Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
I dalje mi je ebeno najbolji argument protiv penala 'ali to se ne svira u 90oj ' 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sve se mijenja osim karinaskog pravila gola u gostima.
Da 2019 i jos postoji 
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Da je.bote. Čovjek bi rekao da farma lobi stoji iza pravila koliko ga čuvajusljivo je napisao/la:Sve se mijenja osim karinaskog pravila gola u gostima.
Ne znam ni ja šta je problem pa se čuva. Uredu prije 20, 30 godina kad su igrači spavali na stanicama i aerodromima i kad su dolazili u divlja hostile okruženja. Hajd uredu nek stoji kad stoji, ali makar eto izbaci ga iz produžetka jer domaćin tu može biti oštećen (duže se igra tekma pa su šanse da primiš gol kod kuće veće).Blejzer10 je napisao/la:Da je.bote. Čovjek bi rekao da farma lobi stoji iza pravila koliko ga čuvajusljivo je napisao/la:Sve se mijenja osim karinaskog pravila gola u gostima.
Hvalim te BožeFCBAYERN je napisao/la:Nedvojbeno VAR je super stvar. I meni je bio sumnjiv penal, ali kada sam razmislio i bolje pogledao jeste opravdano dosudjen. Niko Kimpembeu nije kriv sto se prepao lopte i sto je nedovoljno inteligentno reagovao.
A i ova nova pravila izgledaju veoma interesantno. Fudbal se mijenja, percepcija igre je drukcija i zahtjeva modifikacije. Imao je jos onaj prijedlog da vise nema "zapucavanja" iz penala kada golman odbrani, vec da se penal suta gdje moze biti samo odbrana/promasaj ili gol, zbog konstantnog ulijetanja igraca i krsenja pravila. To je takodjer interesantna ideja. Samo, je li sigurno da ce se sva ova pravila provoditi naredne sezone tj. jesu li zvanicno usvojena, posto vidim da je gore navedeno "kao predlozeno"?
Kad sam ti neku noć, odmah poslije penala objasnio na isti način kao i danas UEFA, šta mi ono reče? "mutni poslovi"... "nije penal" i sl.
Drago mi je da si progledao, vidiš da se može kad se hoće.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ja sa ukućanima, prijateljima, redovno vodim žestoke rasprave na tu temu. Nije trebao odmah žuti, 3. je minuta a lik suparniku otkinuo nogu...itd...ili kad stari počne - kako je prije biloharden je napisao/la:I dalje mi je ebeno najbolji argument protiv penala 'ali to se ne svira u 90oj '
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nešto najgluplje što neko može reći. To kad neko izjavi, šaku usta zaslužuje. Kao ono smiluj se, pali s nogu 90 minuta, bolje da su penali, pa kao ono gdje ćeš to svirati. Logika nigdje veze.harden je napisao/la:I dalje mi je ebeno najbolji argument protiv penala 'ali to se ne svira u 90oj '
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
2 godine od najvećeg preokreta u historiji
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Da ako ne racunamo ovu sedmicu
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
'' EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeee EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE LJUDI MOJI TO JE HISTORIJA, DOBRODOSLI NA O BE EN ''Osim13 je napisao/la:Vugdalić
Bosanski Martin Tyler
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Fali Vugdalić srijedom navečer, mora se priznati. 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
U džehenemu te natjeraju da izabereš da li da vječnost provedeš slušajući Vugdalića ili Topalbećirevića.
Kemal Ahmetović, pejgambere dragi još ona slika na Federalnoj ko da si roštiljo na ekranu pa od masnoće ništa ne vidiš tačno u depresiju nekakvu padneš poslije utakmice
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kemo je romantika 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Yebo majku upadaju jedan drugom u riječ k'o da su na koridi 
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Blejzer10 je napisao/la:U džehenemu te natjeraju da izabereš da li da vječnost provedeš slušajući Vugdalića ili Topalbećirevića.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sistem žrijeba je promijenjen, pa će tako 15. marta osim parova četvrtfinala biti održan žrijeb i za polufinale. Dakle, odmah nakon izvlačenja parova četvrtfinala klubovi (potencijalni pobjednici) će znati na koga idu u polufinalu.
Iz administrativnih razloga će žrijeb odrediti i domaćina u finalu.
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.