FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ništa, onda ga na ljeto dovesti nek' grije klupu Krpićukerimatomic1921 je napisao/la:Nece ga sad niko buahahaRaonffa je napisao/la:Ne mogu da odolim... Klotzu prodaj se u Kinukerimatomic1921 je napisao/la:OFF TOPIC: Var je s**nje!![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Dokoljenko
- Kontakt:
Ako se Edin proda i treci put, sjever nazvati Tribina Edin Dzeko!
Hajde majstore, jos jednom.
Hajde majstore, jos jednom.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- KongrateUK
- Kontakt:
Kupljena nova trafo stanica sa cim ce se rijesiti problem napajanja grijaca na terenu i instalacijama na istoku, vrijednost trafoa sa postavljanjem preko sto hiljada maraka
A sa Gamom i Jasarevicem smo dogovorili VIP osiguranje koje obuhvata obezbjedjenje i pratnju ekipe i na gostujućim utakmicama, kravataši u odijelima ima da paze vec u Tuzli
A sa Gamom i Jasarevicem smo dogovorili VIP osiguranje koje obuhvata obezbjedjenje i pratnju ekipe i na gostujućim utakmicama, kravataši u odijelima ima da paze vec u Tuzli

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Valjda je sa Sinanom sve ok, jeste da je od danas u punom pogonu ali ako nije 100% spreman ne bih rizikovao sa njim uzevši u obzir povrede iz prošlosti. Čitam i u ovom izvještaju s treninga od ss.ba da bi Zajim mogao ostati u prvih 11 tako da bi vrlo vjerovatno mogao Asim izvisit iz prvih 11. Od mogućih "iznenađenja" u prvih 11 jedino tipujem da bi možda Mujezinović mogao startat u prvih 11 umjesto Anela/Hajdara. A možda nam i treba Hajdarević s obzirom da je jedini vezni koji obavlja taj prljavi posao na terenu.
dokle ce se cekati vise pocetak izgradnje krova????
znam da treba gradjevinska dozvola, pa koliko se ceka da mi je znati i u kom roku moraju dostaviti??
znam da treba gradjevinska dozvola, pa koliko se ceka da mi je znati i u kom roku moraju dostaviti??
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Za sta ce ti krov kad svakako nikad ne ides na utakmice?Konzerva je napisao/la:dokle ce se cekati vise pocetak izgradnje krova????
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- KongrateUK
- Kontakt:
Nije problem u nikakvim dozvolama
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
- Dokoljenko
- Kontakt:
KongrateUK je napisao/la:Nije problem u nikakvim dozvolama
Plus koliko sam ja upucen, nema nista od tog trafoa kojeg spominjes. Trenutno, ne.Pored navedenog, Upravni odbor Kluba otplatio je prethodne zatećene kreditne linije, izvršio prve uplate po osnovu dugovanja za teren, te u potpunosti platio pripreme. Pokrenute su aktivnosti oko završetka radova i dobijanja neophodnih dozvola za istočnu tribinu, te prezentovane aktivnosti i potencijal oko rješenja fasade i izgleda sjeverne tribine stadiona.
- KongrateUK
- Kontakt:
Problem nisu dozvole, to ide svojim tokom, problem je druge prirode, slabo si upućen, trafo je nabavljen i isporuka je do kraja ove sedmice, a montaža naredneDokoljenko je napisao/la:KongrateUK je napisao/la:Nije problem u nikakvim dozvolamaPlus koliko sam ja upucen, nema nista od tog trafoa kojeg spominjes. Trenutno, ne.Pored navedenog, Upravni odbor Kluba otplatio je prethodne zatećene kreditne linije, izvršio prve uplate po osnovu dugovanja za teren, te u potpunosti platio pripreme. Pokrenute su aktivnosti oko završetka radova i dobijanja neophodnih dozvola za istočnu tribinu, te prezentovane aktivnosti i potencijal oko rješenja fasade i izgleda sjeverne tribine stadiona.
Bezideja je napisao/la:Za sta ce ti krov kad svakako nikad ne ides na utakmice?Konzerva je napisao/la:dokle ce se cekati vise pocetak izgradnje krova????

