svrakino1921 je napisao/la:Biznismen iz Vijetnama kupio 60% dionica F.K Sarajevo
Jel se ovaj otkup odnosi na Tanovo vlasnistvo dionica
Sto valjda znaci da nema Tana vise u F.K.Sarajevo

Vjezbaj.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
svrakino1921 je napisao/la:Biznismen iz Vijetnama kupio 60% dionica F.K Sarajevo
Jel se ovaj otkup odnosi na Tanovo vlasnistvo dionica
Sto valjda znaci da nema Tana vise u F.K.Sarajevo

Visit Dentist.svrakino1921 je napisao/la:VISIT SVRAKINO
Chao liga chao kupMocMahale444 je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:VISIT VIJETNAM
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nguyen Hoai rekao Vincentu Tanu "nes nadame" i dovodi pojacanje Chong Phuong koji je već zvijezda u Vijetnamu.
ViZit VJetnam, cing caj cojo.
Posjetite zubaraskoroalen je napisao/la:Visit Dentist.svrakino1921 je napisao/la:VISIT SVRAKINO
Sve je to u reduStroj1946 je napisao/la:6 poraza zaredom, -18, 4. mjesto, borba evropu, dugovanja, kamate, tužbe... Bitno je šta se događa kod komšije u avliji
Mi prodali preko hiljadu dresovaFrancescoTotti je napisao/la:Zsto zeljeznicarovi igraci jos uvijek nose dresove s natpisom ziraat bank ?
Ako nemate za nove dresove de recite napravicemo sergiju sutra poslije dzume, bice dresovi nije problem bolan
svakom članu po jedansvrakino1921 je napisao/la:Mi prodali preko hiljadu dresovaFrancescoTotti je napisao/la:Zsto zeljeznicarovi igraci jos uvijek nose dresove s natpisom ziraat bank ?
Ako nemate za nove dresove de recite napravicemo sergiju sutra poslije dzume, bice dresovi nije problem bolan
Nisam pitao koliko ste prodali vec zasto jos uvijek reklamirate sponzora koji je prekinuo saradnju s vamasvrakino1921 je napisao/la:Mi prodali preko hiljadu dresovaFrancescoTotti je napisao/la:Zsto zeljeznicarovi igraci jos uvijek nose dresove s natpisom ziraat bank ?
Tako jeDenchi je napisao/la:svakom članu po jedansvrakino1921 je napisao/la:Mi prodali preko hiljadu dresovaFrancescoTotti je napisao/la:Zsto zeljeznicarovi igraci jos uvijek nose dresove s natpisom ziraat bank ?
Ako nemate za nove dresove de recite napravicemo sergiju sutra poslije dzume, bice dresovi nije problem bolan![]()
golemo
Zato sto nije prekinuta saradnja nego je istekao ugovorFrancescoTotti je napisao/la:Nisam pitao koliko ste prodali vec zasto jos uvijek reklamirate sponzora koji je prekinuo saradnju s vamasvrakino1921 je napisao/la:Mi prodali preko hiljadu dresovaFrancescoTotti je napisao/la:Zsto zeljeznicarovi igraci jos uvijek nose dresove s natpisom ziraat bank ?
Kad se Vijetnamci sad pocnu Uclanjivat , eno ih vec po FB stranici pisuFrancescoTotti je napisao/la:TRENUTNI BROJ ČLANOVA
8,999
Pa stavite onda Turkish Airlines.. ili Qatar Airways.. i s njima nemate vazeci ugovor a izgledacete zayebanijesvrakino1921 je napisao/la:
Zato sto nije prekinuta saradnja nego je istekao ugovor
Moze se i produzit
Sparsima je Zirat banka sponzor
Mi se pitamo sad
plemenito je priznat veličinusvrakino1921 je napisao/la:Tako jeDenchi je napisao/la:svakom članu po jedansvrakino1921 je napisao/la: Mi prodali preko hiljadu dresova![]()
golemo
A vi 10 000 clanova
Znas sta ima i k.k.Bosna sponzora Turkish Air pa vidi sta bi od europskog prvakaFrancescoTotti je napisao/la:Pa stavite onda Turkish Airlines.. ili Qatar Airways.. i s njima nemate vazeci ugovor a izgledacete zayebanijesvrakino1921 je napisao/la:
Zato sto nije prekinuta saradnja nego je istekao ugovor
Moze se i produzit
Sparsima je Zirat banka sponzor
Mi se pitamo sad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.