FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagor1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagor1987 » 08 mar 2019, 00:07

Savez svakako nas neofirno reketira i zapostavlja zato im se sjetim najmilijih i njima i zelenim. Ajnadzic spominje da je on nasao investitore a ustvari su se ovi raspitivali to je provjereno. Da hoce propast svi klosari sad kao i u Tanu vide izvor novca za svoje vikendice,i ako npr kazu sad da ce investitoru dat Kosevo ako ulozi 20 mil npr,od nasih ce trazit 100. Isti savez bijedni nije narke za akademiju dao a svako za projekte koji gura mlade finansira i UEFA i savezi osim nasih lopova,ni UEFI nisu prijavili akademiju,al zato jesu Grbavicu,dok su za akademiju govorili ko ih sisa imaju Tana

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 08 mar 2019, 00:11

TamniVilajet je napisao/la:Ovaj covjek radi u nasem klubu vec godinu i zna puno vise nego svi mi zajedno. Njemu ce biti malo teze krasti milione.
Tanu ne ostaje 40% nego 30% jer ima i nas domaci vlasnika prava.
Tan je samo biznismen a ovaj je biznismen i zaljubljenik u fudbal, pogotovo u LS.
:bow: :bow: Moj ahbab , ima 14-15 dionica u FKS . :urnebes: Neka Tana i sa 30% mi je neka garancija da ne mozemo potonuti , kao neki evropski velikani . Tan i Statut FKS su po meni garancija da potonuti mozemo samo do ovog nivoa na kojem smo sad,a nije lose +9 :urnebes:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 08 mar 2019, 00:11

ledesma je napisao/la:Uzeo sam sebi neke mezice, nekog pića. I ovako razmisljam o ovome što nam se dešava, i shvatim da ne možeš biti pametan u ovom trenutku. Koga mlijeko opece, i u jogurt puse. Mislim na Tana i ocekivanja, hvala njemu za sve, ali moglo je i više. Jer je bilo prostora za to.

Jel sutra dolazi Nguyen Hoai Nam?
Drug realno on je uradio sto niko nikad nije. Uzeo lik klub bez 1m2 naseg sa par miliona duga,znaci uzeo tim kojeg gleda 1000 ljudi sa par miliona duga,bez stadiona,bec iceg i hvala mu do neba,treba bit zahvalan

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 08 mar 2019, 00:13

Amar ganja ceha nakog da uleti sa parama,al ne sa onim njihovim famoznim procentima i onim oni nisu na prodaju itd haha mole svaki dan al nista,dodju nas prozivaju a 90 posto niih po forumima placu i mole boga javno da ih neko kupi

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 08 mar 2019, 00:14

zagor1987 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Kad mastate o nekim grupama, jakoj ekipi i slicno, evo jedan podatak, pa skontajte gdje smo mi i koliko daleko od Europe.
Borjan sad prodizuje ugovor sa Zvezdom. Mjesecna plata 40 000 eura.
Nas je Tan digao na lijepe oci,imo je samo dug par miliona i u ime da ulozi,sagradio akademiju,klub se nebi mogao sam finansirat,jedan od rijetkih klubova bez duga itd to mu je cilj bio,ovaj to malo drugacije gleda al Tanu hvala do neba,treba cijenit te stvari kad su virsle spominjali. Tih 40 milja koje su lazne tj nema toliko da je Tan mislio ulagat to mu je sitnica
Tako je majstore , ko ne zna cijeniti njegovu ulogu u FKS , taj ili je corav ili navijac Zelje . :tralala:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 08 mar 2019, 00:26

zagor1987 je napisao/la:Savez svakako nas neofirno reketira i zapostavlja zato im se sjetim najmilijih i njima i zelenim. Ajnadzic spominje da je on nasao investitore a ustvari su se ovi raspitivali to je provjereno. Da hoce propast svi klosari sad kao i u Tanu vide izvor novca za svoje vikendice,i ako npr kazu sad da ce investitoru dat Kosevo ako ulozi 20 mil npr,od nasih ce trazit 100. Isti savez bijedni nije narke za akademiju dao a svako za projekte koji gura mlade finansira i UEFA i savezi osim nasih lopova,ni UEFI nisu prijavili akademiju,al zato jesu Grbavicu,dok su za akademiju govorili ko ih sisa imaju Tana
Ali ne samo da su pustili da repka igra na grbavici gdje je istok na crno napravljen, bez dozvole gradjevinske, I ta tribina nije ni uknjizena na gurbete, kao takva nije osigurana I oni tu dovode likove iz uefe I fife da pokazu satro neki napredak...gdje ne smijes ni pod razno ni juniorsku igrat.. A savrseno ispravna zenica I kosevo stoje... I ono hoce da prica o kvalitetu lige a znaju ovo sve provjereno jer ne mogu krov da urade na grbavici jer nema tih papira...i nece ih ni dobit ove godine jer ih koldzo neda zbog havera misketa, pa se ukinu pravilo o obavezno pokrivenoj jednoj tribini preko noci, mamu vam **** svima u nsbih... a I novinarima svim ako ja ovo mogu saznat za po sata vi svi sjedite na ovome I sutite mjesecima
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 08 mar 2019, 00:27

