22 godine. To su inace pozne godine pa bukvalno nema teorije da iole napreduje. Ono malo utakmica sto je dobio kod ove ublehe od trenera je jako dobro odigrao al eto kar.ina od igraca. I Viniciusu od 18 godina se vec naslo milijardu mana pa vjerovatno ni on kur.cu ne valja.leorey je napisao/la:Bila. Tome vec 2 godine, vrijeme leti. Sad je prosjecan igrac. Za 2 godine ide u Levante ili tako neki klub. Ala Illaramendi.Epidaurus je napisao/la:Sad je Ceballos oje.bina izgleda, a kad je bila aktuelna prica o njegovom transferu u Real il Barcu svrsavali na njega
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: La Liga
Svršavalo se i na Nolita i na Delofeua i na desetine drugih igrača koji su se ispostavili flopovi. Meni je to bio OK transfer s obzirom da je u vezi još uvijek igrao Andre Gomes i da je veza bila tanka,. Ceballos kakav god da jest, upgrade je u odnosu na njega i cijena mu je bila mizerija u odnosu na ono što bi se moglo napraviti od njega. I Lillard je najviše svršavao na njega.
@mello, kakvu je minutažu imao kod Zidana
@mello, kakvu je minutažu imao kod Zidana
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Sto se tice Viniciusa, vrlo ozbiljna povreda za jednog osamnaestogodisnjaka. Vidjet cemo sve.Epidaurus je napisao/la:22 godine. To su inace pozne godine pa bukvalno nema teorije da iole napreduje. Ono malo utakmica sto je dobio kod ove ublehe od trenera je jako dobro odigrao al eto kar.ina od igraca. I Viniciusu od 18 godina se vec naslo milijardu mana pa vjerovatno ni on kur.cu ne valja.leorey je napisao/la:Bila. Tome vec 2 godine, vrijeme leti. Sad je prosjecan igrac. Za 2 godine ide u Levante ili tako neki klub. Ala Illaramendi.Epidaurus je napisao/la:Sad je Ceballos oje.bina izgleda, a kad je bila aktuelna prica o njegovom transferu u Real il Barcu svrsavali na njega
27.10.2020
Ova Sevilla da nije bilo prvih mjesec i po,dva gdje su odigrali fenomenalno i nakupili se bodovatacno bi danas i u ligi bili ispod 10 mjesta,evo sad se i u "svom" takmicenju muce,izgleda nece ni Slaviu Prag na svom dobiti,zreo je ovaj Machin za otkaz vec odavno,ekipa mu se raspada.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Rafael Hernandez retvitao ovo.Acaba de anunciar Juanma Cueto en @InformativosTM que Santiago Solari será destituido esta noche y en breve se anunciará a José Mourinho como nuevo entrenador del Real Madrid.
Ciganijada is back
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Mene interesuje kako planira sjest na klupu a nije rijesio problem s nekim igracima, kao sto je recimo Ramos?BoixosNois1899 je napisao/la:Rafael Hernandez retvitao ovo.Acaba de anunciar Juanma Cueto en @InformativosTM que Santiago Solari será destituido esta noche y en breve se anunciará a José Mourinho como nuevo entrenador del Real Madrid.
Ciganijada is back![]()
Ja sam uvjeren da je uvjet Mourinhovog dolaska da par starosjedioca napusti klub ( pogotovo oni s kojima se ne moze podnijeti)
27.10.2020
Taman je odnio sa sobom onaj ciganluk zbog kojeg ti se gadio Clasico.
Zamisli naredne sezone Clasico sa dvije najveće trenerske pickurine. Nema gola do sabaha i dva (navučena) šuta prema golu.
Zamisli naredne sezone Clasico sa dvije najveće trenerske pickurine. Nema gola do sabaha i dva (navučena) šuta prema golu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Simeone bi se proslavio kao ofanzivan trener
Real na dnu, Jozo na dnu. Ima ova konekcija smisla, bit ce zanimljivo pratit cirkus dogodine 
Ali mi nije nikako jasno, pa zar nisu gledali njegov United i Chelsea? Pop.usit ce 2-3 zaredom, okrivit igrace i onda ce redat slabe rezultate jer ce ga zavalit dok ga presi ne nogira.
27.10.2020
Kolike su sanse za Moua da dodje u Madrid?
Bilo bi to interesantno gledati njega u Realu ponovo. Svojevremeno je dobro vodio taj tim i uopce njegov Real nije bio defanzivan. Samo teska je to situacija bila. Jaca konkurencija nego danas usudio bih se reci. Ali i ja mislim da bi trebalo neke starosjedioce otjerati, jer nije Mou otisao ostavsi njima u lijepom sjecanju.
Bilo bi to interesantno gledati njega u Realu ponovo. Svojevremeno je dobro vodio taj tim i uopce njegov Real nije bio defanzivan. Samo teska je to situacija bila. Jaca konkurencija nego danas usudio bih se reci. Ali i ja mislim da bi trebalo neke starosjedioce otjerati, jer nije Mou otisao ostavsi njima u lijepom sjecanju.
Spamm
- anonymousHD
- Kontakt:
Kao da vi niste imali svojih "talenata" na koje ste svršavali?!Derdiyok je napisao/la:Jel se svršavalo na Canalesa i Granera
Ko će gledat klasiko nagodinu, Valverde vs Mourinho, mati moja na šta su ova 2 kluba spala
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Izgleda da ce Madrid izgubit Ramosa i Marcela, a da ce doci specijalni. Fino za ligu, donosi on gledanost sto jest jest, al mislim da ga je vrijeme pregazilo, nista draze nego punit njegove ekipe.
27.10.2020
Niko sretniji od mene da propali klaun preuzme Real.od 3-4 sezone na klupi,maximalno moze imati jednu poluuspjesnu sezonu.
Prezivjeti jednom njegov mandat je samo po sebi tesko ali dva puta
ne zelim ni znati
Ali hrabra odluka da ih preuzme moram priznati ili ga vise boli ona stvar za rezultatima i dolazi po jos jednu finu odstetu
Ali hrabra odluka da ih preuzme moram priznati ili ga vise boli ona stvar za rezultatima i dolazi po jos jednu finu odstetu
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Kako se sa vama nagodio, jeste li mu otplatili ugovor ili...?Policeman je napisao/la:Ali hrabra odluka da ih preuzme moram priznati ili ga vise boli ona stvar za rezultatima i dolazi po jos jednu finu odstetu
£19.6mil njemu i njegovim ljudimasljivo je napisao/la:Kako se sa vama nagodio, jeste li mu otplatili ugovor ili...?Policeman je napisao/la:Ali hrabra odluka da ih preuzme moram priznati ili ga vise boli ona stvar za rezultatima i dolazi po jos jednu finu odstetu
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Mendesa (njegovog agenta) treba u zatvor. Jozunu treba ugovore praviti po pola godine.Policeman je napisao/la:£19.6mil njemu i njegovim ljudima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.