FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja sam uvijek volio vijetnamske filmove i bio za sirotinju protiv Amera. 
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Braco. Stadion sa more poslovnih prostora...treba li dalje da pisem. Drzavi je vec zinula guzica. Efendicu eto nas u tvoju opstinu. Je.em li ti sestru popuni one rupe po halilovicima 3x amortizere mjenjam. In sha Allah Otoka je nasa.
Novi prvak je sa Otoke oooooo oooooo bit ce zeljo k sampion
Novi prvak je sa Otoke oooooo oooooo bit ce zeljo k sampion
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Isto, bilo mi je gotivno kad su De Nira i ekipu tjerali na ruski rulet u Deer Hunteru.emir79 je napisao/la:Ja sam uvijek volio vijetnamske filmove i bio za sirotinju protiv Amera.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
skoroalen je napisao/la:Isto, bilo mi je gotivno kad su De Nira i ekipu tjerali na ruski rulet u Deer Hunteru.emir79 je napisao/la:Ja sam uvijek volio vijetnamske filmove i bio za sirotinju protiv Amera.
- ElCartel11
- Kontakt:
I to od 1946x mjestaskoroalen je napisao/la:Mi se šetamo ligom i bez Vijetnamaca, sad hoćemo stadion.ElCartel11 je napisao/la:Vec vidim opet neki pisu setnja ligom i te fore kao kad je Tan dolazio
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ako se njegove ambicije onakve kao sto se prica da jesu ne vjerujem da ce dozvoliti da ga popasni bosanci drasticno pokradaju, kao sto to nijedan ozbiljan vlasnik/investitor ne bi dozvolio. Postavi svoje ljude od povjerenja na kljucne pozicije i ćao.FrancescoTotti je napisao/la:Kolko znam u tom filmu pobise bruku vijetnamacaskoroalen je napisao/la:Noćas ću radi fazona pogledat Apocalypse Now.
@zagorski ne sumnjam ja u vijetnamce vec u nasa 'balijska posla' koja su i Tana odvukla od nekih vecih ulaganja.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
I Tan je imao ambicije da od nas napravi veliki klub, tako da moramo biti oprezni i ne najavljivati ogromne rezultate, titule, kupove, duple krune. Želim dobrodošlicu Vijetnamcima u klub, al' sabura.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Jbg. brate, Tana su nasi izradili, a imao je ambicije. Ovo nam sad dođe kao popravni. Sad samo pamet u glavu.KrajisnikBosnjak je napisao/la:I Tan je imao ambicije da od nas napravi veliki klub, tako da moramo biti oprezni i ne najavljivati ogromne rezultate, titule, kupove, duple krune. Želim dobrodošlicu Vijetnamcima u klub, al' sabura.
Izvini brate, ali Tan nikada nije imao i nije izrekao takve ambicije, on nikada nije isticao neki sportski uspjeh kao svoju ambiciju. Sve ss svodilo na pricu o samoodrzivom klubu bez dugova i akademiji i hvala Bogu u nekoj mjeri smo to i postali.KrajisnikBosnjak je napisao/la:I Tan je imao ambicije da od nas napravi veliki klub, tako da moramo biti oprezni i ne najavljivati ogromne rezultate, titule, kupove, duple krune. Želim dobrodošlicu Vijetnamcima u klub, al' sabura.
- Orangina85
- Kontakt:
Tan nikad nije ni bio za neka veca ulaganja. Sta je to ulozio u Kortrijk da bi se moglo reci da su ga ovdje zajebali. Tan je sam izjavio da je klasicni biznismen i da je sve na prodaju. Samim tim znaci da bi od investicije trazio povrat a ovdje to ne moze normalnim putem jer smo UG pa on fakticki nije ni vlasnik i sto bi se zajebavao. Tan je samo imao ambiciju da se osnuje Akademija i da klub bude samoodrziv, nikad ga nisu zanimale titule.
Cini mi se zato da se ovaj Vijetnamac voli igrati fudbala sto znaci da nece samo gledati povrat para. Zanimljiva je cinjenica da je htio biti tamo predsjednik fudbalskog saveza sto je jos jedna potvrda da ga interesuje fudbal za razliku od Tana.
