FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Kako bi volio da nas izvuku u kup-u , da vidim hoce li se revansirat 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ovo je stvarno vrh vrhova, respect do nebesa ..............................................samir_tm87 je napisao/la:
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
kakve veze covjek ima sa sandzakom :S.. Covjek iz Blekinog potoka...Mandrak je napisao/la:Neko ce mu yebet mamu seljacku za ovo javno vrijeđanje Manijaka i nazivanje ciganima, a i to je rasizam.
Majku ti seljacku![]()
, sikter u sandžak
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Kunem se Bogom da sam uvjek bio protiv idiota koji bodu po gradu,ali sa ovakvim retardima koji pjevaju ovakve stvari se izgleda jedino moze boriti na takav nacin.
Svaka vam cast kompletna tribina onakvo nesto da pjeva Ivici Osimu svaka vam cast
Svaka vam cast kompletna tribina onakvo nesto da pjeva Ivici Osimu svaka vam cast
PONOSNO I HRABRO
-
KARL HAJNC
- Kontakt:
Imam li potrebe išta komentarisati.......MNOGO SMO JAKI......Ustvari-PREVIŠE SMO JAKI
Ko pile kad se kakiKARL HAJNC je napisao/la:Imam li potrebe išta komentarisati.......MNOGO SMO JAKI......Ustvari-PREVIŠE SMO JAKI
Primitivac, al ide zajedno sa klubom to se i moglo ocekivati od njega on bi a lijepi samare

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
kazu oni koji su psovali HASETA,papeta.....neki od vas i VEDRANA.....ocemo jos??Old tawn je napisao/la:Kunem se Bogom da sam uvjek bio protiv idiota koji bodu po gradu,ali sa ovakvim retardima koji pjevaju ovakve stvari se izgleda jedino moze boriti na takav nacin.
malo nozem u GRLO,VRAT??ILI U STOMAK?
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
NE SERI i brisi odavde smraduKARL HAJNC je napisao/la:Imam li potrebe išta komentarisati.......MNOGO SMO JAKI......Ustvari-PREVIŠE SMO JAKI
51%--------49%
Mama ti je k***a,
tata slagiran,
brkovi ti ruzni,
ti retardiran.
khaj phice !!!
tata slagiran,
brkovi ti ruzni,
ti retardiran.
khaj phice !!!
Šta pjevaju čobani : Mama ti je **** a tata šlagiran ccccOld tawn je napisao/la:Kunem se Bogom da sam uvjek bio protiv idiota koji bodu po gradu,ali sa ovakvim retardima koji pjevaju ovakve stvari se izgleda jedino moze boriti na takav nacin.
A predsjednik otvoreno rasizam ispoljava, Manijake naziva ciganima i pizdama....eto predsjednika i kluba i govana.
Zabraniti im pristup Grbavici doživotno
Kralju samo nastavite pa cete non stop imati vedrane gdje kod krenere,ovo je sramota sta radimo sami sebi ali ponovo vam kazem sami sebi radite sve.Poslije ovakvih stvari balavurdija se osili i misli da moze sama protiv svih,i onda neduzno djete nastrada.Vase vodje kuhaju ovakvu situaciju.Daj boze da se ovakvo sto ne ponovi vise nikad ali sami trazite djavola.johnnyHZ je napisao/la:kazu oni koji su psovali HASETA,papeta.....neki od vas i VEDRANA.....ocemo jos??Old tawn je napisao/la:Kunem se Bogom da sam uvjek bio protiv idiota koji bodu po gradu,ali sa ovakvim retardima koji pjevaju ovakve stvari se izgleda jedino moze boriti na takav nacin.
Samo nastavite
PONOSNO I HRABRO
je krmak papak i seljacina jedna ne dojebana ma gori od dode mila,valjda su iz istog zaselka **** ih on u .....sajo10 je napisao/la:"Predsjednik" FK Sarajevo dame i gospodo
51%--------49%
Ja opet pitam.johnnyHZ je napisao/la:kazu oni koji su psovali HASETA,papeta.....neki od vas i VEDRANA.....ocemo jos??Old tawn je napisao/la:Kunem se Bogom da sam uvjek bio protiv idiota koji bodu po gradu,ali sa ovakvim retardima koji pjevaju ovakve stvari se izgleda jedino moze boriti na takav nacin.
Jel se zna da je neko od manijaka ? Mozda je neki neutralac, ili neko vas. Ko ti ga zna sta je sve tu bilo.
-
KARL HAJNC
- Kontakt:
KHAJ PHIČE-reče jedan strašni trener i osta bez 30 hilj KM
- samir_tm87
- Kontakt:
KARL HAJNC je napisao/la:KHAJ PHIČE-reče jedan strašni trener i osta bez 30 hilj KM
po kojoj racunici 30 000 KM ?? jos jedan dokaz da si malouman
KHAJ PHICE pa sta , covjek ima problema sa slovom R , pa sta , koja je tvoja govorna mana , citava abeceda ??
Ovo "tata šlagiran" je novo dno

KARL HAJNC je napisao/la:KHAJ PHIČE-reče jedan strašni trener i osta bez 30 hilj KM
ahahaah koliko si ovaj UMNI post kontao **** te zijad srdljivi i ONO s naslo nesto cigani pizde alo ba krme jedno mršš u svoje selo futqavac mali
51%--------49%
Psovanje Vedrana na utakmici sa Olimpikom? Haseta na proslo derbiju?Mandrak je napisao/la:Šta pjevaju čobani : Mama ti je **** a tata šlagiran ccccOld tawn je napisao/la:Kunem se Bogom da sam uvjek bio protiv idiota koji bodu po gradu,ali sa ovakvim retardima koji pjevaju ovakve stvari se izgleda jedino moze boriti na takav nacin.
Svaka vam cast kompletna tribina onakvo nesto da pjeva Ivici Osimu svaka vam cast![]()
![]()
![]()
![]()
eto seljaka i s kim mi djelimo grad...seljacka posla.
A predsjednik otvoreno rasizam ispoljava, Manijake naziva ciganima i pizdama....eto predsjednika i kluba i govana.
Zabraniti im pristup Grbavici doživotno![]()
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, WeekendOffender i 22 gosta.