Prodao ih hamidža ko tele na buvljaku, a i neznaju da su prodatiDokoljenko je napisao/la:Kako je moguce da Tan proda 60% kluba kada je on kod pitara "isto" kao Amar ili Miske u Zelji?
Denci@, lutko lijepa, pojasni nam.
Benkara@ Hvala na pozivu.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- KongrateUK
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Amar doveo nihada, nihad postavio amaraDokoljenko je napisao/la:
Kako?
Upravni odbor FK Željezničar za šefa stručnog štaba imenovao je najtrofejnijeg bh. trenera, Amara Osima.Vijetnamski biznismen tvrdi: Kupio sam 60 posto dionica FK Sarajevo
Amar doveo sebe
Ovo dole je preneseno iz tamosnjih novina gdje nisu upoznati ni koliko sezona traje a kamoli zakon o sportu I tehnikalnosti kako je dosao do upravljackih prava, dionica nema, ali je otkupio od tana upravljacka prava tj. Dio koji je potreban za odluke...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Dokoljenko
- Kontakt:
A vidi, Denci@ mi fakat objasnjava da je nasa i njihova pozicija ista.KongrateUK je napisao/la:Prodao ih hamidža ko tele na buvljaku, a i neznaju da su prodatiDokoljenko je napisao/la:Kako je moguce da Tan proda 60% kluba kada je on kod pitara "isto" kao Amar ili Miske u Zelji?
Benkara@ Hvala na pozivu.![]()
Vidi stvarno objasnjava.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Dokoljenko je napisao/la:A vidi, Denci@ mi fakat objasnjava da je nasa i njihova pozicija ista.KongrateUK je napisao/la:Prodao ih hamidža ko tele na buvljaku, a i neznaju da su prodatiDokoljenko je napisao/la:Kako je moguce da Tan proda 60% kluba kada je on kod pitara "isto" kao Amar ili Miske u Zelji?
Benkara@ Hvala na pozivu.![]()
Vidi stvarno objasnjava.

Ni blizu ista
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Amaw bi sve dao da ga neki Kinez pogleda ili Arap 
Pa to nije svakako hahahahhaDokoljenko je napisao/la:
A vidi, Denci@ mi fakat objasnjava da je nasa i njihova pozicija ista.
Vidi stvarno objasnjava.
Ali jedno lice se pita za sve I tako je u vecini klubova u ligi bio to lice predsjednik ili neko drugi, kod nas je razlika sto to lice ne moze biti salabajzer ili kokuzaner nego parali kako bi platio ako zeli upravljati klubom velicine Sarajeva, kod ostalih to nije tako I vidi se...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
GradKamena2
- Kontakt:
Nakon sto su u Fk Sarajevo opljackali Malezijca,sad je doso na red novi kolac Vjetnamac neiskusan i naivan,dobro ajd sad uzimate titulu pa sljedi pljacka pa opet za 5 godina.
Nemam nista protiv ako cemo u međuvremenu mi uzet opet 4 puta
- FrancescoTotti
- Kontakt:
GradKamena2 je napisao/la:Nakon sto su u Fk Sarajevo opljackali Malezijca,sad je doso na red novi kolac Vjetnamac neiskusan i naivan,dobro ajd sad uzimate titulu pa sljedi pljacka pa opet za 5 godina.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Vijetnamac je odavno u prici, a njegove zasluge (tj.dio zasluga) su sto je FK Sarajevo ovako uspjesno u ovoj sezoni. Zamislite sta vas sve ceka u narednim godinama. Nije to kao u drugim klubovima gdje neko nekom zaprijeti busenjem guma na autu, ovaj se prepadne i prepusti mu klub kao da je kafana. Vec duzi period je on u FK Sarajevo.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Joj jeste vi meni smiješni 
Zapravo, ne smiješni koliko nejasni. Razumijem ja rivalitet, zdrave zayebancije hvala Jahvi uvijek ih je bilo i biće, al ove uvrede i etiketiranja mi nikad neće biti jasna. Čuj mrziš nekog zato što navija za Sarajevo/Želju

Gdje vam ta pamet nestade, najžalosnije je što niste djeca, da ste djeca pa bi insan i shvatio. Valjda.
Zapravo, ne smiješni koliko nejasni. Razumijem ja rivalitet, zdrave zayebancije hvala Jahvi uvijek ih je bilo i biće, al ove uvrede i etiketiranja mi nikad neće biti jasna. Čuj mrziš nekog zato što navija za Sarajevo/Želju
Gdje vam ta pamet nestade, najžalosnije je što niste djeca, da ste djeca pa bi insan i shvatio. Valjda.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
pogube se raja, pogotovo ako im je to sve u životu jbgOsim13 je napisao/la:Joj jeste vi meni smiješni
Zapravo, ne smiješni koliko nejasni. Razumijem ja rivalitet, zdrave zayebancije hvala Jahvi uvijek ih je bilo i biće, al ove uvrede i etiketiranja mi nikad neće biti jasna. Čuj mrziš nekog zato što navija za Sarajevo/Želju![]()
šprdanje i podjebavanje ko delikates prija, al ne treba pretjerivat
Šta je ba ovoDenchi je napisao/la:pogube se raja, pogotovo ako im je to sve u životu jbgOsim13 je napisao/la:Joj jeste vi meni smiješni
Zapravo, ne smiješni koliko nejasni. Razumijem ja rivalitet, zdrave zayebancije hvala Jahvi uvijek ih je bilo i biće, al ove uvrede i etiketiranja mi nikad neće biti jasna. Čuj mrziš nekog zato što navija za Sarajevo/Želju![]()
šprdanje i podjebavanje ko delikates prija, al ne treba pretjerivat
#NguyenQuangHai
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
https://www.foxsportsasia.com/football/ ... liga-club/Osim13 je napisao/la: Šta je ba ovo
#NguyenQuangHai
vijetnamski Jahić, hoće da ga udome neđe
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ne cujemo te odozgoGoosman je napisao/la:Joj šege sa kinezima, sviju mi.
I Tanu ste se nazor smijali pa sta bi. Od kluba sa ogromnim dugovima do najstabilnijeg u drzavi. Strucnjaci u procjenama.

izbroji trofeje pa ćeš čutFrancescoTotti je napisao/la:ne cujemo te odozgoGoosman je napisao/la:Joj šege sa kinezima, sviju mi.
💩💩
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Prica isto kao da ste juve i imate 15 trofeja vise.. Pa vec na kraju ove sezone cete bjezat samo za jedan trofej. Sta ce vam bit izvlakusa kad vas prestignemoGoosman je napisao/la:izbroji trofeje pa ćeš čutFrancescoTotti je napisao/la:ne cujemo te odozgoGoosman je napisao/la:Joj šege sa kinezima, sviju mi.
- TamniVilajet
- Kontakt:
Jel sad vidis kako se tjera? Dovedes drugog sa novih 20-ak miliona i onaj prvi sam ode.Raonffa je napisao/la:
- Dokoljenko
- Kontakt:
Vjerujem da cete biti prvi iduce sezone?FrancescoTotti je napisao/la: Prica isto kao da ste juve i imate 15 trofeja vise.. Pa vec na kraju ove sezone cete bjezat samo za jedan trofej. Sta ce vam bit izvlakusa kad vas prestignemo![]()
![]()
![]()
Mi smo Željini, Željo je naš!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.