Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Virtu4l
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Virtu4l » 07 mar 2019, 20:07

jestamaji je napisao/la:kratko sam se ponadao da će promjena trenera potjerati edina negdje drugo ... a onda sam se sjetio da se ne pita on nego amra :|
Zašto bi išao negdje drugo kad mu/im je u Rimu fantastično.

Ne shvatam, da sa 33 godine ide u Premiership u neki West Ham ili Brighton? Odigra sezonu i onda opet klupa ili neki drugi cirkus? U Romi će još minimalno dvije sezone biti nezamjenjiv, redovno igrati jake utakmice, to je sve što mu (i reprezentaciji) treba pred kraj karijere.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 07 mar 2019, 20:15

Virtu4l je napisao/la:
jestamaji je napisao/la:kratko sam se ponadao da će promjena trenera potjerati edina negdje drugo ... a onda sam se sjetio da se ne pita on nego amra :|

Ne shvatam, da sa 33 godine ide u Premiership u neki West Ham ili Brighton? Odigra sezonu i onda opet klupa ili neki drugi cirkus? U Romi će još minimalno dvije sezone biti nezamjenjiv, redovno igrati jake utakmice, to je sve što mu (i reprezentaciji) treba pred kraj karijere.
Ali ne pita se ni on samo. Roma će ga vrlo vjerovatno htjeti prodati na ljeto, jer ne žele da ode besplatno iduće godine. Najbolje mu je poslije Italije kad bi mogao u Njemačku se vratiti. Za Engleske je već star.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 mar 2019, 20:23

Nije on star za Englesku, uvijek može igrati u prosječnim klubovima i ispuniti svoju kvotu golova, ali to u odnosu na Romu nije nikakav napredak.
Voli te tvoje Sarajevo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 mar 2019, 20:26

Pa potpisat će novi ugovor sa Romom, nigdje nije bilo pisanja kako Džeko odugovlači sa ugovorom nego kako se Roma lomi da li da mu ponudi novi ugovor. Al' shvatit će oni, ako već nisu, da boljeg napadača ne mogu imati ni u ludilu, tako da će mu sigurno ponuditi produžetak saradnje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 mar 2019, 20:27

I ja vjerujem da će mu ponuditi ugovor, ovakvoj ekipi je Džeko itekako potreban.
Voli te tvoje Sarajevo.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 08 mar 2019, 08:14

Virtu4l je napisao/la:

šta misliš? :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 mar 2019, 08:42

jestamaji je napisao/la:šta misliš? :mrgreen:
Mislim da bi u Romi trebao završiti karijeru. Klub i grad po mjeri, kako god okreneš, poslovno ili privatno.
Voli te tvoje Sarajevo.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 08 mar 2019, 09:49

a ja mislim da dok god željo išta dobiva njegovim transferom treba da seli svakih šest mjeseci

da nema toga reko bi da si u pravu :mrgreen:

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 08 mar 2019, 13:02

Virtu4l je napisao/la:I ja vjerujem da će mu ponuditi ugovor, ovakvoj ekipi je Džeko itekako potreban.
ponudit ce mu smjesne pare koje ce ga izrevoltirat da ode
Romi nema ambcije da ista osvoja i nema nista od dzeke ako procijene da ih ne moze plasirati do cetvrtog mjesta i lige prvaka-
radije bi zaradili na njemu da ga prodaju u Kinu nego da on zabija 15 golova koji njima nista ne znace....roma je smece od ekipe i tretman prema dzeki ce pokazat koliko su mu zahvalni za minuli rad ;)
prica kako ce mu ponudit direktorsku funnkciju je jos naivnija...otice popisan...zivi bili pa vidjeli

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 08 mar 2019, 13:11

Roma je prodajom tri ponajbolja igraca ljetos, pokazala da nema ambicije.
Ovo sto se sada dogadja ocekivano, a "frka" je predstava za javnost.
I mi laici, nakon prve tekme ove sezone, napisasmo da je Romin domet 4-6 mjesto.
Mislim da ce Dzeko ostati jer mu je tu najbolje, a i pitanje je koliko bi on mogao u EPL.
Seljakaju ga u Chelsea, sada West Ham,everton...nisam siguran da on ima kuveta da igra sa onim gladiatorima.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 mar 2019, 13:16

Edinova konstitucija i stil igre će mu sigurno omogućiti da igra još 3-4 godine.
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 mar 2019, 13:17

Virtu4l je napisao/la:Edinova konstitucija i stil igre će mu sigurno omogućiti da igra još 3-4 godine.
Dvije u Romi, jednu u Hajduku i jednu u Željezničaru :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 mar 2019, 13:19

Reći da treba ostati u Romi do kraja sezone bi značilo da će se penzionisati već sa 35 godina. Što je prerano, moći će on gurati još minimalno 2-3 dobre sezone poslije toga (naravno, pod uvjetom da bude želio igrati).

On ima još 1,5 godinu u ugovoru i čisto sumnjam da će mu produžavati. Možda još jednu godinu, u najboljem slučaju.

Neka igra što duže i neka ga u reprezentaciji što duže, imam dojam da će i sa 40 godina biti za par kopalja bolji od svih naših napadača. :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 mar 2019, 13:22

legenda reala je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Edinova konstitucija i stil igre će mu sigurno omogućiti da igra još 3-4 godine.
Dvije u Romi, jednu u Hajduku i jednu u Željezničaru :P
Nadam se da neće u Željezničar. Nema potrebe da svjesno pruži šansu idiotima da ga vrijeđaju i iživljavaju se na njemu nakon jedne promašene šanse.
Voli te tvoje Sarajevo.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 08 mar 2019, 14:19

Istu stvar sam i ja govorio.

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 08 mar 2019, 16:53

Ranieri novi trener.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 08 mar 2019, 17:44

Kakve koristi sto ce igrat u Romi, dovedi mu 2-3 igraca koja znaju ubacivat, nek ga pitaju loptama onda ok, ovako mora trcat ko lud za loptom, mora razigravat i tu gubi snagu i automatski promasi ono sto inace nepromasuje.Nije njegovo sa ovim godinama i visinom da trci ko lud zato sto drugi neznaju.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 08 mar 2019, 17:48

jesu se i usrecili sa trenerom u pm..ovog je vrijeme pregazilo davnih dana a moram priznati da mi je uvijek bio simpa ciko.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 mar 2019, 18:56

Ne vjerujem da ce on biti dugorocno rjesenje, do kraja sezone i to je to.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 08 mar 2019, 19:20

Ova Roma je propast od kluba. Oni nemaju šampionske ambicije, realno prodaju sve igrače koji iole vrijede. Džeko da je mlađi i njega bi prodali.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, MostarNeretva i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []