A zašto svi ti navijači to rade? Ja stvarno ne bi imao pretjerano milosti prema svoj toj stoci što uništava nečiju imovinu dode razbija ruši pali (mislim na sve huligane) i onda ti pazi kako ćeš ga smiriti jel i stoka ima pravazagor1987 je napisao/la:Evo npr objekat mog druga kad je Torcida haos pravila srusen izlog,polomljena stakla,padale baklje itd unisteno auto jesam li trebo sa utokom izac i pobit njih par i reci ustaski teroristi dosli da mi unistavaju imovinu? Zamisli da vam HZ upadnu prije tekme na stadion i da pocnu da unistavaju ja mislim da bi tenk izvukli i pobili svesb1996 je napisao/la:Nije, ali isto tako nije ni izbola starca koji je OKOPAVAO SVOJ VRT, nije uništila kapelicu blizu stadiona vec su to uradili “svetci” kojima se dopusta ovdje j.ebavanje nerodjene djece, majke itdbelosevic28 je napisao/la:Nije policija ranila ostale momke.
To isto kad jedan delegat ovdje izjavi da osudjuje skandiranje 'Javi se' ali je i on par puta uzviknuo jer ga je ponijela atmosfera?!
Tako ih je ponijela i kad su pucali po navijacima. Jbg nisu oni za to ali ih ponijelo...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- UstanikSBII
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Pisao sam i ranije, CityTV, NašaTV itd idu na FullHD.KongrateUK je napisao/la:Pogledajte samo kvalitet slike lokalne City TV iz Mostara (Igman - Olimpik) i kvalitet prenosa ni manje ni više nego jednog javnog emitera, nez jeli za plakati ili za smijanja samo
A o produkciji BHT1 i za svoj i za program MojaTV je vise stvarno besmisleno.
It's better when it's live
Bas tako eno i Maka pohvali teren. Ja bi pohvalio i navijace koji su aplauzom ispratili skandiranje za Kresimira Bandica.[/quote]
Sigurno izgleda još bolje uživo nego na ovom 4k ultra HD prenosu sa Bht-a
Sigurno izgleda još bolje uživo nego na ovom 4k ultra HD prenosu sa Bht-a
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Policiju i ne trebam da brani moju imovinu, samo nek me puste da sam to radim.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Svim srcem uz Zrinju i kone, Europa je Europa jbgOsim13 je napisao/la:Slika odlična na BHT
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
belosevic28
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:Svim srcem uz Zrinju i kone, Europa je Europa jbgOsim13 je napisao/la:Slika odlična na BHT
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ma nije to zbog europe mi smo gospoda podržavamo komšije u ovakvom raspletu situacije kakva europa nije nama to na hatru, šta europa
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma ja, sad sam ih zagotivo kako su postali braća VijetnamciOsim13 je napisao/la:Ma nije to zbog europe mi smo gospoda podržavamo komšije u ovakvom raspletu situacije kakva europa nije nama to na hatru, šta europa
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zakazao kladionicarski lobi 
Ima li negdje stream Sloboda - Zeljo?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
harden je napisao/la:Ima li negdje stream Sloboda - Zeljo?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa sta si to ocekivao drugo??since1948 je napisao/la:Respect za Tuzlu
Samo u listici mozes vidjeti likovanje nad mrtvima ...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sto moras bit debil odmah. Samo sam pohvalio ljudeFrancescoTotti je napisao/la:Pa sta si to ocekivao drugo??since1948 je napisao/la:Respect za Tuzlu
SAMO ŠIROKI!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne moras se vrijedjat odmah. Samo sam rekao istinusince1948 je napisao/la:Sto moras bit debil odmah. Samo sam pohvalio ljudeFrancescoTotti je napisao/la:Pa sta si to ocekivao drugo??since1948 je napisao/la:Respect za Tuzlu
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Koja tragedija od utakmice na Tušnju yebote
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Dobra atmosfera,utakmica sahovska prava i jedni i drugi gledaju vise kako gol sacuvati ,ali takvi su treneri i jedan i drugi vole cvrsto ekipa da im igra.Ako se zabije neki otpadak dobro i jeste,rekao bih ocekivano tvrda i dosadna utakmica.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.