Moggi je napisao/la:morao* seljaci

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Moggi je napisao/la:morao* seljaci
ne, zasto?Karambeu je napisao/la:Moggi je napisao/la:morao* seljaci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Reci nam da se zezas
![]()
Dinamo sa Gojakom 1:0 protiv PortaKrajisnikBosnjak je napisao/la:Nije ovaj za Seville.
Boga mi Porto izbacio Romu preksinoć, naravno da će protiv Dinama slabije igratisoko je napisao/la:
Dinamo sa Gojakom 1:0 protiv PortaKrajisnikBosnjak je napisao/la:Nije ovaj za Seville.
Sevilla protiv Sparte Prag bez Gojaka 2:2
On od solidnih partija nema nista, pisao sam jesenas dok je 'razvaljivao' da ce vjerovatno biti prvi igrac koji ce ispast iz prvih 11 kada se svi oporave.Goalgetter je napisao/la:Od svih igraca na terenu, on doduse jeste bio najslabija karika jer su ostali odigrali fenomenalno, ali mislim da je ipak pruzio dosta solidnu partiju.
Naglasili su pet puta kako je za sansu Benfice iskljucivo kriv Gojak, jer je onog Hrvata kod Portugalaca napao sa pogresne strane. Zbog te cinjenice je Sunjic, nista kriv, morao izaci ranije na igraca, nastao je prostor ispred stopera, kojeg korisit neki Portugalac, utrcava, pravi visak i stvara lagani zadnji pas i situaciju 1na1, gdje golman Dinama rjesava bravoruznom odbranom.ASD je napisao/la:Kakve veze ima studio sa strucnim stabom koji odredjuje ko igra?
nikakve, pogotovo u dinamu nista drugo ne utice:-)ASD je napisao/la:Kakve veze ima studio sa strucnim stabom koji odredjuje ko igra?
Slusao sam i ja to, glupost cista svaliti gresku na Gojaka, pa veci je krivac Sunjic koji se bespotrebno zaletio prema protivniku koji uopce Gojaku nije ni pobjegao, a daleko od Sunjica 7,8 m.Beko je napisao/la:Naglasili su pet puta kako je za sansu Benfice iskljucivo kriv Gojak, jer je onog Hrvata kod Portugalaca napao sa pogresne strane. Zbog te cinjenice je Sunjic, nista kriv, morao izaci ranije na igraca, nastao je prostor ispred stopera, kojeg korisit neki Portugalac, utrcava, pravi visak i stvara lagani zadnji pas i situaciju 1na1, gdje golman Dinama rjesava bravoruznom odbranom.ASD je napisao/la:Kakve veze ima studio sa strucnim stabom koji odredjuje ko igra?
Prosjecna predstava, ali unatoc tome, Ima jos do plagona.
Onaj sto je usao umjesto njega, je samo trkacki bolji.
Čak mislim da ima Gojak koji kilogram previse u core-u.
Zato ga je i mjenjao, zbog losije trke u 2 poluvremenu.
Govore da hoće.JavierBosnia je napisao/la:Zna li se hoce li Hajrovic biti spreman za revans?
Ako ne priznaš da je nasljednik Xavija onda si islamofob.DrFilgud je napisao/la:Ja imam dojam da ekipa u studiju, u duhu pobjednicke atmosfere, nije htjela upirati prstom u slabije pojedince.
Gojak je bio jedan od slabijih, ako ne i najslabiji.
Ovdje su me vec prozvali da imam nesto licno protiv njega, ali jednostavno je prespor da igra na visokom nivou.
Volio bih da sam u krivu i rado cu priznati gesku, ali bojim se da sam u pravu.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, denza, edvaE2, forgempp, galia95, Goalgetter, Google Adsense [Bot], invincible1921, JackW, mercurial, Micron, rishovski, StevieG8, Zglavkar i 92 gosta.