Treba iskoristiti ovo rasulo u Realu :D

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 08 mar 2019, 00:30

Denchi je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:Savez svakako nas neofirno reketira i zapostavlja zato im se sjetim najmilijih i njima i zelenim. Ajnadzic spominje da je on nasao investitore a ustvari su se ovi raspitivali to je provjereno. Da hoce propast svi klosari sad kao i u Tanu vide izvor novca za svoje vikendice,i ako npr kazu sad da ce investitoru dat Kosevo ako ulozi 20 mil npr,od nasih ce trazit 100. Isti savez bijedni nije narke za akademiju dao a svako za projekte koji gura mlade finansira i UEFA i savezi osim nasih lopova,ni UEFI nisu prijavili akademiju,al zato jesu Grbavicu,dok su za akademiju govorili ko ih sisa imaju Tana
Ali ne samo da su pustili da repka igra na grbavici gdje je istok na crno napravljen, bez dozvole gradjevinske, I ta tribina nije ni uknjizena na gurbete, kao takva nije osigurana I oni tu dovode likove iz uefe I fife da pokazu satro neki napredak...gdje ne smijes ni pod razno ni juniorsku igrat.. A savrseno ispravna zenica I kosevo stoje... I ono hoce da prica o kvalitetu lige a znaju ovo sve provjereno jer ne mogu krov da urade na grbavici jer nema tih papira...i nece ih ni dobit ove godine jer ih koldzo neda zbog havera misketa, pa se ukinu pravilo o obavezno pokrivenoj jednoj tribini preko noci, mamu vam **** svima u nsbih... a I novinarima svim ako ja ovo mogu saznat za po sata vi svi sjedite na ovome I sutite mjesecima
Normalno burazeru al mi plitko gledamo,niko da postavi ovim gnjidama u savezu sta su htjeli od Selimovica i Kusturice poltrona,nek im neko postavi pitanje zasto projekat za omladinu kao akademija sa 3 terena i par mil ulozenih nisu usli u projekat UEFE koja bi makar neki objekat na istoj donirala sto posto,al zato daj njima sve preko politickih balegara Koldze i slicnih,dok su iz nase opstine govorili imaju Tana,stas njima davat pa se svi sjatili na grbavicu da doniraju od Skake retarda pa nadalje,al zato ce se slikat kad doniraju 2 hiljade Sarajevu

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 08 mar 2019, 00:38

hlive je napisao/la:
Pa pisu dionicama i vlasnistvu sto je po mom mizernom znanju tih pravnih stvari u BiH nemoguce. Znaci on moze samo "kupiti" broj svojih ljudi (ruku) u Upravi, NO-u ili tako nesto. A realno svako ulaganje nema povrata. Tj nema opcije da ulozis npr 3 mil € i da se plasiras u EL pa da zaradis. To je u ovoj strukturi u BiH nemoguce. Klub da ali ulagac ne.
Mozda se varam jer stvarno nisam upucen ali mi djeluje ovako

P.s. znaci dođes i ulozis 3 mil€ i na skupstini te skinu sa odbora ili mjesta predsjednika itd (sto nije nemoguce) i prakticki si bacio pare. Bez privatizacije mi svako ovo kupovanje i ulaganje neko veliko ne djeljuje realno
Ja u tome i vidim dobro za FKS . Da je tu velicina Tana , kao donatora. Nisam bas strucan , ali sve u svemu ide u dobrom smjeru. :thumbup:

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 08 mar 2019, 00:54

Ima clanak da je ovaj jos u novembru izjavio da je kupio 60 % dionica, sutilo se o ovom opasno.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 08 mar 2019, 00:55

Normalno da će šutiti, svaka čast upravi.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 08 mar 2019, 02:08

Zastone je napisao/la:Ima clanak da je ovaj jos u novembru izjavio da je kupio 60 % dionica, sutilo se o ovom opasno.
Kao sto sam napisao prije nisu nasi hitna pisma slali svake sedmice u Vijetnam

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 08 mar 2019, 04:58

Ima li neko lin ili neke slike iz sezone 2006-2007 hz? Znam da je fksinfo imao neke slike sa svih tekmi. Ako neko ima nekih linkova da posalje, hvala :D
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 mar 2019, 05:21

