I govori da su osvojili 3 boda...FrancescoTotti je napisao/la:U ekstazi se zado ovaj brat na areni komentarisat a ljudi hladno bacise reklame

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
I govori da su osvojili 3 boda...FrancescoTotti je napisao/la:U ekstazi se zado ovaj brat na areni komentarisat a ljudi hladno bacise reklame
To se odnosilo na ono sto su dobili 2 predstavika u LPHankMoody je napisao/la:I govori da su osvojili 3 boda...FrancescoTotti je napisao/la:U ekstazi se zado ovaj brat na areni komentarisat a ljudi hladno bacise reklame
A ja mislio ponijela ga euforija pa se malo zaboravio, do mene je.Kaunas je napisao/la:To se odnosilo na ono sto su dobili 2 predstavika u LPHankMoody je napisao/la:I govori da su osvojili 3 boda...FrancescoTotti je napisao/la:U ekstazi se zado ovaj brat na areni komentarisat a ljudi hladno bacise reklame
Nece.invincible1921 je napisao/la:Ja mislim da ce ih Benfica rasut u revansu, ali haj da vidimo. Naravno volio bi da Dinamo prodje
Pa nije dinamo sarajevo da primi osam golova u revansuinvincible1921 je napisao/la:Ja mislim da ce ih Benfica rasut u revansu, ali haj da vidimo. Naravno volio bi da Dinamo prodje
Ko ih prenosi?Mokes je napisao/la:Kakva lakoća igranja Napolija![]()
Arena 1 SrbijaKaunas je napisao/la:Ko ih prenosi?Mokes je napisao/la:Kakva lakoća igranja Napolija![]()
Ima li to na MojaTV uopsteMokes je napisao/la:Arena 1 SrbijaKaunas je napisao/la:Ko ih prenosi?Mokes je napisao/la:Kakva lakoća igranja Napolija![]()
Još ako se Seferović ne oporaviFrancescoTotti je napisao/la:Pa nije dinamo sarajevo da primi osam golova u revansuinvincible1921 je napisao/la:Ja mislim da ce ih Benfica rasut u revansu, ali haj da vidimo. Naravno volio bi da Dinamo prodjeBice tijesno svakako al nakon ovog veceras ja bi pare stavio na dinamo
Broj 9 u sportskoj kategoriji predzadnjaKaunas je napisao/la:Ima li to na MojaTV uopsteMokes je napisao/la: Arena 1 Srbija![]()
HvalaOsim13 je napisao/la:Broj 9 u sportskoj kategoriji predzadnjaKaunas je napisao/la:Ima li to na MojaTV uopsteMokes je napisao/la: Arena 1 Srbija![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.