je napisao/la:Joooj, zamisli da je Dzeko dobio zahvalnicu sa kakvog crkvenog turnira! :crazy:
Pa patriJote bi ga sahranile.
Nažalost.
A ja stvarno ne kontam šta fali pomoći i drugog i drugačijeg, na kraju krajeva sve je to naša BiH pa da je i Jevrejin. :)
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 07 mar 2019, 01:50

Ako cemo vec ... zar nije mogo sta pametnije podrzat ... od milion mogucih projekata on bas ovo ... i jos se fali ko da je milion doniro Merhametu ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 mar 2019, 09:09

Naravno da je sugava. Da nije, ti bi zivio u njoj.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.