Dadox je napisao/la:Sad Ce i derbi ubrzo sa Zrinjskim na kosevu..samomtu ne dozvoliti neki los dan i da nekako uzmu tri boda..jer onda bi tad moglo cupavo biti..u kupu mislim da su bezopasni..
Polako ba, prvo gostujemo u Širokom i Mostaru
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 08 mar 2019, 06:52

Znači te priče da će oni osvojit',oni neće osvojit'!
:crazy:
ISTINA ZA VEDRANA!

sencobih
Kontakt:

Post Postao/la sencobih » 08 mar 2019, 06:55

Evander je napisao/la:Kad mastate o nekim grupama, jakoj ekipi i slicno, evo jedan podatak, pa skontajte gdje smo mi i koliko daleko od Europe.
Borjan sad prodizuje ugovor sa Zvezdom. Mjesecna plata 40 000 eura.
bi se lik zajebo da je dosao kod nas

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 08 mar 2019, 07:42

Zastone je napisao/la:Ima clanak da je ovaj jos u novembru izjavio da je kupio 60 % dionica, sutilo se o ovom opasno.
Kako ne kuzite da nema dionica? Niste d.d. u BiH je to nemoguce.

Al bilo kakav ulazak i ulaganje u bh klubove izvana treba podrzat
It's better when it's live

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 08 mar 2019, 07:53

hlive je napisao/la:
Pa pisu dionicama i vlasnistvu sto je po mom mizernom znanju tih pravnih stvari u BiH nemoguce. Znaci on moze samo "kupiti" broj svojih ljudi (ruku) u Upravi, NO-u ili tako nesto. A realno svako ulaganje nema povrata. Tj nema opcije da ulozis npr 3 mil € i da se plasiras u EL pa da zaradis. To je u ovoj strukturi u BiH nemoguce. Klub da ali ulagac ne.

P.s. znaci dođes i ulozis 3 mil€ i na skupstini te skinu sa odbora ili mjesta predsjednika itd (sto nije nemoguce) i prakticki si bacio pare. Bez privatizacije mi svako ovo kupovanje i ulaganje neko veliko ne djeljuje realno
Ja se nadam da ti je jasnije sada ovo, dakle po nasem statutu je moguce dok god se ulozeni novac stavi u klub preko investicija u nekretnine(stadion,kamp,sjediste) ili drugdje a sto bi rezultiralo uvecanoj vrijednosti kluba/udruzenja...i onda nakon odredjenog perioda mozes ponovo ponuditi svoja upravljacka prava na prodaju odnosno procenat istih s kojim si zadovoljan...kako bi vratio ili zaradio od svoje investicije

Tvoji ljudi koje si postavio te ne mogu skinuti ni s jedne pozicije, jer se to ni u pekari ne desava, pa cak I da jedan hoce, ostali bi ti javili da ga otjeras...to je bar jasno...

Takodje novac koji je ovaj novi dao za upravljacka prava tanu ne ulazi u klub(to ide direktno tanu)nego investicije ce da ubaci preko sponzorstava, npr u vidu generalnog ili jaceg sponzora I onda ce on usmeriti te novce preko svojih ljudi ili direktno u radu na projektima, akviziciji nekretnina tj izgradnji istih...kupovina prava je samo ulaz...investicije tek slijede...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 08 mar 2019, 08:04, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 08 mar 2019, 07:56

hlive je napisao/la:
Kako ne kuzite da nema dionica? Niste d.d. u BiH je to nemoguce.

Al bilo kakav ulazak i ulaganje u bh klubove izvana treba podrzat
Misli se naravno na 60 posto upravljackih prava, samo taj je clanak iz vijetnamskih novina koje nisu upoznate sa nasim zakonima...

A raja ponavlja samo :D

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 08 mar 2019, 08:04

Denchi je napisao/la:
hlive je napisao/la:

Ja se nadam da ti je jasnije sada ovo, dakle po nasem statutu je moguce dok god se ulozeni novac stavi u klub preko investicija u nekretnine(stadion,kamp,sjediste) ili drugdje a sto bi rezultiralo uvecanoj vrijednosti kluba/udruzenja...i onda nakon odredjenog perioda mozes ponovo ponuditi svoja upravljacka prava na prodaju odnosno procenat istih s kojim si zadovoljan...kako bi vratio ili zaradio od svoje investicije

Tvoji ljudi koje si postavio te ne mogu skinuti ni s jedne pozicije, jer se to ni u pekari ne desava, pa cak I da jedan hoce, ostali bi ti javili da ga otjeras...to je bar jasno...
:thumbup:
It's better when it's live

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, hansbosna i 30 gostiju.