23
- Dokoljenko
- Kontakt:
Problem jesu samo dozvole. Istok van gabarita za koje imamo papire i dok se to ne rijesi mozemo mahat usima. Ne mozes graditi nista dok se ne dobiju dozvole za tribinu.KongrateUK je napisao/la:Problem nisu dozvole, to ide svojim tokom, problem je druge prirode, slabo si upućen, trafo je nabavljen i isporuka je do kraja ove sedmice, a montaža naredneDokoljenko je napisao/la:KongrateUK je napisao/la:Nije problem u nikakvim dozvolamaPlus koliko sam ja upucen, nema nista od tog trafoa kojeg spominjes. Trenutno, ne.Pored navedenog, Upravni odbor Kluba otplatio je prethodne zatećene kreditne linije, izvršio prve uplate po osnovu dugovanja za teren, te u potpunosti platio pripreme. Pokrenute su aktivnosti oko završetka radova i dobijanja neophodnih dozvola za istočnu tribinu, te prezentovane aktivnosti i potencijal oko rješenja fasade i izgleda sjeverne tribine stadiona.
Trafo koliko znam, preskupa igracka. Mozda ako moramo radi saveza ali ne znam da u Zenici nesto pale te grijace. Dan skoro cenera maraka a ne mozes samo jedan dan vec vise. Dinamo je palio pred utakmicu sa Hajdukom, 28.000€ racun.
Mozda ovaj moj pojma nema pa me dezinformise, vidjecemo.
kakve ba dozvole pa tribinu smo napravili bez dozvole.Nije sad ni vrijeme da se o tom pise idemo izborit evropu za krov cemo lako.
23
- KongrateUK
- Kontakt:
Ovo "jesu samo dozvole" zapravo pokazuje koliko si upoznat sa odredjenih stvarima, sve sto si naveo jeste prica koja se plasira na drugom forumu, spominju se iste stvari sada za krov kao sto se nekada spominjalo i za samu istočnu tribinu i izgradnju iste, naravno ne osudjujem tebe tu, ovi rade sto su radili i tada, kriv Koldžo, kriva opština, krivi u savezu, svi drugi krivi, a nije nikako prethodni saziv uprave od kojih se jos ceka odredjena dokumentacija koja se jednostavno ne predaje novoj upravi, jesu li sta zajebali, istu zagubili ili nesto drugo mozemo samo da nagadjamo, jedino sto su pogodili jeste da je nedavno bio sastanak sa Begićem, kada klub sakupi svu dokumentaciju, pa nakon toga uslijedi dokumentacija iz opštine tek tada se možemo nadati necemu, a nije da savez nje urgirao, bukvalno molio i tražio da se do 01.12.2018 sva dokumentacija kompletira, dakle period kada je jos stara uprava bila na celu kluba, zasto se to tada jos nije uradilo samo oni znaju, takodjer ni opština nema odredjenu dokumentaciju sto je i Buki potvrdio, niti ljudi imaju uvid u sam plan i skicu krova, dakle isključivi krivac je klub i niko vise
A sto se tiče trafoa, u prethodnom periodu su se upravo i pravile odredjene ustede kako bi se isti kupio, od njega zavisi navedeno, clan skupštine i EPBIH su takodjer pogurali, i kao sto rekoh nabavljen je, isporuka u toku ove, a montaža u narednoj sedmici, sva prica oko toga suvišna
A sto se tiče trafoa, u prethodnom periodu su se upravo i pravile odredjene ustede kako bi se isti kupio, od njega zavisi navedeno, clan skupštine i EPBIH su takodjer pogurali, i kao sto rekoh nabavljen je, isporuka u toku ove, a montaža u narednoj sedmici, sva prica oko toga suvišna
ne idem niti sam u mogucnostiBezideja je napisao/la:Za sta ce ti krov kad svakako nikad ne ides na utakmice?Konzerva je napisao/la:dokle ce se cekati vise pocetak izgradnje krova????
kontam sto prije se pokrije prije ce krenuti rentanje prostorija ispod tribine i odmah vise para u kasi Zelje.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Jao sto cemo Tuzlake da razvalimo.Zec Veseli i Krpic daju golove da im padne jos teze poraz.Prognoza 3-1.
Pa pokrit ce se kad se pokrije. Ne znam sta imas od potenciranje pokrivanje tribine, kad ako si navijac kluba imas puno bitnijih stvari? Napraviti tim, napadati titulu, igrati evropu, koga briga vise za natkrivanje i ostala sranja!Konzerva je napisao/la:ne idem niti sam u mogucnostiBezideja je napisao/la:Za sta ce ti krov kad svakako nikad ne ides na utakmice?Konzerva je napisao/la:dokle ce se cekati vise pocetak izgradnje krova????
kontam sto prije se pokrije prije ce krenuti rentanje prostorija ispod tribine i odmah vise para u kasi Zelje.

Ti ne ides na utakmice, niti placas kartu, niti imamo ikakve koristi od tebe, al te zanima da klub zaradi, sve veliki dušebriznici..Manite nas glupe price Boga vam...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- Dokoljenko
- Kontakt:
Vedran
Sinisa Bogi Sipa Pavic
Hajdar Saban
Mujezinovic
Zaim Veseli
Krpic
Sinisa Bogi Sipa Pavic
Hajdar Saban
Mujezinovic
Zaim Veseli
Krpic
-
- Kontakt:
Danas sam mislio posjetiti trening plavih, pa vam mogu prenijeti kako je bilo, ima li sta posebno koga da interesuje?
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Grbavica786, mavi i 38 gostiju.