smanji malo nacionalizam.. sta imas protiv crnogorskih igraca. ovo je zasluzilo trajni ban... procitaj pravila foruma malo.Grbavica moj zivot je napisao/la:A da zamalo da zaboravim dodat.Nas klub,nasa ljubav nas problem.Nase pjesme nas problem,NAS stadion nas problem.A vi gledajte svoju crnogorsko-cigansku mahalu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Ili sam ipak samo realan ?1921 je napisao/la:Pa ti jado i jesi bar 10 svjetlosnih godina iza neandertalaca. Tvoj problem ako nikada nisi je.bo pa sada imas kompleks od te rijeci. pitari nas ne mogu osramotiti, jer kako vec rekoh njihov najveci uspjeh je Zeljino ispadanje iz polufinala KUP UEFA. Lako im je na Grbavici navijati, a kada su na Kosevu - 0. Uostalom, vidi se da bh. klubove pratis samo preko TV. Vjerujem da ti i nije bio potreban TV ma gdje zivio, jer se culo "..MANIJACI **** horde zla..".Dino_TM je napisao/la:Derbi za zaborav.
Igra 0, i kod nas i kod pitara. Sudija unistio tekmu kartonima. Ovaj igrac vise se jednostavno MORAO iskoristiti. Ne bih nikog da isticem, svi su lose odigrali. Visca i Zeba me razocarali. Nek mi jos neko kaze kako Lazar nije za Zelje i ubijam ga, nakon njegovog crvenog kartona nismo nista mogli. Ocekivao sam i vecu posjetu. Navijanje solidno, bakljada i koreografija jesu vrhunske, ali repertoar pjesama 0, nema pjesme kako treba, a da u njoj nema jeb.anja necega. A i one koje valjaju ne pjevaju se. Skoro cijelu tekmu "Zeljeznicar je.be Sarajevo ..."
Srecom nije bilo Hordi, da nas ne sramote. Moramo mi jos napredovati da ih stignemo, sad smo svjetlosnim godinama iza ...
I da gubis 10:0 s juga bi se pjesma cula, mi te volimo, mi te volimoo !
Boldirano razotkriva pitara pod nasim nickom.Old_Town je napisao/la:
Ovo boldirano govori 1000000 rijeci !
Rumenige !TeroweNth je napisao/la:
Slika govori 1000 rijeci .
ccc...

nek' ste se vi fino umotali šalovima videotona, toliko o kompleksima 
al' shvatam, nije lako biti svjestan da si dao 3 km da ti frajer koji se stidi mrtvih roditelja upali TV da bi slavio bod protiv želje.

al' shvatam, nije lako biti svjestan da si dao 3 km da ti frajer koji se stidi mrtvih roditelja upali TV da bi slavio bod protiv želje.
Nevjerovatno lose, da je Kaplan na vrijeme izvukao karton i istjerao Muharemovica do onog koskanja nebi doslo. Ocigledno da je znao gdje je Željo najtanji i kako ubiti igru. Kerli zuti u 5.min, Lazaru bezpotrebno direktni crveni.Uglavnom s.eba derbi.Bez Lazara nasa igra ko kuca bez krova, Lazo ispao papak i nasjeo na provokacije( kaze da su ga izudarali u onom metezu i da je izgubio kontrolu) .Od nasih igraca samo je Markovic zasluzio prolaznu ocjenu. Zakljucak: PRAZNE OCI, PRAZNA DUSA
-
- Kontakt:
pa sta sta ovim??? svaka koreografija vam je na ovaj isti nacin... ovo je vec vidjeno... lijepo izgleda koreografija sto jest jest..kinone je napisao/la:Pozz za veliki bod sarajeva
http://img5.imagebanana.com/img/fu4nfvee/slikiad.jpg
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
sreca pa lik nije pitar koji si registrovao samo da napise ovakvu glupostOld_Town je napisao/la:Ovo boldirano govori 1000000 rijeci !Dino_TM je napisao/la:Derbi za zaborav.
Igra 0, i kod nas i kod pitara. Sudija unistio tekmu kartonima. Ovaj igrac vise se jednostavno MORAO iskoristiti. Ne bih nikog da isticem, svi su lose odigrali. Visca i Zeba me razocarali. Nek mi jos neko kaze kako Lazar nije za Zelje i ubijam ga, nakon njegovog crvenog kartona nismo nista mogli. Ocekivao sam i vecu posjetu. Navijanje solidno, bakljada i koreografija jesu vrhunske, ali repertoar pjesama 0, nema pjesme kako treba, a da u njoj nema jeb.anja necega. A i one koje valjaju ne pjevaju se. Skoro cijelu tekmu "Zeljeznicar je.be Sarajevo ..."
Srecom nije bilo Hordi, da nas ne sramote. Moramo mi jos napredovati da ih stignemo, sad smo svjetlosnim godinama iza ...
ja sam reko pjesme odron nesto **** svaka druga
fuj jjj
baklada odlicna i koreografija
fuj jjj
baklada odlicna i koreografija
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN
dodjem kuci sa derbija i procitam zboden navijac sarajeva na stupu, fuj, GATITE MI SE I JEDNI I DRUGI, DJECO FURAJTE SE NEGDJE DRUGO JER OVAJ GRAD TO NIJE ZASLUTIO.....
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
nista sta ce biti, obje ekipe nemaju pojma i to je to.adnan_hzsa je napisao/la:pa sta sta ovim??? svaka koreografija vam je na ovaj isti nacin... ovo je vec vidjeno... lijepo izgleda koreografija sto jest jest..kinone je napisao/la:Pozz za veliki bod sarajeva
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
- Ultras Sur
- Kontakt:
Ovo više nije ni zanimljivo navijati ni za koga, odnosno bolje se ne eksponirati za kog navijaš jer možeš gadno proć, ne smiješ više sa šalom proć da ne bude belaj 

