Ovo je bilo poklon odigrat manje golovamiky_hz je napisao/la:Dobra atmosfera,utakmica sahovska prava i jedni i drugi gledaju vise kako gol sacuvati ,ali takvi su treneri i jedan i drugi vole cvrsto ekipa da im igra.Ako se zabije neki otpadak dobro i jeste,rekao bih ocekivano tvrda i dosadna utakmica.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
SAMO ŠIROKI!
Ima li ova lopta kocnicu da malo stane na zemlju.Sta je ovo probice zvucni zid.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ovo je valjda jedino smijesnije od "Bosna je sampion""Sloboda je šampion", odjekuje Tušnjom, domaći se nadaju pobjedi do kraja.
Don't believe the hype.
Yebem ti savez i njihovu organizaciju...
A tek sudija, ako ono nije crveni za golmana Slobode, ne znam sta je...
Zalim one koji su platili 2KM da gledaju ovu utakmicu preko Moja Tv
A tek sudija, ako ono nije crveni za golmana Slobode, ne znam sta je...
Zalim one koji su platili 2KM da gledaju ovu utakmicu preko Moja Tv
- Osttribine
- Kontakt:
Upravo htjedoh isto napisati, zna se gdje ovo odjekivalo i imalo smisla prije svega, dok BHF nisu ovo prenijeli na tekme reprezentacijeakisarajevo92 je napisao/la:ovo je valjda jedino smijesnije od "Bosna je sampion""Sloboda je šampion", odjekuje Tušnjom, domaći se nadaju pobjedi do kraja.
Ovo je sramota da se jedna ovakva utakmica igra u prvom rangu jedne drzave.Ubjedljivo najlosija utakmica dosadasnjeg dijela prvenstva.
Mislim ni jedna sansa da nije bila
Najbolje je ovaj komentator rekao kada je uporedio ovo sa Americkim fudbalom. Grozno
Mislim ni jedna sansa da nije bila
Najbolje je ovaj komentator rekao kada je uporedio ovo sa Americkim fudbalom. Grozno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ja kada sam zimus napisao da je Zrinja mnogo slabiji nego jesenas i da neće imat ko davat golove par njih me ubjeđivalo nije to tako. Pa evo tri tekme 1 dat gol (protiv Širokog iz jedine akcije koja je nešto valjala u toj utakmici)..........
Ko je večeras gledao ovo barem je malo zamrzio fudbal 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Joj krkana , kao Amareee Amaree Amareeee
J ebo vam Amar kozu seosku 
Ova večeras fudbalska ljepotica je samo za istinske fudbalske sladokusce, uživao sam. Hvala svima, odo po antidepresive.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kvalitet ovih ekipa i igrača je takav da i nije mogla drugim rezultatom završitiOsim13 je napisao/la:Ova večeras fudbalska ljepotica je samo za istinske fudbalske sladokusce, uživao sam. Hvala svima, odo po antidepresive.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ne znaš šta je gore,igrači,teren il prijenos.Tuga u svakom smislu
SAMO ŠIROKI!
- samoposteno
- Kontakt:
Ovo je prva utakmica da sam gledo kad neigra Celik i 100% zadnja zao mi potrosenog vremena.....Zale se na Moju tv a tereni oranice i igraci retardirani
Steta za Slobodu, morali su biti malo hrabriji i napasti.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- svrakino1921
- Kontakt:
Sve su oni uradili sto je trebaloSabinho je napisao/la:Steta za Slobodu, morali su biti malo hrabriji i napasti.
Samo nisu mogli sansu da naprave
- ASD
- Kontakt:
Igralo se precvrsto. Ovako ga Sloboda ne bi primila da se 10 utakmica igralo s ovim nivoom savjesti u odbrani.
- samoposteno
- Kontakt:
A ne bi ni dali da se 300 utakmica igraloASD je napisao/la:Igralo se precvrsto. Ovako ga Sloboda ne bi primila da se 10 utakmica igralo s ovim nivoom savjesti u odbrani.
- ASD
- Kontakt:
To je sigurno.samoposteno je napisao/la:A ne bi ni dali da se 300 utakmica igraloASD je napisao/la:Igralo se precvrsto. Ovako ga Sloboda ne bi primila da se 10 utakmica igralo s ovim nivoom savjesti u odbrani.
- prisonbreak
- Kontakt:
2 crvena za Slobodu, fuj.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Seljacka ekipa sa seljackim mentalitetom. Zato niste nista osvojili 100 godina, a kako stvari stoje necete ni u narednih 100.
Udari, opali, opsuj, skrsi. Kakav crni Nalic i evropski fudbal sa visokim presingom.
Vuklis i Ignjatovic, 2 crvena kartona k’o kuca. A o paroli je suvisno ista reci, samo potvrda vaseg seljastva i papanluka.
Udari, opali, opsuj, skrsi. Kakav crni Nalic i evropski fudbal sa visokim presingom.
Vuklis i Ignjatovic, 2 crvena kartona k’o kuca. A o paroli je suvisno ista reci, samo potvrda vaseg seljastva i papanluka.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.