Mi smo Sarajevo, mi mozemo sveSamozdravlje je napisao/la:Ja predlazem dvije po dvije utakmice . Moze li pasa , molim teBenjolos je napisao/la:Ako Bog da pobijedimo naredne tri utakmice (moze i remi protiv zrinjskog u kupu) i uz sutrašnju informaciju o novim vlasnicima, raja bi se mogla lahko nahajcati i bilo bi nas glat 10k u ligi protiv zrinjskog na Kosevu![]()
![]()
Al utakmicu po utakmicu rješavati, ja vjerujem da ova ekipa može doći do zajedničkog cilja![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bordo bijeli za život cijeli!!
Jesi li ono ti meni prijetio dolaskom na vrata,za ove Vijetnamce...???Laznjak je napisao/la:Vanja8 je napisao/la:Nas novi vlasnik je tu oko godinu dana i napravio je vec plan i za ulaganja i unaprijedjenje kluba...Tacno je da je veliki zaljubljenik u fudbal i da mu se u Sarajevu jako dopada...
Nije ovo lose sto je sada objavljeno i zbog atmosfere i zbog ambijenta...
Mlad je ,ambiciozan,ima viziju i zna sta radi,tako da zaista ne sumnjam da cemo doživjeti napredak i to mnogo veci nego sto i mislimo...
Ne plasite se muljanja ,jer covjek poznaje nasu Upravu ,a i ovo nase rukovodstvo je iskljucivo preodredjeno za daljnju afirmaciju kluba...
Ako mogu, ja bi samo repliciro PeštiVanja8 je napisao/la:Jesi li ono ti meni prijetio dolaskom na vrata,za ove Vijetnamce...???Laznjak je napisao/la:Vanja8 je napisao/la:Nas novi vlasnik je tu oko godinu dana i napravio je vec plan i za ulaganja i unaprijedjenje kluba...Tacno je da je veliki zaljubljenik u fudbal i da mu se u Sarajevu jako dopada...
Nije ovo lose sto je sada objavljeno i zbog atmosfere i zbog ambijenta...
Mlad je ,ambiciozan,ima viziju i zna sta radi,tako da zaista ne sumnjam da cemo doživjeti napredak i to mnogo veci nego sto i mislimo...
Ne plasite se muljanja ,jer covjek poznaje nasu Upravu ,a i ovo nase rukovodstvo je iskljucivo preodredjeno za daljnju afirmaciju kluba...
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Sta fali ako su kvalitet, nek dovodi.AlfredNobel je napisao/la:Tek sam sad zapazio u tekstu da hoće da dovede neku dvojicu igrača, napadač i vezni čini mi se.
Ako se bude stalno u tom pravcu i dovodili igrači iz Vijetnama, ne bi to bilo dobro.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Čuo sam da bi neki Vijetnamci mogli doći u klub. To mi se ne sviđa, jer osjećam da ti ljudi ne znaju igrati fudbal.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma hajde može tako jedan-dvojica ako su baš kvaliteti, ali sumnjam. Oni su sitniji od Resića, šašili bi ih ovdje ovi krkani. Ali, generalno mislim ako se bude gledalo samo na to tržište, a mislim da hoće, jer mora doći i do promocije njihovog fudbala.Lik je napisao/la:Sta fali ako su kvalitet, nek dovodi.AlfredNobel je napisao/la:Tek sam sad zapazio u tekstu da hoće da dovede neku dvojicu igrača, napadač i vezni čini mi se.
Ako se bude stalno u tom pravcu i dovodili igrači iz Vijetnama, ne bi to bilo dobro.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Hajde Dinamo samo pametno na Lužu ko i mi pod bijelim brijegom hahaha
Sutra u 10 press konferencija? O cemu se radi?
Je li isTina da nas taan prodaje ?
Je li isTina da nas taan prodaje ?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
I ja isto mislim da hoće da profitiraju i oni sami od našeg prvenstva. Realno one tamo njihove lige su nikakve, ovdje kad te krkani očeliče možeš igrati gdje hoćeš. Kad ti se Regoje u zglob zaleti Bog te jedino može spasiti.AlfredNobel je napisao/la:Ma hajde može tako jedan-dvojica ako su baš kvaliteti, ali sumnjam. Oni su sitniji od Resića, šašili bi ih ovdje ovi krkani. Ali, generalno mislim ako se bude gledalo samo na to tržište, a mislim da hoće, jer mora doći i do promocije njihovog fudbala.Lik je napisao/la:Sta fali ako su kvalitet, nek dovodi.AlfredNobel je napisao/la:Tek sam sad zapazio u tekstu da hoće da dovede neku dvojicu igrača, napadač i vezni čini mi se.
