Samo sto neki koji se zgroze na fasisticke poteze j.bu nerodjenu djecu i takve razno razne stvari...Suki46 je napisao/la:Ljudi nemojte da se bavimo stvarima na koje mi ne mozemo uticati.Ja garantujem da ko god piše na ovo forumu da li navijač ili Sarajeva,Širokog,Zrinjskog,Željezničara itd uopće nema veze s tim stvarima i sa ljudima koji promovišu kako fašističke tako i neljudske stvari.Normalno je da će svako braniti "svoje", ali nemojmo da se zavadimo oko nekih stvari koji nisu fudbalske prirode.Vjerujem da su svi forumaši makar na ovom topicu Premijer lige, oni koji fakat vole svoje klubove i ne mare za nefudbalske stvari.Živili svi i vratimo se Premijer ligi BIH
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
- Dokoljenko
- Kontakt:
Sramota da moderacija citav dan pusti ovo orgijanje sovinizma i primitivizma. Trovanje omladine na svom vrhuncu.Sariel1987 je napisao/la:Jao pricel Aco kljucaj temu ovi ce zaratit
Nije da smo inace nesto kulturni ali je ovo samo dno.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- KongrateUK
- Kontakt:
Nisam u toku sta se zbilo, jel ozbiljan prekršaj?Dokoljenko je napisao/la:Sramota da moderacija citav dan pusti ovo orgijanje sovinizma i primitivizma. Trovanje omladine na svom vrhuncu.Sariel1987 je napisao/la:Jao pricel Aco kljucaj temu ovi ce zaratit
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Pusti, mi im trebamo samo dodati noževe, pa da svi dahnemo dusomSariel1987 je napisao/la:Jao pricel Aco kljucaj temu ovi ce zaratit
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Glup si ko ku r acUstanikSBII je napisao/la:Podignute vi još koji put paraolu ubojici ipak vas je zadužio čovjek ko ga hebe što je nekog ukoko joj pameti majko draga i onda ti takva navijačka skupina drži moralna predavanja ... Aj pozdrav kulturnjaci
- Dokoljenko
- Kontakt:
Ma bezveze ova prica, ubica, ustase, balije, ubi, zakolji, prebi. Zalosno.KongrateUK je napisao/la:Nisam u toku sta se zbilo, jel ozbiljan prekršaj?Dokoljenko je napisao/la:Sramota da moderacija citav dan pusti ovo orgijanje sovinizma i primitivizma. Trovanje omladine na svom vrhuncu.Sariel1987 je napisao/la:Jao pricel Aco kljucaj temu ovi ce zaratit
Da znaju ova djeca a pretpostavljam da je vecina mladja, kako izgleda dijete raskomadano od granate ili momak pogodjen snajperom u glavu, ne bi slova ruznog napisali. Nije to samo ovde vec gdje god imaju priliku, treci komentar yebu majke jedni drugima. Kad bi se neko sjetio kafu popit rekli bi budala. Tuga.
- KongrateUK
- Kontakt:
Ma pustite se toga, treba imati sistem ko ovi u Paragvaju, trener spavao sa ženom igrača, drugi igrac sa njegovom zenom, kada nam bude tako bit ce nam svima bolje, nece se gledati jesi li iz SA., BL. ili ŠB.
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
-
belosevic28
- Kontakt:
Zar mislis da ce te tako lako zrtvovati?! Pa potreban si nam ovdje da te ismijavamo, przit cemo @sarielaDokoljenko je napisao/la:Super vam je tema i prica, bas sportska.
U vrijeme dok najveca sportska korporacija kupuje domaci klub, vi ratujete.
Komsije, je li istina da je prvi korak novog vlasnika fast food na sjeveru, gdje ce se moci kupiti przene ćune od vola? Ima da ide ko' halva.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- UstanikSBII
- Kontakt:
Diši na nos manje smoga udišeš nego kad diše na usta jazavčarurevolt je napisao/la:Glup si ko ku r acUstanikSBII je napisao/la:Podignute vi još koji put paraolu ubojici ipak vas je zadužio čovjek ko ga hebe što je nekog ukoko joj pameti majko draga i onda ti takva navijačka skupina drži moralna predavanja ... Aj pozdrav kulturnjaci
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- Dokoljenko
- Kontakt:
Bar si ti stara gradska raja, cemu te uvrede?belosevic28 je napisao/la:Zar mislis da ce te tako lako zrtvovati?! Pa potreban si nam ovdje da te ismijavamo, przit cemo @sarielaDokoljenko je napisao/la:Super vam je tema i prica, bas sportska.
