FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sajo10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sajo10 » 24 okt 2010, 21:11

ami je napisao/la:
1921 ! je napisao/la:I DA GUBIŠ 10:0 S JUGA BI SE PJESMA ČULA, MI TE VOLIMO !!!

:oops:
:?: :?: :?:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 24 okt 2010, 21:15

Sad Brko nek izda u svom kaficu malo vise od kifle!, ispade nam Brko i za ovaj derbi budala! :cry:

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 24 okt 2010, 21:16

Derbi za zaborav.

Igra 0, i kod nas i kod pitara. Sudija unistio tekmu kartonima. Ovaj igrac vise se jednostavno MORAO iskoristiti. Ne bih nikog da isticem, svi su lose odigrali. Visca i Zeba me razocarali. Nek mi jos neko kaze kako Lazar nije za Zelje i ubijam ga, nakon njegovog crvenog kartona nismo nista mogli. Navijanje odlicno, rijeci u pjesmama ocajne. :roll:
Koreografija i bakljada fenomenalne, zadaca !
I da gubis 10:0 s juga bi se pjesma cula, mi te volimo, mi te volimoo !
Zadnja izmjena: Dino_TM, dana/u 25 okt 2010, 14:52, ukupno mijenjano 4 puta.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 24 okt 2010, 21:16

Amar im je odma zad'o trening izgleda, jos su upaljeni reflektori. Ne vidim bas najbolje sta rade.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

TeroweNth
Kontakt:

Post Postao/la TeroweNth » 24 okt 2010, 21:18

slika
Slika govori 1000 rijeci .
ccc...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 24 okt 2010, 21:18

Ma sta utakmica ko utakmica,za jedan derbi uzas al eto.Sarajevo bunker igralo.Realno bili smo malo bolji i tako al stas mozda smo i osteceni najmanje sam gledo tekmu.Nego me zanima da li neko ima sliku sa kraja tekme kada su se igraci popeli na ogradu i pjevali sa nama Zeba kralj ;) ;)
svoj ti pos'o !

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 24 okt 2010, 21:19

Haha pa jel ovo moguce. Jesam ja prespavo godinu dana pa oni osvojili titulu pa noliko slavlje hahaha. Jao jao :mrgreen: :mrgreen:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 24 okt 2010, 21:20

Njihov najveci uspjeh u ove 64 godine je Zeljino ispadanje u polufinalu Kup UEFA. Vise postujem ove VuCove nego pitare.
tamo je sve što je moje.

Ultras Sur
Kontakt:

Post Postao/la Ultras Sur » 24 okt 2010, 21:21

Ovo je stvarno smiješno, gledao sam ove slike sa Koševa i raduju se kao da su osvojili titulu. :roll:
Nemam ništa protiv ali ovo je zaista smiješno i žalosno, ne znam šta je od ovo dvoje. Oba kluba znači oba, su dno, dno dna.

Ja ne mogu izdvojiti nijednog igrača iz obje ekipe koji bi mogao igrati u nekoj ozbiljnoj ekipi. Obje ekipe pune srba, hrvata, ni u jednom nema dijete Želje ili Sarajeva. Sve su to neki igrači koji pojma nemaju o fudbalu. Treba im dati kasete od prije dvadeset godina pa da vide šta je derbi
••• Real Madrid C.F. •••

❸❶ La Liga titles

❶❼ " Copa del Rey " Cups

❾ Uefa Champions League titles

❷ Uefa Cup titles

❸ Intercontinental Cups

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 okt 2010, 21:21

Dino_TM je napisao/la:Derbi za zaborav.

Igra 0, i kod nas i kod pitara. Sudija unistio tekmu kartonima. Ovaj igrac vise se jednostavno MORAO iskoristiti. Ne bih nikog da isticem, svi su lose odigrali. Visca i Zeba me razocarali. Nek mi jos neko kaze kako Lazar nije za Zelje i ubijam ga, nakon njegovog crvenog kartona nismo nista mogli. Ocekivao sam i vecu posjetu. Navijanje solidno, bakljada i koreografija jesu vrhunske, ali repertoar pjesama 0, nema pjesme kako treba, a da u njoj nema jeb.anja necega. A i one koje valjaju ne pjevaju se. Skoro cijelu tekmu "Zeljeznicar je.be Sarajevo ..."
Srecom nije bilo Hordi, da nas ne sramote. Moramo mi jos napredovati da ih stignemo, sad smo svjetlosnim godinama iza ...

hehe...svaka cast ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Old_Town
Kontakt:

Post Postao/la Old_Town » 24 okt 2010, 21:27

Igra 0, i kod nas i kod pitara. Sudija unistio tekmu kartonima. Ovaj igrac vise se jednostavno MORAO iskoristiti. Ne bih nikog da isticem, svi su lose odigrali. Visca i Zeba me razocarali. Nek mi jos neko kaze kako Lazar nije za Zelje i ubijam ga, nakon njegovog crvenog kartona nismo nista mogli. Ocekivao sam i vecu posjetu. Navijanje solidno, bakljada i koreografija jesu vrhunske, ali repertoar pjesama 0, nema pjesme kako treba, a da u njoj nema jeb.anja necega. A i one koje valjaju ne pjevaju se. Skoro cijelu tekmu "Zeljeznicar je.be Sarajevo ..."
Srecom nije bilo Hordi, da nas ne sramote. Moramo mi jos napredovati da ih stignemo, sad smo svjetlosnim godinama iza ...