- ElCartel11
- Kontakt:
Bice nam trEbine od marmelade a trava od cokolade 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
bek neki bi možda mogao valjat odozdo...sprema im je ok, mogu ispratit taktički zadatak, možda vidjet tako nekog mlađeg pa kroz akademiju ga malo priučit jbg...inače rijetkost da neko uradi nešto u evropi odozdo...AlfredNobel je napisao/la:Ma hajde može tako jedan-dvojica ako su baš kvaliteti, ali sumnjam. Oni su sitniji od Resića, šašili bi ih ovdje ovi krkani. Ali, generalno mislim ako se bude gledalo samo na to tržište, a mislim da hoće, jer mora doći i do promocije njihovog fudbala.Lik je napisao/la:Sta fali ako su kvalitet, nek dovodi.AlfredNobel je napisao/la:Tek sam sad zapazio u tekstu da hoće da dovede neku dvojicu igrača, napadač i vezni čini mi se.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Samo cu reci da je razlika vijetnamske lige i mijanmarske ko nase i crnogorske ..tako da ako bude dovodio svoje..onda ga hebi lol
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Tamo bi Ahmetović 80 komada zabio za sezonu.Dadox je napisao/la:Samo cu reci da je razlika vijetnamske lige i mijanmarske ko nase i crnogorske ..tako da ako bude dovodio svoje..onda ga hebi lol
Koliko ovaj ima love, jel neko zna i jel vec neko postavljao ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Tamo bi hebib 16 i po za sezonu daoKrajisnikBosnjak je napisao/la:Tamo bi Ahmetović 80 komada zabio za sezonu.Dadox je napisao/la:Samo cu reci da je razlika vijetnamske lige i mijanmarske ko nase i crnogorske ..tako da ako bude dovodio svoje..onda ga hebi lol
i to igrajući na koljenimaKrajisnikBosnjak je napisao/la:Tamo bi Ahmetović 80 komada zabio za sezonu.Dadox je napisao/la:Samo cu reci da je razlika vijetnamske lige i mijanmarske ko nase i crnogorske ..tako da ako bude dovodio svoje..onda ga hebi lol
daBogda šćeri, pa veći su oni od njega jbtDadox je napisao/la: Tamo bi hebib 16 i po za sezonu dao
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 07 mar 2019, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Tamo bi Hebibović bio stub odbrane 99% ekipa.Dadox je napisao/la:Tamo bi hebib 16 i po za sezonu daoKrajisnikBosnjak je napisao/la:Tamo bi Ahmetović 80 komada zabio za sezonu.Dadox je napisao/la:Samo cu reci da je razlika vijetnamske lige i mijanmarske ko nase i crnogorske ..tako da ako bude dovodio svoje..onda ga hebi lol
Hebib jak kao kamen staroga mosta, na njeg je cijela Bosna ponosna.
Ali mogu mislit kakav mocan osjecaj je sad kod Dinamovih navijacai..otreses benfiku u osmini finala EL..i imas realne sanse za prolaz u četvrtfinale..sunce ti ljubim
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Koliko su novca zaradili na transferima ovo je i realnost.Dadox je napisao/la:Ali mogu mislit kakav mocan osjecaj je sad kod Dinamovih navijacai..otreses benfiku u osmini finala EL..i imas realne sanse za prolaz u četvrtfinale..sunce ti ljubim
Njihov problem je što nemaju kontinuitet velikih rezultata u Evropi, sve ostalo je topčina.
Ja bih u vezi replike poslovnicku intervenciju.
Ispravka krivog navoda, Sarajevo ce osvojiti titulu, i takodje nema se sta neko halaliti i ne halaliti sa titulom jer je titula ta koja se sa nekim halali a znamo i sa kim se halalila.
Ispravka krivog navoda, Sarajevo ce osvojiti titulu, i takodje nema se sta neko halaliti i ne halaliti sa titulom jer je titula ta koja se sa nekim halali a znamo i sa kim se halalila.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hordas1990, napoleon72 i 28 gostiju.