FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zadnji put kada je Osim vodio Zelju na Tusnju, bilo je karanje, u najmanju ruku. Jos je i izjavio “Zao mi je sto je 4.”
Sretno plavi! GAZI!
Sretno plavi! GAZI!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Sulejman Krpic zabija dva danas!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Moraju zapeti bas dobro danas da se ostvari pozitivan rezultat. Nemamo problem sa zeljom igraca trenutno, ali kvalitet je pomalo upitan. Ipak, skoro svi timovi su ovdje u pet deka pa kako ko ima svoj dan. Nije ni bod los samo da ne upisemo opet poraz.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- KongrateUK
- Kontakt:
Agresivno od starta uz presing i rezultat nece izostati, Krpić i Mujezinović ima da izdominiraju
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Vezni red Saba-Hajdar su malo razocarali u ove prve dvije tekme u odnosu na one partije sa priprema, tako da ocekujem danas njihovu dobru utakmicu
Rijetko kad su njih dvojica u ligi zajedno odigrali dobro. Cini mi se da je bolja varijanta da mijenjaju jedan drugog uz nekog iskusnog veznjaka. Onako kako je bilo sa Blagojevicem jedno vrijeme.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hoce li biti streama gdje?
Kod nas u vezi da igra Modric nama ne bi valjalo. Nasli bi im manu strucnjaci.Anel i Hajdar trebaju i danas igrati da pokazu strucnjacima ...
Dodje uhljup Čurjurić s 10 kila viška, aktivno moze odigrati 35min, s platom od 10 hiljada, svrsavanja na njega, onanije kako je strasna klasa dosla, jer sve su to strucnjaci nema sta.
Dodje uhljup Čurjurić s 10 kila viška, aktivno moze odigrati 35min, s platom od 10 hiljada, svrsavanja na njega, onanije kako je strasna klasa dosla, jer sve su to strucnjaci nema sta.
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 09 mar 2019, 14:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- KongrateUK
- Kontakt:
Neće, i nebi trebalo, neće neko placati 49 KM mjesecno a neko guzovače gledati preko streamabangara je napisao/la:Hoce li biti streama gdje?
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Ja se izvinjavamKongrateUK je napisao/la:Neće, i nebi trebalo, neće neko placati 49 KM mjesecno a neko guzovače gledati preko streamabangara je napisao/la:Hoce li biti streama gdje?
- KongrateUK
- Kontakt:
Nema potrebe da se izvinjavaš, hocemo neki nivo, kvalitet i uslugu, bolje ovo i ono, ali džabaluka, imaš opciju za 2KM da ko covjek odgledaš utakmicu kako treba, bio korisnik Moje TV ili ne, to ti je jedna kafa manje, mislim da vrijedi izdvojiti toliko pa pogledati klub za kojeg navijašbangara je napisao/la:Ja se izvinjavamKongrateUK je napisao/la:Neće, i nebi trebalo, neće neko placati 49 KM mjesecno a neko guzovače gledati preko streamabangara je napisao/la:Hoce li biti streama gdje?
Sto se su se digli Tuzlaci, valjalo bi ih spustit danas
-
- Kontakt:
Ja se izvinjavam[/quote]KongrateUK je napisao/la:
Neće, i nebi trebalo, neće neko placati 49 KM mjesecno a neko guzovače gledati preko streama
Nema potrebe da se izvinjavaš, hocemo neki nivo, kvalitet i uslugu, bolje ovo i ono, ali džabaluka, imaš opciju za 2KM da ko covjek odgledaš utakmicu kako treba, bio korisnik Moje TV ili ne, to ti je jedna kafa manje, mislim da vrijedi izdvojiti toliko pa pogledati klub za kojeg navijaš[/quote]
Moj provider i BHTelecom se ne mogu , ja 3 puta uplatio 2KM i nikad nisam odgledao tekmu svaki put kazu moze probaj ovo probaj ono. U biti BHT blokira mog providera a mene kulturno uzme 2 KM

Ja sam do sad i gledao za 2 keke, ali danas nisam raspolozen da dajem 2 marke jer sam primjetio zadnju tekmu da je najnormalnije radio stream koji je bio sa istom kvalitetom slike kao i ovaj od telecoma...
Joj Cemana kako mu ga Zeba zavuce 

- KongrateUK
- Kontakt:
Radite sta hocete i gledajte gdje hocete, samo govori o našem mentalitetu, da možete krali bi garant i struju od komšije
Zeba i u 35.petoj klasa, jos par mjeseci dok je bio pomoćni nije je bio u trenažnom procesu, Olimpik klasa, treba ih podržati u svakom smislu za tri Sarajevska kluba u PL

Zeba i u 35.petoj klasa, jos par mjeseci dok je bio pomoćni nije je bio u trenažnom procesu, Olimpik klasa, treba ih podržati u svakom smislu za tri Sarajevska kluba u PL
E jbga sad
Mene stidirfo je napisao/la:Joj Cemana kako mu ga Zeba zavuce

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Treba dovesti Bahrudina Atajica na ljeto
Teško, vratit će ga Celtic u svoje redove 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"