Cini mi se zato da se ovaj Vijetnamac voli igrati fudbala sto znaci da nece samo gledati povrat para. Zanimljiva je cinjenica da je htio biti tamo predsjednik fudbalskog saveza sto je jos jedna potvrda da ga interesuje fudbal za razliku od Tana.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
zagorski je napisao/la:Izvini brate, ali Tan nikada nije imao i nije izrekao takve ambicije, on nikada nije isticao neki sportski uspjeh kao svoju ambiciju. Sve ss svodilo na pricu o samoodrzivom klubu bez dugova i akademiji i hvala Bogu u nekoj mjeri smo to i postali.KrajisnikBosnjak je napisao/la:I Tan je imao ambicije da od nas napravi veliki klub, tako da moramo biti oprezni i ne najavljivati ogromne rezultate, titule, kupove, duple krune. Želim dobrodošlicu Vijetnamcima u klub, al' sabura.
Evo pogledaj. Ne izmišljam nikad ništa.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Jao braćo ako je istina ovo što se mahala strašne pare će da se sliju u klub
NA HAJR DA OVO IZAĐE
NA HAJR DA OVO IZAĐE
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Apsolutno tačno.zagorski je napisao/la:Izvini brate, ali Tan nikada nije imao i nije izrekao takve ambicije, on nikada nije isticao neki sportski uspjeh kao svoju ambiciju. Sve ss svodilo na pricu o samoodrzivom klubu bez dugova i akademiji i hvala Bogu u nekoj mjeri smo to i postali.KrajisnikBosnjak je napisao/la:I Tan je imao ambicije da od nas napravi veliki klub, tako da moramo biti oprezni i ne najavljivati ogromne rezultate, titule, kupove, duple krune. Želim dobrodošlicu Vijetnamcima u klub, al' sabura.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Necu reci da sam pesimistican, nego samo malo nisam optimistican 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Jedan je Vinset Tan. Malezija , druga domovinaledesma je napisao/la:Ako se isprsi mogo bi on nama biti babo, kakav dajdzaFrancescoTotti je napisao/la:Imam osjecaj da cemo ovog Viejetnamca zagotivit vise nego amidzu![]()
Ovaj ce bit dajdza
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Polahko ljudi velika ocekivanja veliko razocarenje, sto neko rece Tan je skola da ne treba visoko pucalo. Korak po korak do uspjeha. Sabura samo i sve ce biti ok.
Dobro ba ljudi, nije da smo u gov.nima do grla pa da ćemo se naložit i nafurat, a sutra doživjet hladno prizemljenje. Boli nas qrac, situacija nam je super, možemo malo maštat o infrastrukturi itd. Sve i da se ne desi ništa, i dalje smo prvi, imamo našu akademiju itd. Shvatimo ovo kao da voziš Audija A6 a ispadne ti prilika da na nagradnoj igri dobiješ A8micu. Ako izvisiš yebi ga, ako dobiješ dobro i jest. Opušteno ba.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Orangina85
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Dobro ba ljudi, nije da smo u gov.nima do grla pa da ćemo se naložit i nafurat, a sutra doživjet hladno prizemljenje. Boli nas qrac, situacija nam je super, možemo malo maštat o infrastrukturi itd. Sve i da se ne desi ništa, i dalje smo prvi, imamo našu akademiju itd. Shvatimo ovo kao da voziš Audija A6 a ispadne ti prilika da na nagradnoj igri dobiješ A8micu. Ako izvisiš yebi ga, ako dobiješ dobro i jest. Opušteno ba.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Valjda bude nešto više od ulaganja, makar da se imamo čemu nadati, koji play-off ponoviti možda..Orangina85 je napisao/la:Tan nikad nije ni bio za neka veca ulaganja. Sta je to ulozio u Kortrijk da bi se moglo reci da su ga ovdje zajebali. Tan je sam izjavio da je klasicni biznismen i da je sve na prodaju. Samim tim znaci da bi od investicije trazio povrat a ovdje to ne moze normalnim putem jer smo UG pa on fakticki nije ni vlasnik i sto bi se zajebavao. Tan je samo imao ambiciju da se osnuje Akademija i da klub bude samoodrziv, nikad ga nisu zanimale titule.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️