Statut kluba je izmjenjen dionice su ti mjesta u skupštini. Bilo ponudjeno da navijaci kupe niko nije htio došao Tan otkupio vecinska prava vodio klub sad ce to imati Vijetnamac, par dionice imaju i nasi ljudi i oni su u skupštini. Po Statut još stoji da ne moze mjenjati ime, boje kluba, ne moze ga premjestiti u drugi grad i tako dalje zaatitile se neke osnovne stvari.hlive je napisao/la:Kako ne kuzite da nema dionica? Niste d.d. u BiH je to nemoguce.Zastone je napisao/la:Ima clanak da je ovaj jos u novembru izjavio da je kupio 60 % dionica, sutilo se o ovom opasno.
Al bilo kakav ulazak i ulaganje u bh klubove izvana treba podrzat
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
http://fksinfo.com/galerija/sve-kategorije/2006-2007Laznjak je napisao/la:Ima li neko lin ili neke slike iz sezone 2006-2007 hz? Znam da je fksinfo imao neke slike sa svih tekmi. Ako neko ima nekih linkova da posalje, hvala
Ovdje su ti foto izvjestaji sa svih utakmica iz te sezone, za svaku utakmicu ima bar po nekoliko fotografija navijaca
JURIŠ
-
Pitaristok
- Kontakt:
puno je to 40milja eurica mjesecno
ima boljih igraca za te pare,
majke mi ne znam sta da mislim za ove vjetnamce
mene raduje samo da ne kupuje on kao pojedinac vec grupacija(a u toj grupaciji je i tan),
i koliko sam nacuo vec su uletili neke pare za produzenje ugovora, kao on to smatra investicijom, i kaze mi covjek da se namjerno sutilo, al kad se vec izaslo u javnost u vijetnamu i kod nas da je ovqj reko nasima da potvrde,
sve ce reci na pressu danas, sta mu je namjera itd
ima boljih igraca za te pare,
majke mi ne znam sta da mislim za ove vjetnamce
mene raduje samo da ne kupuje on kao pojedinac vec grupacija(a u toj grupaciji je i tan),
i koliko sam nacuo vec su uletili neke pare za produzenje ugovora, kao on to smatra investicijom, i kaze mi covjek da se namjerno sutilo, al kad se vec izaslo u javnost u vijetnamu i kod nas da je ovqj reko nasima da potvrde,
sve ce reci na pressu danas, sta mu je namjera itd
Ja mislim da je ovaj kinez siromasni od Tana, jer kako vidim da je radio za Tana.
Drugo ako ce divedit one patuljke u klub onda bolje da nije dolazio, svi znamo za cruza i rejza dali po 300 golova posezoni ovde corak teski.
Ako je dosao da ukuca 25-30 m € u klub tacnije u akademiju kamp i stadion i bar da odkupi najbolje iz premijer lige to podrzavam, ovo dovodenje kineza bi moglo sjeban sve sto je tan uradio
Glupo mi je da su ovo bacili bas pred listicu
Drugo ako ce divedit one patuljke u klub onda bolje da nije dolazio, svi znamo za cruza i rejza dali po 300 golova posezoni ovde corak teski.
Ako je dosao da ukuca 25-30 m € u klub tacnije u akademiju kamp i stadion i bar da odkupi najbolje iz premijer lige to podrzavam, ovo dovodenje kineza bi moglo sjeban sve sto je tan uradio
- HzHercegovac
- Kontakt:
idemo dalje za veće pare

♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hoće li biti live prenos press konf.?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ovaj ce imati vise vremena da se posveti klubu plus voli fudbal,i sposoban covjek kako god okrenes nije on samo uze te dionice vec grupacijaPitar6785 je napisao/la:Ja mislim da je ovaj kinez siromasni od Tana, jer kako vidim da je radio za Tana.
-
Pitaristok
- Kontakt:
tuzna vijest
dzafic bolestan
dzafic bolestan
?Pitaristok je napisao/la:tuzna vijest
dzafic bolestan
- AlfredNobel
- Kontakt:
Navodno, prvi potez Vijetnamca biće povratak Miodraga Ješića na Koševo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
Pitaristok
- Kontakt:
otiso u sloveniju na lijecenjealacious je napisao/la:?Pitaristok je napisao/la:tuzna vijest
dzafic bolestan
na kosevu mu rekli na ima bolest limfnih žlijezda
-
bordobijeli
- Kontakt:
Iskreno ne ocekujem nista spektakularno od novog vlasnika, ne treba ocekivati LP treba bit realan ni blizu nismo. Volio bi da se nastavi trend ove sezone i još malo vise ulaganja u igracki kadar 2 kapitalca evo to bi za mene bio pomak. Ljudi bez euforije i veliki ocekivanja znamo iz iskustva da to nije dobro samo realno i cvrsto na nogama. Ralnost je titula a mozda i dupla.
AuhPitaristok je napisao/la:otiso u sloveniju na lijecenjealacious je napisao/la:?Pitaristok je napisao/la:tuzna vijest
dzafic bolestan
na kosevu mu rekli na ima bolest limfnih žlijezda
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Poceo je na klixu live prenos.Evo Sabrina potvrdila prodaju upravo.BordoSarajevo je napisao/la:Hoće li biti live prenos press konf.?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ko je ovaj mucki provokator sto postavlja ova bezobrazna pitanja o iznenadnim prodajama itd. Trebaju mu **** familiju i otjerati ga
JURIŠ
Svaka čast ovoj trebi što vodi press s naše strane, baš piša na ove neobrazovane novinarske placenike.
JURIŠ
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jel se zna koja je cura u pitanju koja nije bila u kadru a vodila press, svaka joj čast.midzuka je napisao/la:Svaka čast ovoj trebi što vodi press s naše strane, baš piša na ove neobrazovane novinarske placenike.
FK Sarajevo
Jao idiota, kaže da li je sve regularno pri prodaji Mujakića
Izgleda da ova maštanja o stadionu i nisu toliko neutemeljena koliko sam ja mogao razumjeti
Izgleda da ova maštanja o stadionu i nisu toliko neutemeljena koliko sam ja mogao razumjeti
Doso papak provocirat, hladno ga odyebala ona treba hahah
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
?alacious je napisao/la:Jao idiota, kaže da li je sve regularno pri prodaji Mujakića![]()
ZZ