Još nisi?Zukanovic je napisao/la:Treba mu napraviti profil na TM.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Još nisi?Zukanovic je napisao/la:Treba mu napraviti profil na TM.
Denchi je napisao/la:što ubi čoeka Morteme hahahahahah šta ti je ba
Dajdza NamikTamniVilajet je napisao/la:Nguyen Hoai Nam
Dajdza Namko
Nujen bi trebalo da se izgovara. Bar sam tako upratio po ovih par mma boraca s tim prezimenom a koliko sam upratio to je jedno od najcescih imena odnosno prezimena u vijetnamu.emir79 je napisao/la:Kako se izgovara ovo ime jbt.
Numanfera je napisao/la:Nujen bi trebalo da se izgovara. Bar sam tako upratio po ovih par mma boraca s tim prezimenom a koliko sam upratio to je jedno od najcescih imena odnosno prezimena u vijetnamu.emir79 je napisao/la:Kako se izgovara ovo ime jbt.
sad ce i škoro poceti šarafcigerima prijetiti, da je pravi pitar bila bi mu cast cak bi se povukao kao pravo đentlmenTamniVilajet je napisao/la:Numanfera je napisao/la:Nujen bi trebalo da se izgovara. Bar sam tako upratio po ovih par mma boraca s tim prezimenom a koliko sam upratio to je jedno od najcescih imena odnosno prezimena u vijetnamu.emir79 je napisao/la:Kako se izgovara ovo ime jbt.
fera je napisao/la: sad ce i škoro poceti šarafcigerima prijetiti, da je pravi pitar bila bi mu cast cak bi se povukao kao pravo đentlmen
Numan Hajdi NamTamniVilajet je napisao/la:Numanfera je napisao/la:Nujen bi trebalo da se izgovara. Bar sam tako upratio po ovih par mma boraca s tim prezimenom a koliko sam upratio to je jedno od najcescih imena odnosno prezimena u vijetnamu.emir79 je napisao/la:Kako se izgovara ovo ime jbt.
ili numan jao namaemir79 je napisao/la: Numan Hajdi Nam
Jao Nama u NumanaTamniVilajet je napisao/la:ili numan jao namaemir79 je napisao/la: Numan Hajdi Nam
konta ako nas ignorise da cemo prestatiTamniVilajet je napisao/la:fera je napisao/la: sad ce i škoro poceti šarafcigerima prijetiti, da je pravi pitar bila bi mu cast cak bi se povukao kao pravo đentlmen![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 061657451, amypitar, Antikloc, bordobijeli, Haksss, hurem, Lecler, NeSamSafetee i 73 gosta.