Odlazak u inostranstvo
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Odlazak u inostranstvo
ööÖÖüüäOsim13 je napisao/la:Treba helćo kad produkciju otvorimo sa Mogijem par časova za njemačko tržište spremiti, Moggi kako stenju njemice kad im se dotakne g tačken?
Zarathustra
Mah neb ja u Ameriku, jab u Prag, Dublin ili London, **** Ameriku.
Ma more i Brno, Belfast, Cork, Edinburg
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Špric mir ajnMoggi je napisao/la:ööÖÖüüäOsim13 je napisao/la:Treba helćo kad produkciju otvorimo sa Mogijem par časova za njemačko tržište spremiti, Moggi kako stenju njemice kad im se dotakne g tačken?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Bums Buero.
Mozes radnu dozvolu dobit da se ozenis jedino i tata bi sineMoggi je napisao/la:ja o americi mastam dugo, trebal im profa njemackog
Yebeni su sad i za turisticke a kamoli sta vise
15.10.2013.
- Marsal
- Kontakt:
Engleski jezik i knjizevnost.ASD je napisao/la:
Interesantno, priznali joj faks iz BiH u Americi.
To nikad ne bih rekao za Ameriku.
Ma ide mi na zivce nekad koliko je sposobna i ambicioznaOsim13 je napisao/la:Šta kae oca joj njenog hagagahhh
Mene naguzili majku im, nikad im necu halalit 300 maraka za zahtjevKaunas je napisao/la:Yebeni su sad i za turisticke a kamoli sta vise
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- ASD
- Kontakt:
Kladanj.Penaltiky je napisao/la:Mah neb ja u Ameriku, jab u Prag, Dublin ili London, **** Ameriku.
Sto su te odbiliMarsal je napisao/la:Engleski jezik i knjizevnost.ASD je napisao/la:
Interesantno, priznali joj faks iz BiH u Americi.
To nikad ne bih rekao za Ameriku.
Ma ide mi na zivce nekad koliko je sposobna i ambicioznaOsim13 je napisao/la:Šta kae oca joj njenog hagagahhhponos familije za razliku od mene, neki dan zove tetka treba joj drsku od tusa promijenit, ja otiso kae sta ti hoces, ma mrs u pm
Mene naguzili majku im, nikad im necu halalit 300 maraka za zahtjevKaunas je napisao/la:Yebeni su sad i za turisticke a kamoli sta vise
naprijed rejal
- ASD
- Kontakt:
Dobar razlog da se opases eksplozivom i pravac pred americku ambasadu.Marsal je napisao/la: Mene naguzili majku im, nikad im necu halalit 300 maraka za zahtjev
- Marsal
- Kontakt:
Valjda prije nego sto cu aplicirat donijeli pravilo da turisticka vise ne vazi godinu dana nego 10 godina i samim tim su valjda dosta poostrili pravila. Isao na termin i pricam sad sa onim likom, imas intervju, ispituje te i na kraju samo rece I'm sorry to inform you but at this moment we cannot grant your visa requestSveti je napisao/la: Sto su te odbili
Kasnije sam istrazivao i guglao i razlog je obicno da se boje da cu se useliti jer ovdje nemam ni zene ni djece, nista u svom vlasnistvu, nista na racunu, nemam auta, nemam stalni pos'o. Sta u biti mene sprijecava da ostanem tamo?
Mozes dobit jedino ako si penzioner haman
ASD jarane, od tad podrzavam Mevlida sto posto
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
E nek ih yebu mehikanosi onda kad handre normalnu rajuMarsal je napisao/la:Valjda prije nego sto cu aplicirat donijeli pravilo da turisticka vise ne vazi godinu dana nego 10 godina i samim tim su valjda dosta poostrili pravila. Isao na termin i pricam sad sa onim likom, imas intervju, ispituje te i na kraju samo rece I'm sorry to inform you but at this moment we cannot grant your visa requestSveti je napisao/la: Sto su te odbilii dade mi neki papir na koem pise da nisu duzni ni da mi obrazloze razlog odbijanja
![]()
Kasnije sam istrazivao i guglao i razlog je obicno da se boje da cu se useliti jer ovdje nemam ni zene ni djece, nista u svom vlasnistvu, nista na racunu, nemam auta, nemam stalni pos'o. Sta u biti mene sprijecava da ostanem tamo?![]()
Mozes dobit jedino ako si penzioner hamannjima mahom odobravaju, a ja znam lika sto je 6 puta aplicirao, htio da ide kod brata, radi u drzavnoj firmi, ima kucu svoju, auto, ma sve ali nema sanse
ASD jarane, od tad podrzavam Mevlida sto posto
naprijed rejal
Amerika je život, zemlja snova.
Zato Maršale i ne apliciram
, a žalosno je što čovjek nema prilike obići familiju.
Zato Maršale i ne apliciram
sta ga zalite, jebovas marsal, svakako je htio ostati tamo sestei na grbaci 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
strasno, de ljudi da se organizujemo pomognemo čovjeku, imam ja neke veze u kanadi
Zarathustra
Jesi otišo za Dojčland?Gefufna je napisao/la:sta ga zalite, jebovas marsal, svakako je htio ostati tamo sestei na grbaci
15.10.2013.
Nece on nidje.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 55 gostiju.