Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Dobra ova Bavrka 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
JackTheStripper je napisao/la:Nisam ni jednoj zeni cestitao danasnji kommunisticki praznik.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- alan_kardec
- Kontakt:
Ne pričam uopšte o tome, al ajde...VolimTz je napisao/la:Ma ukinut, čuvat će nas komšije.
Da bi bio i troll, moraš znati o čemu pričaš. Međutim ti ne znaš, jbga.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma kakav ja kralju.alan_kardec je napisao/la:Ne pričam uopšte o tome, al ajde...VolimTz je napisao/la:Ma ukinut, čuvat će nas komšije.
Da bi bio i troll, moraš znati o čemu pričaš. Međutim ti ne znaš, jbga.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ja vazda **** mater onom ko promijeni Aleja 2. oktobra u Aleja Alija IzmetbegovićaMarsal je napisao/la:Vazda dobro pomezetim nikad da me prenese pa da opet razbijam boce po Trgu Alije IzetbegovicaOsim13 je napisao/la:Tobe jarabi
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
NeuzubillahMarsal je napisao/la:Nisam se napio od 18.11. 2018
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
sudžuka brlje život izdangubih kod ismeta cvrljeSage je napisao/la:NeuzubillahMarsal je napisao/la:Nisam se napio od 18.11. 2018
Bosnjaci nabijaju na kolac Cercei jer je slavila 8. Mart.Captain4 je napisao/la:Kako će se GoT završiti?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Nista se nije promjenilo,svi optuzuju Bosnjake za fildzan drzavu,koje li ironije,svi se otimaju za taj fildzan,a ostatak ostavljaju dusmanima....A sve neki bosanski blokovi,bosanske stranke,socijaldemokrate..."Jučer je u Sarajevu osnovana nova stranka. Njeni osnivači kažu da se bore za bosansku Bosnu. Hoće valjda da kažu da se mi zalažemo za muslimansku Bosnu. Pa dobro, neka im bude, mada će prije biti da se oni ne bore za Bosnu, nego za vlast u Bosni, a to nisu iste stvari. Jer na dijelu Bosne koji je bosanska Armija oslobodila, borba za bosansku Bosnu je dobivena; tu borbu treba voditi i dobiti na dijelu Bosne koji je trenutno pod srpskom i hrvatskom kontrolom. Hoće li oni tu biljku, bosansku Bosnu, zasaditi u Banjoj Luci, Bijeljini, Čapljini i Livnu? Ako hoće, njihov trud je vrijedan svake hvale, pa bismo i mi svi glasali za tu stranku. Ali alameta za to nema. Oni to ne kane. Oni hoće još jednom da oslobađaju već oslobođenu Bosnu, a onaj njen nesretniji, neoslobođeni dio ostavljaju drugima.
Eto zašto kažem da se radi o borbi za vlast... Ako pak nije borba za vlast, onda se radi o pokušaju da se "opameti" bošnjački narod, koji se previše osvijestio pa "previše traži". Potrebno je sada taj narod malo "smiriti."
(Bilino polje, 14. april, 1996.)
Nek ti je vjecni rahmet PredsjedniceAllah nece promjeniti stanje jednog naroda,dok taj narod ne promjeni sam sebe
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Problem nase vojske je trend koji ne mogu pratiti a to je nabavka moderne opreme i skolovanje novih vojnih kadrova. Onda, vojna vozila su stara i preko 30 godina a dobar dio nije ispravan.
Trenutni izdaci nisu neki bauk, preko 90 % ode na plate, znaci otp 286 miliona. Manje nije moguce ako zelis bilo kakvu vojsku.
Isli su/idu u mirnovne misije Afganistan, Irak (pod zastavom Danske il koga vec) i to pokazuje cijeli angazman i obuku, koja mora zadovoljiti neke standarde.
Da bi poboljsali uvjete, trebas nova sredstva a kako to izdvojiti kada na administraciju, stranke.. bacamo i do 150m godisnje, kada tendere uvaljujemo firmama kojima se placa i 3x vise od realne vrijednosti...
Trenutni izdaci nisu neki bauk, preko 90 % ode na plate, znaci otp 286 miliona. Manje nije moguce ako zelis bilo kakvu vojsku.
Isli su/idu u mirnovne misije Afganistan, Irak (pod zastavom Danske il koga vec) i to pokazuje cijeli angazman i obuku, koja mora zadovoljiti neke standarde.
Da bi poboljsali uvjete, trebas nova sredstva a kako to izdvojiti kada na administraciju, stranke.. bacamo i do 150m godisnje, kada tendere uvaljujemo firmama kojima se placa i 3x vise od realne vrijednosti...
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 09 mar 2019, 09:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
De pojasni, ne kontam.Asteriks je napisao/la: Isli su/idu u mirnovne misije Afganistan, Irak (pod zastavom Danske il koga vec) i to pokazuje cijeli angazman i obuku, koja mora zadovoljiti neke standarde.
A ja Aliju **** u mezaru.
Pa npr. odredjena misija ide u Afganistan, za istu se prijavi primjer 600 nasih vojnika. Iz BiH let za Dansku i kao sastavni dio njihovih jedinica pravac Istok.
Pod zastavom ne msm bukvalno da nema nase ali tu medjunarodni zadatak vode u ovom slucaju Danci, a mi smo podrska.
Pod zastavom ne msm bukvalno da nema nase ali tu medjunarodni zadatak vode u ovom slucaju Danci, a mi smo podrska.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Kontam, ne zamjeri sinoć sam se razvalio toliko da sam jutros na posao otišao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 59 gostiju.