Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Denchi
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Denchi » 07 mar 2019, 17:58

2. - Zrinjski - Barbarić,Kadušić,Igrač#44,Šovšić,Bekić - 5
4. - Željo - Fejzić,Stanić,Krpić - 3
5. - Mladost - Abdulahović,Nikolić,Anđušić - 3
6. - Sloboda - Ivetić,Husejinović,Alispahić - 3
8. - Čelik - Pavlović,Hodžić,Lelić,Okić - 4
9. - Zvijezda - Osmanagić,Huseinbašić - 2
10. - Tuzla - Čalaković,Oštraković,Zlatković,Čomor,Murga,Sesar,Stojčev,Crnkić - 8
12. - Krupa - Puzigaća,Aganspahić - 2

76% lige koristi bivše igrače FKS
:clap: :bih:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 07 mar 2019, 18:01

UltraSA je napisao/la:Vijetnamac je odavno u prici, a njegove zasluge (tj.dio zasluga) su sto je FK Sarajevo ovako uspjesno u ovoj sezoni. Zamislite sta vas sve ceka u narednim godinama. Nije to kao u drugim klubovima gdje neko nekom zaprijeti busenjem guma na autu, ovaj se prepadne i prepusti mu klub kao da je kafana. Vec duzi period je on u FK Sarajevo.
Gotovi smo!
Sljedi visedecenijska dominacija!
Nema smisla da ikako igramo Nako! :lol: :lol:
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 07 mar 2019, 18:12

Phwk reā pĕn yạks̄ʹ̒ phwk reā thuk khn pĕn h̄eyụ̄̀x lok thậng lok xyū̀ nı tạw reā.

slika
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 07 mar 2019, 18:16

Gradonacelnik je napisao/la:
UltraSA je napisao/la:Vijetnamac je odavno u prici, a njegove zasluge (tj.dio zasluga) su sto je FK Sarajevo ovako uspjesno u ovoj sezoni. Zamislite sta vas sve ceka u narednim godinama. Nije to kao u drugim klubovima gdje neko nekom zaprijeti busenjem guma na autu, ovaj se prepadne i prepusti mu klub kao da je kafana. Vec duzi period je on u FK Sarajevo.
Gotovi smo!

Jesam ja upratio da je ovaj lik vlasnik kladionice tj. lutrije??
Kakav je to klub (profesionalni) kad moras iz Vijetnamskih medija saznati da vlasnik nije vise Tan vec netko drugi?
Ne razumijem inace interes stranih ulagaca u BiH nogomet sem kladionica i transfera tipa Mujakic i Barbaric gdje vlasnik sam od sebe kupuje igraca.

Sreca po pitare pa imaju +9 jer ocekujte opet sokantne poraze na Kosevu od Krupe i Goska vjerovatno radi dobrih kvota :mrgreen:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 07 mar 2019, 18:26

hskzmostar je napisao/la:
Gotovi smo!

Kakav je to klub (profesionalni) kad moras iz Vijetnamskih medija saznati da vlasnik nije vise Tan vec netko drugi?
Ne razumijem inace interes stranih ulagaca u BiH nogomet sem kladionica i transfera tipa Mujakic i Barbaric gdje vlasnik sam od sebe kupuje igraca.

Sreca po pitare pa imaju +9 jer ocekujte opet sokantne poraze na Kosevu od Krupe i Goska vjerovatno radi dobrih kvota :mrgreen:
Kakve to veze ima, Tan je vlasnik kluba i on prodaje klub, to navijaci moraju znati detalje ?
Kad sve bude gotovom, napravi se press, objavi se, tako se to radi u ozbiljnim klubovima :kafa:

A ovo ne moze biti nikako lose za FK Sarajevo ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 mar 2019, 18:27

Gotovi smo!

pa kralju nije nama Baka trener no vama :rol: :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 mar 2019, 18:29

Baka redovno ide u kladaru. Mozda je odigrao x sad protiv radnika :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 07 mar 2019, 18:47

FrancescoTotti je napisao/la:

Baka redovno ide u kladaru. Mozda je odigrao x sad protiv radnika :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:
Za baku je opce poznato,al covjek vam dobro govori pa vi mislite sta ocete
SAMO ŠIROKI!