U vrijeme dok najveca sportska korporacija kupuje domaci klub, vi ratujete.
Komsije, je li istina da je prvi korak novog vlasnika fast food na sjeveru, gdje ce se moci kupiti przene ćune od vola? Ima da ide ko' halva.
-
belosevic28
- Kontakt:
Nisam stara gradska raja, nisam iz Sa uopce. I ne vrijedjam te samo se borim za tvoja osnovna ljudska prava.
I na pravo sariela da ga se kao govedo zrtvuje :poyy:
I na pravo sariela da ga se kao govedo zrtvuje :poyy:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Puknem ti staru po prdaripenke je napisao/la:Po odgovorima se vidi tko je kulturan,a tko nije. Vidim kako Bosnje pucaju lako.
Imal gdje kakvog moderatora da pocisti ove fasiste
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Zenicanin988
- Kontakt:
Evo tuzlaci opet najavljuju plitak potok sutra

Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
- KongrateUK
- Kontakt:
Olako kvalifikujes ljude i etiketirašKaunas je napisao/la:Puknem ti staru po prdaripenke je napisao/la:Po odgovorima se vidi tko je kulturan,a tko nije. Vidim kako Bosnje pucaju lako.
Isto kao vecina vasih 200 ljudi u Sirokom stavlja u isti kos sa ostalim dijelom ljudi.KongrateUK je napisao/la:Olako kvalifikujes ljude i etiketirašKaunas je napisao/la:Puknem ti staru po prdaripenke je napisao/la:Po odgovorima se vidi tko je kulturan,a tko nije. Vidim kako Bosnje pucaju lako.
Razumna glava osudit ce jednako i nas problem i vaš,a ne napadati grad kao Široki u svakom smislu.
Samo jedno ime
- Dokoljenko
- Kontakt:
Ako izgube, mislim da ce Nalic izaci u javnost sa podacima o kasnjenju plata i neispunjavanju obaveza. Na zalost, pred kolapsom su. Nije mi drago iskreno, da ne pomisle kako likujem.Zenicanin988 je napisao/la:Evo tuzlaci opet najavljuju plitak potok sutra
![]()
![]()
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Kako se skupe "hrvati"kada nekom pukne film ko fol neko moralisanje pokusaj ismijavanja prozivanja,eto kaze gledaj multi kulti Bosnja...
Dok te "kara "a ti sutis necuju se...Cim se pobunis pocnu pjeniti. A niko nikada od njih...nije osudio nijedan njihov postupak. .bilo sa tribine ili zivota..Fasisti ostaju fasisti ali kao sto rece general Alagic.."Morati ce povesti racuna o nasem strpljenju "..Gdje je onaj su pak Tuzlak@ evo dodji prodaji im socijaldemokratiju yebo te oni.
Sto se tice ove zabrane,gdje god da se desi i kome god sramota je...Sramota je da momci i koji dodju budu svega pola SATA tu a predju kilometre plate kartu prevoz. ..
Policija nam uskracuje pravo na slobodu kretanja ko da je 95.Sramota....
I kako je to uredjeno kod nas ba....Cuj ne da policija tvoj posao je da obezbijedis utakmicu,javni skup....
Dok te "kara "a ti sutis necuju se...Cim se pobunis pocnu pjeniti. A niko nikada od njih...nije osudio nijedan njihov postupak. .bilo sa tribine ili zivota..Fasisti ostaju fasisti ali kao sto rece general Alagic.."Morati ce povesti racuna o nasem strpljenju "..Gdje je onaj su pak Tuzlak@ evo dodji prodaji im socijaldemokratiju yebo te oni.
Sto se tice ove zabrane,gdje god da se desi i kome god sramota je...Sramota je da momci i koji dodju budu svega pola SATA tu a predju kilometre plate kartu prevoz. ..
Policija nam uskracuje pravo na slobodu kretanja ko da je 95.Sramota....
I kako je to uredjeno kod nas ba....Cuj ne da policija tvoj posao je da obezbijedis utakmicu,javni skup....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ukucas na google ' siroki brijeg fasizam ' i za dvije minute pronadjes
Za one koji kazu to su pojedinci, u svakom zitu ima kukolja... ukljucite vlastite usi .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.