Ovo boldirano govori 1000000 rijeci !

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 24 okt 2010, 21:27

A da zamalo da zaboravim dodat.Nas klub,nasa ljubav nas problem.Nase pjesme nas problem,NAS stadion nas problem.A vi gledajte svoju crnogorsko-cigansku mahalu.
svoj ti pos'o !

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 okt 2010, 21:28

kHaj pHice... :mrgreen:
nema potpisa

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 24 okt 2010, 21:28

Pa ti jado i jesi bar 10 svjetlosnih godina iza neandertalaca. Tvoj problem ako nikada nisi je.bo pa sada imas kompleks od te rijeci. pitari nas ne mogu osramotiti, jer kako vec rekoh njihov najveci uspjeh je Zeljino ispadanje iz polufinala KUP UEFA. Lako im je na Grbavici navijati, a kada su na Kosevu - 0. Uostalom, vidi se da bh. klubove pratis samo preko TV. Vjerujem da ti i nije bio potreban TV ma gdje zivio, jer se culo "..MANIJACI **** horde zla..".
Old_Town je napisao/la:
Boldirano razotkriva pitara pod nasim nickom.
Zadnja izmjena: 1921, dana/u 24 okt 2010, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
tamo je sve što je moje.

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 24 okt 2010, 21:29

Old_Town je napisao/la:

Nisi nista novo rekao sto mi nismo znali! :cry:
Zadnja izmjena: ami, dana/u 24 okt 2010, 21:31, ukupno mijenjano 4 puta.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 24 okt 2010, 21:30

"Možda moramo biti i sretni što smo imali igrača više jer kako su se stvari odvijale, ko zna kako bi završilo da je na terenu bio isti broj igrača s obje strane."

Pametnom dosta ;)

Pozdrav normalnim navijacima ;)

Old_Town
Kontakt:

Post Postao/la Old_Town » 24 okt 2010, 21:33

[

Pa ti jado i jesi bar 10 svjetlosnih godina iza neandertalaca. Tvoj problem ako nikada nisi je.bo pa sada imas kompleks od te rijeci. pitari nas ne mogu osramotiti, jer kako vec rekoh njihov najveci uspjeh je Zeljino ispadanje iz polufinala KUP UEFA. Lako im je na Grbavici navijati, a kada su na Kosevu - 0. Uostalom, vidi se da bh. klubove pratis samo preko TV. Vjerujem da ti i nije bio potreban TV ma gdje zivio, jer se culo "..MANIJACI **** horde zla..".
Old_Town je napisao/la:
Boldirano razotkriva pitara pod nasim nickom.[/quote]
A da pogledas prijasnje postove ovog covjeka pa da kazes jeli Pitar ili Manijak?
Da zaboravih,sta su ono vasi forumasi na TM87.com govorili za prosli derbi !
KHAJ PHICE !

bogy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la bogy_tm87 » 24 okt 2010, 21:34

slika govori 1000 rijeci ? a sta nam to moze reci ova slika, pa moze nam reci osim ociglednom da doticni gosp. ima sal videotona koji sa njegovim klubom nema nikakve veze i to nam samo moze reci koliko je on pa jednostavno zaostao i citava ova parada sa proslavom BODA kojeg su osvojili protiv ekipe koja je izgledala umorno ...ccc i na kraju njihov predsjednik kaze i da su nam 5 igraca iskljucili ne bi nas dobili , pa gospodine Blekicu da li ste vi svjesni cinjenice da je ova ekipa igrala uzvrat kupa protiv Borza ekipa koja je doticne malene na njihovom stadionu DOBILA al o tom necemo .....i samo bi im se zahvalio sto ovako slave bod , ipak sampion je sampion bod kod sampiona je ogroman.....hvala prijatno ,

Zeljeznicar za zivot cijeli !

elle
Kontakt:

Post Postao/la elle » 24 okt 2010, 21:35

Pitarska pjesma na sav glas pjeva:
Šta je to Željo spram Sarajeva

U bordo dresu svi na svome
šta hoće Lacio kraj jedne Rome

Šta može Inter od davnih dana,
Može se slikat pored Milana

Praznik za dušu i za sva čula
šta znači Everton kraj Liverpula

Sva zvona zvone za šampione
šta je Espanjol kraj Barselone

Šta hoće družina sa uske pruge
kraj dvije titule iz bivše Juge?

Dvorac u polju i naziv zanata ?!
Više se voli grad od sindikata

Mjesto gdje živiš, mjesto rodjenja
više se voli od zaposlenja

Uvijek se sjetiš nas u bordo dresu
kad se posiječeš il daš adresu

Dođite slobodno na bordo parti
poziv vam piše u ličnoj karti!

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 24 okt 2010, 21:35

www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pablo11 i 13 gostiju.