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 07 mar 2019, 18:53

Koja to kladionica direktno kupuje klubove da muti sa njima. Sta imas o tome misliti, samo kad ovo ponovis sebi vidis koliko glupo zvuci.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 07 mar 2019, 18:55

Baka ne igra premier ligu BiH ima zabranu u kladionicama :mrgreen:

Najludji su ljudi sto ocekuju neku milijunsku investiciju i nove stadione a Tan izasao iz kluba jer je Sarajevo neprofitabilno(kao i svaki klub u BiH) niti se sto zadnjih 5 godina naosvajao titula(cit. Zrinjski 4 puta) niti se sto opario transferima i prodajom igraca.
Sad laicki FK Sarajevo izgleda kao rabljeno vozilo koje se prodalo za manji iznos no sto se kupilo a svi znamo kako stari lim zavrsi Boze daj da od vas napravi Dinamo Bosanski(negdje sam to vec procitao) pa da imamo dva prestavnika u LP-a.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 mar 2019, 19:04

since1948 je napisao/la:

Za baku je opce poznato,al covjek vam dobro govori pa vi mislite sta ocete
tačno brate, barca,real, milan,inter,bayern sve to sponzoriraju kladionice možda i još neke manje klubove al sve ti je to namještaljka velika u stvari jedino Zrinjski pošten ;) :D :rol:

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 07 mar 2019, 19:17

Ma daleko su nasi od postenja :mrgreen:

Ja to gledam ovako... Ok imas pare i kupis klub u BiH onda kazes sebi aha... Odoh kupiti jedno 10 top igraca da probam nesto u europi neku grupnu fazu izborit... Ovaj bosanac sto sjedi do tebe kaze slusaj gazda mozemo dovesti samo 4 stranca u d aigraju u prvih 18 pa nema smisla da ih gomilamo...aha shvati gazda pa hajde onda da dovedemo nekoga boljeg iz HNL-a ili Super Lige Srbije ima igraca u Hajduku i Partizanu valjd aoni nisu stranici posto su hrvati i srbi konstitutivni narodi u BiH... Ma slusaj gazda kaze savez da su i oni stranci pa mozemo cetvoricu... Nista dovedes cetri top igraca izvana kao npr Adukor ili Benko a gdje neci ostale profesionalce u BiH???
Trziste je premalo i nekvalitetno do bola zaboravljmo da sad igraci koji se dizu u nebesa od strane pitara su dozivjeli blamazu protiv osrednje talijanske momcadi ne top europske...
Koga dovesti Krpica, Jakovljevica, Bilbiju dovedi ih sve u najboljih 11 premijer lige opet ce biti kanta za napucavanje jer jednostavno ovdje ozbiljan nogometas u BiH ne postoji.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 mar 2019, 19:18

evo s kim mi ligu djelimo :facepalm: na crno digli tribinu :urnebes:

i igra se idalje na tom "stadionu" :stop:
Dokoljenko je napisao/la:
Problem jesu samo dozvole. Istok van gabarita za koje imamo papire i dok se to ne rijesi mozemo mahat usima. Ne mozes graditi nista dok se ne dobiju dozvole za tribinu.
GOAT je napisao/la:kakve ba dozvole pa tribinu smo napravili bez dozvole.Nije sad ni vrijeme da se o tom pise idemo izborit evropu za krov cemo lako.
KongrateUK je napisao/la:ovi rade sto su radili i tada, kriv Koldžo, kriva opština, krivi u savezu, svi drugi krivi, a nije nikako prethodni saziv uprave od kojih se jos ceka odredjena dokumentacija koja se jednostavno ne predaje novoj upravi, jesu li sta zajebali, istu zagubili ili nesto drugo mozemo samo da nagadjamo, jedino sto su pogodili jeste da je nedavno bio sastanak sa Begićem, kada klub sakupi svu dokumentaciju, pa nakon toga uslijedi dokumentacija iz opštine tek tada se možemo nadati necemu, a nije da savez nje urgirao, bukvalno molio i tražio da se do 01.12.2018 sva dokumentacija kompletira, dakle period kada je jos stara uprava bila na celu kluba, zasto se to tada jos nije uradilo samo oni znaju, takodjer ni opština nema odredjenu dokumentaciju sto je i Buki potvrdio

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 07 mar 2019, 19:19

pa pored milion klubova u svijetu i regiji i u ligi, sto drugi ne uzimaju klubove za kladionice, bas vam je glupa prica, tan nije n apustio klub on je tu ima jos 2 kluba ovaj hoce da proba sa jednim, po nasu srecu to smo mi, i vrijeme ce pokazati, ko je upravu, a nismo mi krivi sto nikome meljo svinjski sloboda borac idt nije interesantan,i sta god mi nesto napravimo vidim ove strumfove robijase i ostale kako ismijavaju jedini klub koji je uspio da se izmogne iz ovog sivila politicara stranaka mafijasa i ostalog, a rezultati ce sami po sebi doci, evo ide ako bog da insallah dupla kruna, samljet cemo sve do kraja!!! a i vi dalje pisite, mi uzivamo niti nas sta vase dotice, znam da je svima krivo!!! da je neko uzeo melju listicu robiju pao bi server i sve... A ovako jedite muda i gledajte dominaciju FKS u narednom periodu, uzivajte:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 07 mar 2019, 19:20

Denchi je napisao/la: tačno brate, barca,real, milan,inter,bayern sve to sponzoriraju kladionice možda i još neke manje klubove al sve ti je to namještaljka velika u stvari jedino Zrinjski pošten ;) :D :rol:
Od barce intera reala milana kladionice imaju koristi. Kakve koristi imaju od Celika Slobode Sarajeva Sirokog?
Nikakve osim da nastimaju pokoju utakmicu naravno. A to da je Zrinjski posten...necemo se rugat :lol:
SAMO ŠIROKI!