••• Real Madrid C.F. •••
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❾ Uefa Champions League titles
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
nije na isti nacin,ovu koreografij materijal drugaciji,skuplji i bile su zastaviceadnan_hzsa je napisao/la:pa sta sta ovim??? svaka koreografija vam je na ovaj isti nacin... ovo je vec vidjeno... lijepo izgleda koreografija sto jest jest..kinone je napisao/la:Pozz za veliki bod sarajeva

Nemoj tako mora troskove takse i struje pokritChWilla je napisao/la:nek' ste se vi fino umotali šalovima videotona, toliko o kompleksima

BUDALE sa sjevera
svoj ti pos'o !
odbrani se Zepa, jadovi sretni bodom
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Ultras Sur
- Kontakt:
Nije mala stvar uzet bod šampionu na Grbavici ...
••• Real Madrid C.F. •••
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
Tako je Memo reci im!! 

Stas, ne vole Sarajevo, mrze Zelju. Da nije smijesno, bilo bi zalosno.TeroweNth je napisao/la:
Slika govori 1000 rijeci .
ccc...
Ja sam premoren, navijanje bilo extra, koreo jos bolji, bili smo blizi pobjedi, a da ne spominjem ne svirani penal, al' **** zivot ide dalje.
Steta sto nismo pobjedili, bili smo bolji svo vrijeme. Ali hajde, vidite kolko jadnici slave, mogli su do vjecne vatre malo, sve nam je jasno, ipak uzeti bod sampionu nije mala stvar.
-
- Kontakt:
imal vam onog nikad_izvini hahahha..
Ultras Sur je napisao/la:Nije mala stvar uzet bod šampionu na Grbavici ...

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 1921, _soda_, adnan_hzsa, adnanhz, aS_Roma, baggio, barbarez, BegAx, borac_sampion, Bosanski zmaj, CLS, deni_TM87, Dino_TM, djale, e2_ze, eLeMeNtH-SoutH CreW, eliminator, elle, Grbavica moj zivot, GUARDIOLA, Har3, hare_king, harinjo, hordemalta, kinone, KODRO, MegaNormala, melandri, mrzim_ulizice, Old_Town, Omar500, PrPaAaa, roy_makaay, samir_tm87, sekac, SemPer_fi, sladoled, Stole iz Bora, tik-tak, tm87gigo, Ultras Sur, UPS, vedran86, Zagor, zeka_tm87 i 115 gostiju.
INSTITUCIJA !
INSTITUCIJA !
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Tica kreten okrece se prema jugoistoku i govori hajmo jugozapad jace malo navijajte

Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Grbavica786, Proximic i 21 gost.