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 07 mar 2019, 19:23

Rule_hz je napisao/la:pa pored milion klubova u svijetu i regiji i u ligi, sto drugi ne uzimaju klubove za kladionice, bas vam je glupa prica, tan nije n apustio klub on je tu ima jos 2 kluba ovaj hoce da proba sa jednim, po nasu srecu to smo mi, i vrijeme ce pokazati, ko je upravu, a nismo mi krivi sto nikome meljo svinjski sloboda borac idt nije interesantan,i sta god mi nesto napravimo vidim ove strumfove robijase i ostale kako ismijavaju jedini klub koji je uspio da se izmogne iz ovog sivila politicara stranaka mafijasa i ostalog, a rezultati ce sami po sebi doci, evo ide ako bog da insallah dupla kruna, samljet cemo sve do kraja!!! a i vi dalje pisite, mi uzivamo niti nas sta vase dotice, znam da je svima krivo!!! da je neko uzeo melju listicu robiju pao bi server i sve... A ovako jedite muda i gledajte dominaciju FKS u narednom periodu, uzivajte:)

Citao sam isto prije 5,6 godina :kafa:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 07 mar 2019, 20:26

Lik je napisao logičan komentar koji će svakom racionalnom posmatraču pasti na pamet kad pročita nešto ovako. A inače smatram da se pojedine utakmice na najvećem evropskom nivou igraju za kladionice i da u tome prste imaju i ljudi iz UEFAe. Previše se novca vrti oko fudbala, i kravataši ne mogu raditi s medom, a da ne poližu prste. Što se tiče Tana, napravio je kamp, terene, uložio u akademiju, stavio klub na noge, i hvala mu na tome. Period od 5 godina je smiješan da tu imaš ekstremne rezultate od omladinaca. Kakav je god, dao nam je nešto što nijedan drugi klub u državi nema. To što su mentalni sklopovi očekivali da se on razbacuje ko onaj iz PSGa i Citya, da dovodi igrače, to je do percepcije naopakih mozgova koji evo sad o istom maštaju na osnovu ničega.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 mar 2019, 20:50

Tan ostajw sa 37% vlasnistva kluba i nastavlja ulagati, ovaj sto dolazi je samo PLUS na ulaganje, samo sto za razliku od tana, ovome ce sarajevo biti prva i jedina okupacija sa namjerom da ulaze mnogo, mnogo vise novca od tana.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 07 mar 2019, 21:01

Pantelija je napisao/la:Tan ostajw sa 37% vlasnistva kluba i nastavlja ulagati, ovaj sto dolazi je samo PLUS na ulaganje, samo sto za razliku od tana, ovome ce sarajevo biti prva i jedina okupacija sa namjerom da ulaze mnogo, mnogo vise novca od tana.
Potpuno tacno...Od A do Ž... :kafa:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 07 mar 2019, 21:14

Rule_hz je napisao/la:pa pored milion klubova u svijetu i regiji i u ligi, sto drugi ne uzimaju klubove za kladionice, bas vam je glupa prica, tan nije n apustio klub on je tu ima jos 2 kluba ovaj hoce da proba sa jednim, po nasu srecu to smo mi, i vrijeme ce pokazati, ko je upravu, a nismo mi krivi sto nikome meljo svinjski sloboda borac idt nije interesantan,i sta god mi nesto napravimo vidim ove strumfove robijase i ostale kako ismijavaju jedini klub koji je uspio da se izmogne iz ovog sivila politicara stranaka mafijasa i ostalog, a rezultati ce sami po sebi doci, evo ide ako bog da insallah dupla kruna, samljet cemo sve do kraja!!! a i vi dalje pisite, mi uzivamo niti nas sta vase dotice, znam da je svima krivo!!! da je neko uzeo melju listicu robiju pao bi server i sve... A ovako jedite muda i gledajte dominaciju FKS u narednom periodu, uzivajte:)

Citao sam isto prije 5,6 godina :kafa:
Citaces ti i narednih 15 godina,samo sto ti nece bas biti prijatno to sto citas... :kafa:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.